• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göğüs hassasiyeti az da olsa bende de başladı. Her ay adet olacağım zaman olur genelde demek ki bu ayda adet olacağım .
Bende her ay aynı şeyi düşünüyorum. Göğüslerim hassaslaşınca moralim bozuluyor bu ayda olmadı yine adet olucam diye ama aslında gebelik belirtisi de olabiliyormuş bu inş öyledir sadece önyargılıyızdır

Benim adet hala belli degil, shu an 33 gun gecikiyor. Gecen hafta klomen kullandim ve bu gun yumurta takibi icin doktora gittim, daha buyumemisler dedi doktor. Hataya yine gel dedi bakalim. Bu yumurtalarin aniden buyume ihtimali varmi acaba?
kür kullanıyormuydun ben tedavilerimde düzenli olmasa da kuru incir yedim arı sütü polen bal krışımı yedim güzel büyüdüler sıkıntı olmadı tabi benim doz yüksekti tüp tedavisi idi .. bal tarçın çörek otu ve hayıt tohumu da çok etkili yumurta büyütmesi açısından

Sat 14 ekim, bat 11 kasım.. bugün bütün gün karnım şiş ve sinirlerim havada çalıştım, tuvalete adet oldum diye gittim peçeteyle sildiğimde kahverengi adet gibi bi akıntım vardı.. hayırlısı olsun bu ayda tutmadı dedim ama gelen giden yok bu saat oldu,karnımın şişliği indi. Yerleşme kanamasının bir günü var mı kızlar? Adete 3 gün var konuyla ilgili bilgisi yada tecrübesi olan var mı?
benim tecrübem farklı biraz aşılama oldum geçen ay tuttu adete yakın pembe geldi peçeteye önemsemedim günüm geçtikten 4 gün sonra testte değerim yüksek çıktı progestan a başladım ama geç başlamış oldum .. tecrüme dayanarak git kan ver iyi bir doğumdu ile görüş ilgili bir doktor olsun ince ayrıntılara takılsın gerektiği kadar

Benim 14 kasım bat test yaptım hayatek çizgi var ama ilaçtan olma olasılığı yüksek :110:

7 gün gecikmeyle
Benim de gecikmede 4. Gün yavas yavas gelmeye başladı. Geçen ay da böyle 4 gün gecikti acaba doktora gitmeli miyim? Normalde böyle bişi yaşamazdım biara prolaktin yükseklği yaşamıştım o geciktirmişti acaba yine mi yükseldi

Back