- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
canım senin bat 10 kasım değil mi daha var aslında belki yükselirYaa 2.23 çıktı hcg kafayı yiyecem şimdi G gulsahali88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senin bat 10 kasım değil mi daha var aslında belki yükselirYaa 2.23 çıktı hcg kafayı yiyecem şimdi G gulsahali88
Evt 10 kasım inşallah yükselir valla ağzından bal damlıyocanım senin bat 10 kasım değil mi daha var aslında belki yükselir
15_16 Kasım Allâhım hepimize nasip eylesin bu duyguyu
Benimde bir arkdasm rüyasında beni hamile görmüş rüyaları genelde çıkarmış ah dedim inşallah bu seferki rüyanda çıkar hamile kalırım da sağ Salim kucağıma alırım
Benimde oylr aslinda en basa donmek beni urkutuyor cnm ama cocugumun kardesi olmasini cok istiyorum bizde 4 kardestik cok zorlu donemlerden gectim ama hep birbirimizin yaninda olduk kuzenim var tek cocuk hep soyler keske benimde kardesim olsaydi die bizim aramiz cok iidir bizde kardesiz falan derim ama nolursa olsun kardeslerimin yerini kimse tutamaz. Oglumunda bu duyguyu tatmasini kardes sevgisiyle buyumesini istiyorum (aslinda bitanede susulu kokos bi kiz istiyorum )Aahahhaaa aynı duygulardayız seninle. Evet kendimi hazır hissediyorum hatta çevremdeki hastaneleri fiyatlarını doktorlarını hep araştırdım kendi kendime. Bıçak altına ben yatacam. Ya aslında kafamı kurcalayan hazır çocuğu büyütrüm bana da kalsa bi çocuk daha yapıp rahatımı bozmam ama çocuğum ilerde bi kardeş ihtiyacı duyacak bize bişe olsa elinden tutan omuzuna yaslanan bi kardeşi olsun.
evde yardımcım olsa 3-4 çocuk iyidir hayırlısı cümlemize
Aynıyiz cnm ya bnde bide bugün sol göğsümun yanında bi ağrı başladı ve belimde ki ağrı hiç geçmedi bole bisy ilk kez oluyo bnde anlamadm hayir olsun inşBu Arada ovülasyon testim yine silikleşti bakalım neye göre hesaplayacağım adetimi bilmiyorum bat belirsiz kaldı sat a göre 14 kasım
Vallahi sanki sen değilde ben yazmışım gibi bukadar aynı hissesilir aynı olur M meyraacnlBenimde oylr aslinda en basa donmek beni urkutuyor cnm ama cocugumun kardesi olmasini cok istiyorum bizde 4 kardestik cok zorlu donemlerden gectim ama hep birbirimizin yaninda olduk kuzenim var tek cocuk hep soyler keske benimde kardesim olsaydi die bizim aramiz cok iidir bizde kardesiz falan derim ama nolursa olsun kardeslerimin yerini kimse tutamaz. Oglumunda bu duyguyu tatmasini kardes sevgisiyle buyumesini istiyorum (aslinda bitanede susulu kokos bi kiz istiyorum )
Aynıyiz cnm ya bnde bide bugün sol göğsümun yanında bi ağrı başladı ve belimde ki ağrı hiç geçmedi bole bisy ilk kez oluyo bnde anlamadm hayir olsun inş
İnşAllah hamilesindir cnmBenimde bu ay kaşık ağrım cok oldu düşük yaptıgım gün mü agrım var korkuyorum bişey varsa diye
İnşallah ne kadar çok istiyorum bir bilsenİnşAllah hamilesindir cnm
Baya benziyoruz cnm 88limisin?
İnş olmazsn cnmkızlar bugün adet olmam gerekiyodu daha bi şi yok ortada
var mı gelişmekızlar bugün adet olmam gerekiyodu daha bi şi yok ortada
İnş bu ay herkes hamile haberi alır canimYeni bir gün yeni bir umutlar
Amin canım inşallah . Batları geçenler var forumda adet oldunuz mu durumlar ne kimse yazmadığına göre adet olunmamış bekleyiş devam demektirİnş bu ay herkes hamile haberi alır canim