• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesinin 13. Günündeyim idrar testinde iğnenin etkisi geçmiş kan versem kesin sonuç alır mıyım yoksa tekrarlamam mı grrekiyo

Kızlar rüya görmek belirti sayılır mı :olamaz:ben bu 4 5 gündür uyu uyan lavaboya git başka bi rüya Gör tekrar uyan lavaboya git başka bi rüya çok komik

Ben 64 kiloyum boyum 170cm çevremdeki insanların Baskısı Yüzünden ben şuan diyeti bıraktım bebeğe odaklandım ben hem spor spor yapıyordum hem korunuyordum o zaman kafam bi rahattı ki olursa böyle de olur diyordum eski kafama geri dönmem Lazım ya onların Baskısı bi yete kadar tabi de spor yaparsam düşer mi falan düşüncesi başladı sonra hiç birşey olmaz ya öğrendikten sonra dikkat ederim ne hamileler var ellerinde dambıl spor yapıyor bana ne Olcak ki demiiiiiiiiiii

Ben 64 kiloyum boyum 170cm çevremdeki insanların Baskısı Yüzünden ben şuan diyeti bıraktım bebeğe odaklandım ben hem spor spor yapıyordum hem korunuyordum o zaman kafam bi rahattı ki olursa böyle de olur diyordum eski kafama geri dönmem Lazım ya onların Baskısı bi yete kadar tabi de spor yaparsam düşer mi falan düşüncesi başladı sonra hiç birşey olmaz ya öğrendikten sonra dikkat ederim ne hamileler var ellerinde dambıl spor yapıyor bana ne Olcak ki demiiiiiiiiiii
siz nerdensınız amasya mı

Yok stresli değilim çok fazla sonuçta ya olacak yada olmayacak iki seçenek var onuda yaşayıp göreceğim bekleyebiliyorum allahtan sabırlıyım ben
Aman aman en onemlisi o ben son gunler sabrebilecegimo hic sanmiyorum valla :)

Haklisin aslinda cnm ama iste onlarinkine birsey olmazda donup dolasip seni bulur. Sonra vicdan azabi cekersin. Ben oyle doktorum bana gitme demesine ragmen sehir disina ciktim orda da kendimi biraz yordum dusuk yaptim. Simdiki aklim olsa amaan amaaan degil sehir disi kapi disina cikmazdim.. sen yinede dikkat et bence. Hamilelerin yapabilecegi hereketleri yapmaya calis

Kızlar ikinci bebek istiyorum
bu hafta yumurtlama haftasındayım bi oğlum var ocak ayında 3e girecek ve bi kızım olmasını çok isterim kız olması için bazı yöntemler okudum ama bilemedim deneyen bilen fikri olan var mı?
Bir de eşim çok kararsız iş yerim çok uzak diyor rahatız böyle diyor ama yaşımız geçiyor ve oğluma arkadaş yoldaş olsun istitorum yanlış mı düşünüyorum. Düşünmekten kafayı yicem tek çocuk kalsa daha mı iyi bilemiyorum. Biz dört kardeşiz çok aile içi sıkıntılarla büyüdük ama yine de iyi ki kardeşlerim var onları hiçbişeye değişemem.
Eşim çocuk konusunda pek kararlı değil istemiyor gibi anlamadım gitti.
Ay içim dolmuş şişmiş çok uzun yazdım
Benimde oglum subatta 3 yasini tamamlicak bende istiorum ama esim pek taraftar deil ama onemli olan benim istemem dimi ben doguracam ben buyutecem kendisi aksamdan aksama gelip sevecek sevesi yoksada donup uyuyacak onun karari brni o yuzden cok alakadar etmiyir canim :)))) ben kendi kendime calismalara basladim hamilr kaldigimda mijdryi verdiğimde eminim cok mutlu olacak. Sen kendin kararini ver o minnak kizi gercekten istiyormusun :):KK200:

Evet sonra 3 e düştü yani yoktu malesef
Hım allah sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip eder sana inşallah canım sağlık ocağına gittim de randevu almak gerekiyomuş test yaptırmak için bende sinirlendim eve geldim

Back