- 24 Eylül 2017
- 751
- 730
- 103
- 31
Canım ilaçlar hakkında pek bilgim yok ama biraz araştırmıştım yumurtlamadan 14gün sonra oluyo genelde adet bende mesela ovülasyonla takip ediyorum iki aydır gecen ay 17. Gün adet oldum bu ay yumurtlamam 23ünde oldu 8kasımda adet olmam lazım hemen hemen aynı günlerde o zaman bizim benimde iki gün kaldı çünküCanım bu ay klomen kullandım doktor takibindeydi yumurtlama dönemim genelde düzenlidir şuan duphaston kullanıyorum
Evet yumurtlamaya göreyse 2 gün var yoksa 1 hafta sonraCanım ilaçlar hakkında pek bilgim yok ama biraz araştırmıştım yumurtlamadan 14gün sonra oluyo genelde adet bende mesela ovülasyonla takip ediyorum iki aydır gecen ay 17. Gün adet oldum bu ay yumurtlamam 23ünde oldu 8kasımda adet olmam lazım hemen hemen aynı günlerde o zaman bizim benimde iki gün kaldı çünkü
İnşallah olmayızda bebeklerimiz gelir hayırlısı ve sağlıklısıylaEvet yumurtlamaya göreyse 2 gün var yoksa 1 hafta sonra
Amin canımİnşallah olmayızda bebeklerimiz gelir hayırlısı ve sağlıklısıyla
Canım tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı olması. Ben de ilk bebeğimi düşük yaptım hem bedenen hem ruhen acısını çook iyi bilirim. Allah sağlıklı uzun ömrlü evlatlar versin cümlemize. Kız çocuk bi istek takdiri Allahtan :)Canım ilk önce kararınızı verin kesin bir şekilde bilirsin ki çocuk bakmak kolay değil yada karar verilmeden yapılacak birşey değil kolay kolay ve de kzım olmasını çok isterim diye değil de sağlıklı bir evladım olmasını isterdim diye dua etsen bence daha güzel olur düşük yapmış biri olarak sağlıklı bebek olmasının anlamını çok cok iyi biliyorum
Verdim sonuç çıkınca söylerim canmp a t u l i naptin tatlım verdinmi kan
Allah bağışlasın maşallah :) ben de zorlandığım sürekli benden oyun istiyor oynuyorum ama biyere kadar sonra başka çocuklara aşırı düşkün onlara gitmek için ağlıyo öyle olunca üzülüyorum sonuçta çocuk çocukla oynamak ister. Tek sıkıntım eşim çok pimpirikli çok evhamlı onu tam olarak ikna edemedim ama ben istiyorum diyince kabul eder sanırımCanım benim kardeş iyidir geç bile kslmissin bence zorlukları var ama herşeye rağmen değer en önemlisi kimseye ihtiyaç duymadan oyun arkadaşı olurlar birbirlerine.benim iki kızım var sana önerim yumurtlama dan 3 gün önce bırak ilişkiyi dua et rabbim öncelikle sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin ınş. Erkek olursa da çok güzel iki erkek çok iyi arkadaş oluyor .benim iki kız çok şükür rabbime çok güzel ilgi alanları aynı olduğu için çok güzel oynuyorlar beraber aralarida 2 buçuk yaş zorlandım onlar için meslegimede ara verdim olsun ilerde başlarım tekrar nasip olursa
Aahahhaaa aynı duygulardayız seninle. Evet kendimi hazır hissediyorum hatta çevremdeki hastaneleri fiyatlarını doktorlarını hep araştırdım kendi kendime. Bıçak altına ben yatacam. Ya aslında kafamı kurcalayan hazır çocuğu büyütrüm bana da kalsa bi çocuk daha yapıp rahatımı bozmam ama çocuğum ilerde bi kardeş ihtiyacı duyacak bize bişe olsa elinden tutan omuzuna yaslanan bi kardeşi olsun.Benimde oglum subatta 3 yasini tamamlicak bende istiorum ama esim pek taraftar deil ama onemli olan benim istemem dimi ben doguracam ben buyutecem kendisi aksamdan aksama gelip sevecek sevesi yoksada donup uyuyacak onun karari brni o yuzden cok alakadar etmiyir canim :)))) ben kendi kendime calismalara basladim hamilr kaldigimda mijdryi verdiğimde eminim cok mutlu olacak. Sen kendin kararini ver o minnak kizi gercekten istiyormusun :)
Beni de ekler misiniz bat 16 kasim@ dilanakin 4 kasım
@Arya08 6-8 kasım
@R4bi4 5-6 kasım
@miraysu_ 6 kasım
@hsnoya 8 kasım
@Ames88 8 kasım
@edaa_edaa 9 kasım
p a t u l i 10 kasım
@Seymaari 10 kasım
@Olmazsanolmaz05 11 kasım
@Efsununcivcivi 11 kasım
@Hy-al 11 kasım
0 06ank 11 kasım
@melek mila 11 kasım
Prmm 11-12 kasım
@kubra5505 12 kasım
@kbrnr1993 12 kasım
@Spencer90 13 kasım
G gulsahali88 14 kasım
@mutlu60 14 kasım
@Ay12live 14 kasım
@gulsahctl 14 kasım
@Ebrarr60 14 kasım
@Snglmhmt 15 kasım
@Eda3883 15 kasım
Chester15 15 kasım
@yazgelini 16 kasım
@founda 17 kasım
@Themarginal 17 kasım
Gelartik00 19 kasım
@Hayatcandann 19 kasım
@visne_receli 20 kasım
@eddaarda 20 kasım
@Birumuttur yasamak 21 kasım
K kelebek1587 21 kasım
@Jenep06 26-27 kasım
@Incitanesi35 29 kasım
@ahminelask ?
@Harmandali ?
selennn ?
@aseton44 ?
@solisss ?
kızlar batları gecenler yeni batları? batları yaklaşanlar var mı gelişme ?
@ dilanakin 4 kasım
@Arya08 6-8 kasım
@R4bi4 5-6 kasım
@miraysu_ 6 kasım
@hsnoya 8 kasım
@Ames88 8 kasım
@edaa_edaa 9 kasım
p a t u l i 10 kasım
@Seymaari 10 kasım
@Olmazsanolmaz05 11 kasım
@Efsununcivcivi 11 kasım
@Hy-al 11 kasım
0 06ank 11 kasım
@melek mila 11 kasım
Prmm 11-12 kasım
@kubra5505 12 kasım
@kbrnr1993 12 kasım
@Spencer90 13 kasım
G gulsahali88 14 kasım
@mutlu60 14 kasım
@Ay12live 14 kasım
@gulsahctl 14 kasım
@Ebrarr60 14 kasım
@Snglmhmt 15 kasım
@Eda3883 15 kasım
Chester15 15 kasım
@yazgelini 16 kasım
@founda 17 kasım
@Themarginal 17 kasım
Gelartik00 19 kasım
@Hayatcandann 19 kasım
@visne_receli 20 kasım
@eddaarda 20 kasım
@Birumuttur yasamak 21 kasım
K kelebek1587 21 kasım
@Jenep06 26-27 kasım
@Incitanesi35 29 kasım
@ahminelask ?
@Harmandali ?
selennn ?
@aseton44 ?
@solisss ?
kızlar batları gecenler yeni batları? batları yaklaşanlar var mı gelişme ?
Hadi ya niye ole düşük çıktı pki cnm adetin ne zman blkide gec dollenmedir burda bole degerler olup 2.3 gün sonra yükselen de var inş seninde oledir bacimYaa 2.23 çıktı hcg kafayı yiyecem şimdi G gulsahali88
Bilmiyorum ya kafam çok karıştı 3 gün var adeteHadi ya niye ole düşük çıktı pki cnm adetin ne zman blkide gec dollenmedir burda bole degerler olup 2.3 gün sonra yükselen de var inş seninde oledir bacim
Üzülme cnm 2.3 gun sonra tekrar kan ver inş değer yükselirBilmiyorum ya kafam çok karıştı 3 gün var adete
Adeti beklicem cnm gecikirse tekrarlarımÜzülme cnm 2.3 gun sonra tekrar kan ver inş değer yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?