- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 53
Bal ,polen ve arı sütü karışımı macun gibi birşey oluyor
Tesekkur ederim canim, bu karisima pek dikkat etmemistim, simdi bulmaya calisacagim. Allah razi olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal ,polen ve arı sütü karışımı macun gibi birşey oluyor
nedir bilmiyorum ama çok az da olsa gün boyu hissetim hala varbenimde 7gün war adetime aynen dediginiz gibi oldu dewamı gelcek mi bekliyorm
Sütlü kahve gibinedir bilmiyorum ama çok az da olsa gün boyu hissetim hala var
Bildiğin açık bal satan yer varsa orda yaptirabilirsin ben öyle yaptirmistimTesekkur ederim canim, bu karisima pek dikkat etmemistim, simdi bulmaya calisacagim. Allah razi olsun.
Bildiğin açık bal satan yer varsa orda yaptirabilirsin ben öyle yaptirmistim
Sonucu fa haber ver emi rahim kaslarını çalıştıran hafif sporda yapabilirsin yormadan ya da kısa yürüyüş stresine de iyi gelir rahmine deEvet simdi buldum ingilizce isimlerini, yarin organik pazara gidip alyp kendim eshit olculerde karistirmayi dusunuyorum. Bu yumurtalarin buyumesi lazim :)
Sonucu fa haber ver emi rahim kaslarını çalıştıran hafif sporda yapabilirsin yormadan ya da kısa yürüyüş stresine de iyi gelir rahmine de
Aa cok iyiymiş yarım rahimim çok araştırdım ama böyle sağlam egzersizler bulamadım spor salonuna gittim bir süre orda hoca gösterdi öyle yaptımInsallah mutlaka haber veririm, rahim kalsalari icin "kapalbhati pranayama" diye ekersiz buldum yoganin bi turu, pkolular icin ozellikle tavsiye ediyorlar. Hintliler cok yapiyor bu ekzersizi hem kolaymis. Ben dun basladim. Bunun bitkisel tedavilerle beraber yapilmasi oneriliyor ve 80% etkisi varmis tedavilerde.
Aa cok iyiymiş yarım rahimim çok araştırdım ama böyle sağlam egzersizler bulamadım spor salonuna gittim bir süre orda hoca gösterdi öyle yaptım
Aa evet birazcık zaman varmış Cabuk gecmesi ve dualarımız kabul olması dileğiyle :)Listeye bakilirsa en son benim
Benim bat 4 gün kala bhcg 0.1 çıkmıştı 7 gün sonra 245 çıkmıştı umudunu yitirmeKizlar dün yani bata 6 gün kala merak ettim ve beta hcg yaptirdim ve sonuç 0.3 yani ben yine bu sayfaya yeni bat ekleyeceğim
Ayyyy bu söylediğin bi ışık oldu valla cunku baya moralim bozulmustu cunku yumurtlama gunune filan takip etmistim insallah benimde öyle olurBenim bat 4 gün kala bhcg 0.1 çıkmıştı 7 gün sonra 245 çıkmıştı umudunu yitirme
Olur inşallah hatta bende çok üzülmüştüm hiç dikkat etmemiştim kendime kaç defa majezik almıştım sakın sen öyle yapma dikkat et ben bebeğimi kaybettim sen etmeAyyyy bu söylediğin bi ışık oldu valla cunku baya moralim bozulmustu cunku yumurtlama gunune filan takip etmistim insallah benimde öyle olur
Bebeğini kaybetmene çok üzüldüm allah birdaha böyle acı yasatmasın insallah dikkat ederim ve insallah değerler seninki gibi yukselirOlur inşallah hatta bende çok üzülmüştüm hiç dikkat etmemiştim kendime kaç defa majezik almıştım sakın sen öyle yapma dikkat et ben bebeğimi kaybettim sen etme
Amin canım sağol adet geçtikten sonra yine kan ve ve bizi haberdar et benfe merak ettim şimdiBebeğini kaybetmene çok üzüldüm allah birdaha böyle acı yasatmasın insallah dikkat ederim ve insallah değerler seninki gibi yukselir
inşallah yerleşmedir ikimizinki de aynen dedigin gibi bnmde ama iki defa çok az geldi şimdilk bile yok bndeSütlü kahve gibi
Ayın 14 ünü bekleyeceğim artık güzel haberler vermek dileğiyleAmin canım sağol adet geçtikten sonra yine kan ve ve bizi haberdar et benfe merak ettim şimdi