Olur canım kimisinde kaşık ağrısı olur kimisinde bel ağrısı kimisi tamamen ağrısız atlatır bu dönemi.yumurta çatlama aşamasında folikulden çıkar ve folikul içerisindeki sıvı karın boşluğuna dökülür buda agriya sebep olur.bazı kadınlar ayda 2 kez yumurtlayabilir herşey olabilir yaniInsallah ama bi kac gun oncede boyle bi akinti 1 kere geldi durdu bel agrisi yoktu hem yumurtlamada bel agrisi olurmu ve adete 1 hafta kala yumurtlama olurmu
Evet muhtemel ona bağlıdır bahsettiğiniz ilaç yumurta sayısını arttırıp kalitesini yükseltiyor incir ve soğan kuruylede desteklemissin.güzel tutunup gelir bebisin ınş sagliklaYasim 26 ha bu arada bi detayi kacirdim bu ay fmerada kullandim sogan kuru ve bol bol incir yedim saglikli beslenmeye dikat ettim vucudum toparlansin tup bebek icin diye dusundum fameranin etkisi olurmu
Cok az kalmis cok stres yapma malum boyle durumlarda stres en buyuk dusmanimiz sakin ol ve insallah bebisin olacagi haberini al cnmmm :))
Evet öyle geçiyor öyle yada böyle bat 11-12-13 kasım arası bişey belirsiz bakalım bekliyorum daha doğrusu beklemiuorum
Amin insallahhhhhEvet muhtemel ona bağlıdır bahsettiğiniz ilaç yumurta sayısını arttırıp kalitesini yükseltiyor incir ve soğan kuruylede desteklemissin.güzel tutunup gelir bebisin ınş saglikla
Famera bana umut oldu simdi insallah olmustur allah bu hasreti cikarsin icimizdenOlur canım kimisinde kaşık ağrısı olur kimisinde bel ağrısı kimisi tamamen ağrısız atlatır bu dönemi.yumurta çatlama aşamasında folikulden çıkar ve folikul içerisindeki sıvı karın boşluğuna dökülür buda agriya sebep olur.bazı kadınlar ayda 2 kez yumurtlayabilir herşey olabilir yani
Canım ilk önce kararınızı verin kesin bir şekilde bilirsin ki çocuk bakmak kolay değil yada karar verilmeden yapılacak birşey değil kolay kolay ve de kzım olmasını çok isterim diye değil de sağlıklı bir evladım olmasını isterdim diye dua etsen bence daha güzel olur düşük yapmış biri olarak sağlıklı bebek olmasının anlamını çok cok iyi biliyorumKızlar ikinci bebek istiyorum
bu hafta yumurtlama haftasındayım bi oğlum var ocak ayında 3e girecek ve bi kızım olmasını çok isterim kız olması için bazı yöntemler okudum ama bilemedim deneyen bilen fikri olan var mı?
Bir de eşim çok kararsız iş yerim çok uzak diyor rahatız böyle diyor ama yaşımız geçiyor ve oğluma arkadaş yoldaş olsun istitorum yanlış mı düşünüyorum. Düşünmekten kafayı yicem tek çocuk kalsa daha mı iyi bilemiyorum. Biz dört kardeşiz çok aile içi sıkıntılarla büyüdük ama yine de iyi ki kardeşlerim var onları hiçbişeye değişemem.
Eşim çocuk konusunda pek kararlı değil istemiyor gibi anlamadım gitti.
Ay içim dolmuş şişmiş çok uzun yazdım
Yok stresli değilim çok fazla sonuçta ya olacak yada olmayacak iki seçenek var onuda yaşayıp göreceğim bekleyebiliyorum allahtan sabırlıyım benCok az kalmis cok stres yapma malum boyle durumlarda stres en buyuk dusmanimiz sakin ol ve insallah bebisin olacagi haberini al cnmmm :))
MEslektaşım canımmHemsireyim
Canım benim kardeş iyidir geç bile kslmissin bence zorlukları var ama herşeye rağmen değer en önemlisi kimseye ihtiyaç duymadan oyun arkadaşı olurlar birbirlerine.benim iki kızım var sana önerim yumurtlama dan 3 gün önce bırak ilişkiyi dua et rabbim öncelikle sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin ınş. Erkek olursa da çok güzel iki erkek çok iyi arkadaş oluyor .benim iki kız çok şükür rabbime çok güzel ilgi alanları aynı olduğu için çok güzel oynuyorlar beraber aralarida 2 buçuk yaş zorlandım onlar için meslegimede ara verdim olsun ilerde başlarım tekrar nasip olursaKızlar ikinci bebek istiyorum
bu hafta yumurtlama haftasındayım bi oğlum var ocak ayında 3e girecek ve bi kızım olmasını çok isterim kız olması için bazı yöntemler okudum ama bilemedim deneyen bilen fikri olan var mı?
Bir de eşim çok kararsız iş yerim çok uzak diyor rahatız böyle diyor ama yaşımız geçiyor ve oğluma arkadaş yoldaş olsun istitorum yanlış mı düşünüyorum. Düşünmekten kafayı yicem tek çocuk kalsa daha mı iyi bilemiyorum. Biz dört kardeşiz çok aile içi sıkıntılarla büyüdük ama yine de iyi ki kardeşlerim var onları hiçbişeye değişemem.
Eşim çocuk konusunda pek kararlı değil istemiyor gibi anlamadım gitti.
Ay içim dolmuş şişmiş çok uzun yazdım
İnşaallah olmazsın, güzel haberlerle gelirsin
Benim bir arkadaşta test yaptığı gün hemen mesaj attı eşine babacigim ben yola çıktım 9 ay sonra görüşürüz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?