Allahın izniyle saglıklıdır kötü düşünme hep iyiyi düşün, herşey gönlünce olsunBen bugün test yaptım hamileyim.Ama tabi hamilelik bile diyemiyorum çünkü sağlıklımı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın izniyle saglıklıdır kötü düşünme hep iyiyi düşün, herşey gönlünce olsunBen bugün test yaptım hamileyim.Ama tabi hamilelik bile diyemiyorum çünkü sağlıklımı bilmiyorum
İnşallah canım dua edelim birbirimizeSeninle ayni gun adet gunumuz insallah adet olmayiz bebislerimiz olur
Bende her ay aynı şeyi düşünüyorum. Göğüslerim hassaslaşınca moralim bozuluyor bu ayda olmadı yine adet olucam diye ama aslında gebelik belirtisi de olabiliyormuş bu inş öyledir sadece önyargılıyızdırGöğüs hassasiyeti az da olsa bende de başladı. Her ay adet olacağım zaman olur genelde demek ki bu ayda adet olacağım .
kür kullanıyormuydun ben tedavilerimde düzenli olmasa da kuru incir yedim arı sütü polen bal krışımı yedim güzel büyüdüler sıkıntı olmadı tabi benim doz yüksekti tüp tedavisi idi .. bal tarçın çörek otu ve hayıt tohumu da çok etkili yumurta büyütmesi açısındanBenim adet hala belli degil, shu an 33 gun gecikiyor. Gecen hafta klomen kullandim ve bu gun yumurta takibi icin doktora gittim, daha buyumemisler dedi doktor. Hataya yine gel dedi bakalim. Bu yumurtalarin aniden buyume ihtimali varmi acaba?
az kalmış bata 15 kasımda testte verebilirsin kanda çıkıyorMerhaba kızlar...klomen+ovitrelle tedavisinden sonra benimde bat 17 kasım. Geçmiyor günler..
Canım sen daha yumurtlamamışsındır ozamanları iyi değerlendirListeye bakilirsa en son benim
bilmiyodum canım teşekkür ederim 15 kasımda test vereyim o zaman umarım güzel haberlerle gelirimaz kalmış bata 15 kasımda testte verebilirsin kanda çıkıyor
bilmiyodum canım teşekkür ederim 15 kasımda test vereyim o zaman umarım güzel haberlerle gelirimaz kalmış bata 15 kasımda testte verebilirsin kanda çıkıyor
Bu hafta yumurtlama haftasindayim canisiCanım sen daha yumurtlamamışsındır ozamanları iyi değerlendir
benim tecrübem farklı biraz aşılama oldum geçen ay tuttu adete yakın pembe geldi peçeteye önemsemedim günüm geçtikten 4 gün sonra testte değerim yüksek çıktı progestan a başladım ama geç başlamış oldum .. tecrüme dayanarak git kan ver iyi bir doğumdu ile görüş ilgili bir doktor olsun ince ayrıntılara takılsın gerektiği kadarSat 14 ekim, bat 11 kasım.. bugün bütün gün karnım şiş ve sinirlerim havada çalıştım, tuvalete adet oldum diye gittim peçeteyle sildiğimde kahverengi adet gibi bi akıntım vardı.. hayırlısı olsun bu ayda tutmadı dedim ama gelen giden yok bu saat oldu,karnımın şişliği indi. Yerleşme kanamasının bir günü var mı kızlar? Adete 3 gün var konuyla ilgili bilgisi yada tecrübesi olan var mı?
inşallah canım güzel haberlerini alırızbilmiyodum canım teşekkür ederim 15 kasımda test vereyim o zaman umarım güzel haberlerle gelirim
Ovitrelle ne zamn vuruldun canım ?Merhaba kızlar...klomen+ovitrelle tedavisinden sonra benimde bat 17 kasım. Geçmiyor günler..
7 gün gecikmeyleKaç günlük gecikmeyle gittin?
3 kasım canımOvitrelle ne zamn vuruldun canım ?
Evet amasyadayim sizsiz nerdensınız amasya mı
Bende 2 kasım da vuruldum. Yakiniz birbirimize ❤ birlikte guzel haberler verelim insaallah . Iliskini nasıl yaptınız ?3 kasım canım
Benim de gecikmede 4. Gün yavas yavas gelmeye başladı. Geçen ay da böyle 4 gün gecikti acaba doktora gitmeli miyim? Normalde böyle bişi yaşamazdım biara prolaktin yükseklği yaşamıştım o geciktirmişti acaba yine mi yükseldi7 gün gecikmeyle