Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu ay klomen kullandım doktor takibindeydi yumurtlama dönemim genelde düzenlidir şuan duphaston kullanıyorum
Canım ilaçlar hakkında pek bilgim yok ama biraz araştırmıştım yumurtlamadan 14gün sonra oluyo genelde adet bende mesela ovülasyonla takip ediyorum iki aydır gecen ay 17. Gün adet oldum bu ay yumurtlamam 23ünde oldu 8kasımda adet olmam lazım hemen hemen aynı günlerde o zaman bizim benimde iki gün kaldı çünkü

Evet yumurtlamaya göreyse 2 gün var yoksa 1 hafta sonra

kızlar merhaba. cumartesi ilişki olmuştu, o akşam ovu. testi yaptığımda görüntü pozitife çok yakındı. sonra pazar akşamı test yaptım ovu. testi, pozitif çıktı. ama ilişki olmadı. bu akşam yine test yapacağım ve ilişki olsun istiyorum bi aksilik olmaz ise. ama size soracağım şu ki bende bi karın ağrısı var. neden ola ki? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Canım tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı olması. Ben de ilk bebeğimi düşük yaptım hem bedenen hem ruhen acısını çook iyi bilirim. Allah sağlıklı uzun ömrlü evlatlar versin cümlemize. Kız çocuk bi istek takdiri Allahtan :)

Benim dün akşam aşılamam yapıldı 20 kasim test günü

Allah bağışlasın maşallah :) ben de zorlandığım sürekli benden oyun istiyor oynuyorum ama biyere kadar sonra başka çocuklara aşırı düşkün onlara gitmek için ağlıyo öyle olunca üzülüyorum sonuçta çocuk çocukla oynamak ister. Tek sıkıntım eşim çok pimpirikli çok evhamlı onu tam olarak ikna edemedim ama ben istiyorum diyince kabul eder sanırım

Aahahhaaa aynı duygulardayız seninle. Evet kendimi hazır hissediyorum hatta çevremdeki hastaneleri fiyatlarını doktorlarını hep araştırdım kendi kendime. Bıçak altına ben yatacam. Ya aslında kafamı kurcalayan hazır çocuğu büyütrüm bana da kalsa bi çocuk daha yapıp rahatımı bozmam ama çocuğum ilerde bi kardeş ihtiyacı duyacak bize bişe olsa elinden tutan omuzuna yaslanan bi kardeşi olsun.
evde yardımcım olsa 3-4 çocuk iyidir hayırlısı cümlemize

Beni de ekler misiniz bat 16 kasim

Hadi ya niye ole düşük çıktı pki cnm adetin ne zman blkide gec dollenmedir burda bole degerler olup 2.3 gün sonra yükselen de var inş seninde oledir bacim
Bilmiyorum ya kafam çok karıştı 3 gün var adete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…