• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya benziyoruz cnm 88limisin?
Evet Evet 88liyim. Aslında acele etmemin sebebi de o otuzlu yaşlara giriyoruz. Eşim de 82li Allah kısmet ederse yaşımız çok ilerlemeden ikinci de olsun artık bu işi bitirelim. Zaten düşük risklerim oluyo ilk bebeğimi oyüzden kaybettim.
Hepimiz için hayırlısı sen de mi bu ay düşünüyorsun yapmayı. Benim bat 30 kasım

günaydın.bat 9 kasım idi bugün test yaptım pozitif :)insallah saglıkla kucagıma alırım darısı tüm isteyenlere
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Bizler içinde dua et lütfen. Bu ay bizde bu güzel haberi alırız inşallah

Evet Evet 88liyim. Aslında acele etmemin sebebi de o otuzlu yaşlara giriyoruz. Eşim de 82li Allah kısmet ederse yaşımız çok ilerlemeden ikinci de olsun artık bu işi bitirelim. Zaten düşük risklerim oluyo ilk bebeğimi oyüzden kaybettim.
Hepimiz için hayırlısı sen de mi bu ay düşünüyorsun yapmayı. Benim bat 30 kasım
Evet bu ay dusunuyorum bakalim brnimde 3 aralik olacak cunku suan regliyim bende 88liyim. Evet 30dan sonra down sendromu riski falanda artiyor. Bende ins bebis sahibi olursam sonrasinda tukkani kapatcam ahahaha :halay::KK70::p

Çok aktif olamıyorum ama takip edebiliyorum konuyu.Benim bat 16sı daha var yani. Yumurtlama günümde hafif kasık ağrısı çekmiştim. O günde son denememizi yapmıştık bu ay için. Sonrasında kasık ağrım geçti sanarken ilişkiden 1 gün sonra batma şeklinde bi ağrı başladı. Ağrıda denmez aslında. Otururken kalkarken eğilirken çok fazla yürüdüğümde sol kasığımda batmalar oluyor. Batı bekliyorum merakla. Hepimiz güzel haberler veririz inşallah günlerimiz geldiğinde

Ben bugün adet olacam galiba çok fena ağrılarım var yaa

günaydın.bat 9 kasım idi bugün test yaptım pozitif :)insallah saglıkla kucagıma alırım darısı tüm isteyenlere
Canım tebrik ederim allah sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin . Yumurtlama nı nasıl değerlendirdin ilişki planı nasıldı ? İlk çocuk mu ? Belirtin varmıydı erken test yapmışsın ? Yaptığın test dijital mi markası ne erken çıkmış masallah?

Ben bugün adet olacam galiba çok fena ağrılarım var yaa
Canım inşallah olmazsın bende de sürekli kaşık agrısı var sağ Kasıgımda batı da tam bilmiyorum o yüzden sanki adet olacak gbi geliyor banada . Bide yumurtlama bitti ya ilişki ye girmek n kadar sağlıklı olur bu bekleme süresinde acaba yoksa devam etmelimiyiz iki günde bir bata kadar

T temmuzannesi2 :KK200::anneadayı::dua: tekrardan tebrikler Uğur’un inşallah bize de yansır canım benim .saglıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Back