• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu Arada ovülasyon testim yine silikleşti bakalım neye göre hesaplayacağım adetimi bilmiyorum bat belirsiz kaldı sat a göre 14 kasım

Benimde bir arkdasm rüyasında beni hamile görmüş rüyaları genelde çıkarmış ah dedim inşallah bu seferki rüyanda çıkar hamile kalırım da sağ Salim kucağıma alırım

İnşallah isteyen herkese nasip olsun
Hayırlı şekilde gelsin
Bende rüyamda kız çocuğu gördüm nasıl güzeldi hevesleniyor insan

Aahahhaaa aynı duygulardayız seninle. Evet kendimi hazır hissediyorum hatta çevremdeki hastaneleri fiyatlarını doktorlarını hep araştırdım kendi kendime. Bıçak altına ben yatacam. Ya aslında kafamı kurcalayan hazır çocuğu büyütrüm bana da kalsa bi çocuk daha yapıp rahatımı bozmam ama çocuğum ilerde bi kardeş ihtiyacı duyacak bize bişe olsa elinden tutan omuzuna yaslanan bi kardeşi olsun.
evde yardımcım olsa 3-4 çocuk iyidir hayırlısı cümlemize
Benimde oylr aslinda en basa donmek beni urkutuyor cnm ama cocugumun kardesi olmasini cok istiyorum bizde 4 kardestik cok zorlu donemlerden gectim ama hep birbirimizin yaninda olduk kuzenim var tek cocuk hep soyler keske benimde kardesim olsaydi die bizim aramiz cok iidir bizde kardesiz falan derim ama nolursa olsun kardeslerimin yerini kimse tutamaz. Oglumunda bu duyguyu tatmasini kardes sevgisiyle buyumesini istiyorum (aslinda bitanede susulu kokos bi kiz istiyorum ):halay:

Bu Arada ovülasyon testim yine silikleşti bakalım neye göre hesaplayacağım adetimi bilmiyorum bat belirsiz kaldı sat a göre 14 kasım
Aynıyiz cnm ya bnde bide bugün sol göğsümun yanında bi ağrı başladı ve belimde ki ağrı hiç geçmedi bole bisy ilk kez oluyo bnde anlamadm hayir olsun inş

Benimde oylr aslinda en basa donmek beni urkutuyor cnm ama cocugumun kardesi olmasini cok istiyorum bizde 4 kardestik cok zorlu donemlerden gectim ama hep birbirimizin yaninda olduk kuzenim var tek cocuk hep soyler keske benimde kardesim olsaydi die bizim aramiz cok iidir bizde kardesiz falan derim ama nolursa olsun kardeslerimin yerini kimse tutamaz. Oglumunda bu duyguyu tatmasini kardes sevgisiyle buyumesini istiyorum (aslinda bitanede susulu kokos bi kiz istiyorum ):halay:
Vallahi sanki sen değilde ben yazmışım gibi bukadar aynı hissesilir aynı olur M meyraacnl

Benimde bu ay kaşık ağrım cok oldu düşük yaptıgım gün mü agrım var korkuyorum bişey varsa diye
Aynıyiz cnm ya bnde bide bugün sol göğsümun yanında bi ağrı başladı ve belimde ki ağrı hiç geçmedi bole bisy ilk kez oluyo bnde anlamadm hayir olsun inş

Kızlar sırtım çok ağrıyor,göğüslerim çok ağrıyor kasık ağrımda var.Hamileysem ve yine sağlıksız gebelikse diye çok korkuyorum ( 1 kürtaj 2 dış gebelik var)

Back