- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Yumurta çatladıktan sonra doktor ilişki önermedi bana valla bilmiyorum önceden bata kadar yapıyoduk be kadar sağlıklı bilmiyorum canım yaCanım inşallah olmazsın bende de sürekli kaşık agrısı var sağ Kasıgımda batı da tam bilmiyorum o yüzden sanki adet olacak gbi geliyor banada . Bide yumurtlama bitti ya ilişki ye girmek n kadar sağlıklı olur bu bekleme süresinde acaba yoksa devam etmelimiyiz iki günde bir bata kadar
Senin doktor kontrolünde çatlayıp catlamadıgını görmüş doktor ben catladı mı çatlamadı mı onu da bilmiyorum ovülasyon testi desen yanılttı beni silik koyu silik koyu bakalım hayırlısı artıkYumurta çatladıktan sonra doktor ilişki önermedi bana valla bilmiyorum önceden bata kadar yapıyoduk be kadar sağlıklı bilmiyorum canım ya
O zaman iki kere yumurtladınSenin doktor kontrolünde çatlayıp catlamadıgını görmüş doktor ben catladı mı çatlamadı mı onu da bilmiyorum ovülasyon testi desen yanılttı beni silik koyu silik koyu bakalım hayırlısı artık
Keşke öyle bişey olsada gerçekten faydasını görsemO zaman iki kere yumurtladın
Ovulasyonda pozitifi gördüm darısı gebelik testine inşallah. An itibariyle bat 21 kasım duanıxa talibimbuarada şu gebelik takvimini yanlışlıkla yaptım nasıl kaldırılıyor
Ne güzel batın gelmiş benim daha 21.günüm sat sonrası bakalım ne zaman bat ım . İnşallah gelmez de önümüzdeki ay battı sattı ıvülasyondu catladı mı çatlamadı mı kafan yorulmazBat bugün
Evet evet Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallahHepimiz dualara muhtacız canım herkes dua etsin isteyen herkese nasip olsun diye . Degrlendir artık.bu günlerini üç günü özellikle canım
Amin en yakın zaman da evimizi bebek ağlamasıyla doldursunEvet evet Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah
İnşallah öyledir cnm allah yüzünü güldürür inşallahKeşke öyle bişey olsada gerçekten faydasını görsem
İnşaallah gelmez canım benim ya, gelse de takmıycam onları zaten :)Ne güzel batın gelmiş benim daha 21.günüm sat sonrası bakalım ne zaman bat ım . İnşallah gelmez de önümüzdeki ay battı sattı ıvülasyondu catladı mı çatlamadı mı kafan yorulmaz
Cnm bi belirtin oldumu çok sık idarara çıkma ve adet sancısı gibi batma
çok sık idrar ve adet sancısı gibi kasıklarda batmaCnm bi belirtin oldumu
tam yumurtlama günlerinde birer gün arayla onun dışında uğraşmadık özellikle . ben ilkindede o günlerde bol bol günde 9 10 tane kuru incir tüketerek hamile kaldım ikinci bebiş olacak inşallah .yok dijital degil normal testlerdenCanım tebrik ederim allah sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin . Yumurtlama nı nasıl değerlendirdin ilişki planı nasıldı ? İlk çocuk mu ? Belirtin varmıydı erken test yapmışsın ? Yaptığın test dijital mi markası ne erken çıkmış masallah?
Ya bnde çok sık çıkıyorum tuvalete bide belimde çok ağrı oluyo bugünü saymazsam 5 gün kaldı bataçok sık idrar ve adet sancısı gibi kasıklarda batma
3 gün sonra yaparan varsa çıkar büyük ihtimalle .hayırlısı herkes içinYa bnde çok sık çıkıyorum tuvalete bide belimde çok ağrı oluyo bugünü saymazsam 5 gün kaldı bata
Amin cnm ama pek umudum yok gibi sanki adet olcam test yapmayı istemiyorm çok üzülüyorum yapinca3 gün sonra yaparan varsa çıkar büyük ihtimalle .hayırlısı herkes için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?