- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
Bnce çıkar tatlım kan verdiğin zmanÇatlatma iğnesinin 13. Günündeyim idrar testinde iğnenin etkisi geçmiş kan versem kesin sonuç alır mıyım yoksa tekrarlamam mı grrekiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnce çıkar tatlım kan verdiğin zmanÇatlatma iğnesinin 13. Günündeyim idrar testinde iğnenin etkisi geçmiş kan versem kesin sonuç alır mıyım yoksa tekrarlamam mı grrekiyo
Kızlar bu doğru sonuç mu biri açıklasın bugün 13. Gün çatlatma iğnesinin ya önceki gün çizgi yoktu yaptığımda bu da bugün yaptım şimdi son testimdi
çok tatlıı :)Benim bir arkadaşta test yaptığı gün hemen mesaj attı eşine babacigim ben yola çıktım 9 ay sonra görüşürüz diye
yaptım ben olmadı bi şi yafKızlar aniden kalkıp oturun rahimde bir ağrı hissederseniz gebelik vardir
Değiştirir canım yumurtlamadan genelde 14gün sonra adet oluyorsunKızlar benim yumurtlamam gününden 1 hafta önce olmuştu bu bat ı değiştirir mi
İki gün önce çizgi yoktu hiç amaGebelik testiyse eger kesin hamilesin ama catlatma ignesinin etkisi bittiyse o surecte cift cizgi cikiyormus cunki
Cnm bnce hemen git kan ver özel hastanede var bebis inşallah 1.2 saate cikar sonuç zatnİki gün önce çizgi yoktu hiç ama
Acilde vercem gidip birazdan inş vardırCnm bnce hemen git kan ver özel hastanede var bebis inşallah 1.2 saate cikar sonuç zatn
Canım bence hamilesin hayırlı olur inşallah
Canım bence hamilesin hayırlı olur inşallah
Acaba sende yeniden mi yumurtluyorsun?İki gün önce çizgi yoktu hiç ama
O zaman benim bata 2 gün var diğer türlü 7 gün var nasıl anlıcam acaba hangisi doğruDeğiştirir canım yumurtlamadan genelde 14gün sonra adet oluyorsun
Yumurtlama takibi yaptınmı canım bide döngün kaç gün düzenlimiO zaman benim bata 2 gün var diğer türlü 7 gün var nasıl anlıcam acaba hangisi doğru
Canım bu ay klomen kullandım doktor takibindeydi yumurtlama dönemim genelde düzenlidir şuan duphaston kullanıyorumYumurtlama takibi yaptınmı canım bide döngün kaç gün düzenlimi