Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta çatladıktan sonra doktor ilişki önermedi bana valla bilmiyorum önceden bata kadar yapıyoduk be kadar sağlıklı bilmiyorum canım ya

Yumurta çatladıktan sonra doktor ilişki önermedi bana valla bilmiyorum önceden bata kadar yapıyoduk be kadar sağlıklı bilmiyorum canım ya
Senin doktor kontrolünde çatlayıp catlamadıgını görmüş doktor ben catladı mı çatlamadı mı onu da bilmiyorum ovülasyon testi desen yanılttı beni silik koyu silik koyu bakalım hayırlısı artık

Ovulasyonda pozitifi gördüm darısı gebelik testine inşallah. An itibariyle bat 21 kasım duanıxa talibim buarada şu gebelik takvimini yanlışlıkla yaptım nasıl kaldırılıyor

Eklentiler

• 9DD27276-CAD2-4C5F-9601-6C7F39B54D76.jpeg
    87,5 KB · Görüntüleme: 41
O zaman iki kere yumurtladın

Hepimiz dualara muhtacız canım herkes dua etsin isteyen herkese nasip olsun diye . Degrlendir artık.bu günlerini üç günü özellikle canım
Ovulasyonda pozitifi gördüm darısı gebelik testine inşallah. An itibariyle bat 21 kasım duanıxa talibim buarada şu gebelik takvimini yanlışlıkla yaptım nasıl kaldırılıyor

Ne güzel batın gelmiş benim daha 21.günüm sat sonrası bakalım ne zaman bat ım . İnşallah gelmez de önümüzdeki ay battı sattı ıvülasyondu catladı mı çatlamadı mı kafan yorulmaz

Benimde sata göre son 7 günüm kaldı .

Ne güzel batın gelmiş benim daha 21.günüm sat sonrası bakalım ne zaman bat ım . İnşallah gelmez de önümüzdeki ay battı sattı ıvülasyondu catladı mı çatlamadı mı kafan yorulmaz
İnşaallah gelmez canım benim ya, gelse de takmıycam onları zaten :)

tam yumurtlama günlerinde birer gün arayla onun dışında uğraşmadık özellikle . ben ilkindede o günlerde bol bol günde 9 10 tane kuru incir tüketerek hamile kaldım ikinci bebiş olacak inşallah .yok dijital degil normal testlerden

benım bata 5 gün var bugunu saymazsak 4 gun var stres yaptım üff test alsam mı cıkar mı kan veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…