Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu kasım ayı hepimize mucizelerini verir amingünaydın.bat 9 kasım idi bugün test yaptım pozitif :)insallah saglıkla kucagıma alırım darısı tüm isteyenlere
amin inşallah teşekkür ederim.hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu kasım ayı hepimize mucizelerini verir amin
Evet Evet 88liyim. Aslında acele etmemin sebebi de o otuzlu yaşlara giriyoruz. Eşim de 82li Allah kısmet ederse yaşımız çok ilerlemeden ikinci de olsun artık bu işi bitirelim. Zaten düşük risklerim oluyo ilk bebeğimi oyüzden kaybettim.Baya benziyoruz cnm 88limisin?
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Bizler içinde dua et lütfen. Bu ay bizde bu güzel haberi alırız inşallahgünaydın.bat 9 kasım idi bugün test yaptım pozitif :)insallah saglıkla kucagıma alırım darısı tüm isteyenlere
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)günaydın.bat 9 kasım idi bugün test yaptım pozitif :)insallah saglıkla kucagıma alırım darısı tüm isteyenlere
Evet bu ay dusunuyorum bakalim brnimde 3 aralik olacak cunku suan regliyim bende 88liyim. Evet 30dan sonra down sendromu riski falanda artiyor. Bende ins bebis sahibi olursam sonrasinda tukkani kapatcam ahahahaEvet Evet 88liyim. Aslında acele etmemin sebebi de o otuzlu yaşlara giriyoruz. Eşim de 82li Allah kısmet ederse yaşımız çok ilerlemeden ikinci de olsun artık bu işi bitirelim. Zaten düşük risklerim oluyo ilk bebeğimi oyüzden kaybettim.
Hepimiz için hayırlısı sen de mi bu ay düşünüyorsun yapmayı. Benim bat 30 kasım
Hayirli olsun allah saglikla kucagina almani nasip etsingünaydın.bat 9 kasım idi bugün test yaptım pozitif :)insallah saglıkla kucagıma alırım darısı tüm isteyenlere
günaydın.bat 9 kasım idi bugün test yaptım pozitif :)insallah saglıkla kucagıma alırım darısı tüm isteyenlere
günaydın.bat 9 kasım idi bugün test yaptım pozitif :)insallah saglıkla kucagıma alırım darısı tüm isteyenlere
Cnm bi belirtin oldumugünaydın.bat 9 kasım idi bugün test yaptım pozitif :)insallah saglıkla kucagıma alırım darısı tüm isteyenlere
Canım tebrik ederim allah sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin . Yumurtlama nı nasıl değerlendirdin ilişki planı nasıldı ? İlk çocuk mu ? Belirtin varmıydı erken test yapmışsın ? Yaptığın test dijital mi markası ne erken çıkmış masallah?günaydın.bat 9 kasım idi bugün test yaptım pozitif :)insallah saglıkla kucagıma alırım darısı tüm isteyenlere
Canım inşallah olmazsın bende de sürekli kaşık agrısı var sağ Kasıgımda batı da tam bilmiyorum o yüzden sanki adet olacak gbi geliyor banada . Bide yumurtlama bitti ya ilişki ye girmek n kadar sağlıklı olur bu bekleme süresinde acaba yoksa devam etmelimiyiz iki günde bir bata kadarBen bugün adet olacam galiba çok fena ağrılarım var yaa
daha olmadım canım az evvel dijital bi test aldım gebelik varsa da kaç haftalık falan söylüyormuş yarına kadar olmazsam sabah kullanırım