• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12 kasım bat baya baya belirtileri yasiyorum halsizlik miğde bulantısı hafiften süt renginde akıntı fln hissediyorum
Artık kana geçmiştir hormonlar o yüzden belirtileri hissetmen normal

İdrarda en erken bat tan 2 gün önce en az 6 saat beklemiş sabah idrariyla çıkar boşuna test yapıp moralinizi bozmayın ama kan baktitirsaniz çıkar bir yükseliş

Artık kana geçmiştir hormonlar o yüzden belirtileri hissetmen normal
Inş cnm muhtemelen bana da öyle geliyo ama anneler hisseder ben 39 haftalık bebeğimi kaybettim karnında kalbi durdu allahım tekrar nasip eder inş hepimize

Kızlar aniden kalkıp oturun rahimde bir ağrı hissederseniz gebelik vardir

Inş cnm muhtemelen bana da öyle geliyo ama anneler hisseder ben 39 haftalık bebeğimi kaybettim karnında kalbi durdu allahım tekrar nasip eder inş hepimize
Ahu kuzum ya rabbim tekrarını yasatmasin çok acı düşünemiyorum Allah im kimseye yasatmasin.Rabbim yerini doldursun ınş.

Kaç yaşında oğlun canm Allah bağışlasın kaç senedir korunuyorsun doktorum bana korunduğumuz için bir sene olmaması çok normal dedi bende altı ay sonunda kalabildim
9 yaşında ve 9 sene korunduk 1.5 senenin sınunda hamile kaldım ama olmadı.Uine bekliyoruz

Kizlar bende tup bebek yaptirmaya karar verdim. 3ay once dusuk yaptigim icin biraz beklemek istedim. Suan adetime tam 1 hafta var ve bugun cok akintim geliyo ve belim cok agriyo normalde boyle olmazdim. Acaba olacakmi biseyler yoksa adete 1 hafta kala oluyomu boyle seyler

Kizlar bende tup bebek yaptirmaya karar verdim. 3ay once dusuk yaptigim icin biraz beklemek istedim. Suan adetime tam 1 hafta var ve bugun cok akintim geliyo ve belim cok agriyo normalde boyle olmazdim. Acaba olacakmi biseyler yoksa adete 1 hafta kala oluyomu boyle seyler
Geçmiş olsun canım akıntın nasil korunmuyirsunuz değilmi

Korunmuyoruz akintim bu aksam itibariyle yumurta aki gibi giliyo korkuyorum ben yine kac dusuk yaptim kimyasaldi cogu ya yine oyle olursa :KK43:
Canım büyük ihtimal yumurtlaman ol ucak yazdıkların yumurtlama belirtisi bebis istiyorsanız değerlendirin mutlaka.Rabbim yüzünü gudursun ins

Adetlerin düzensiz mi su an kaçıncı günün eğer duzensizse ve yumurtlaman çok geç oluyorsa malesef kalitesi düşüyor yumurtanın bu sebeplede kimyasal gebelige neden oluyor.doktor kontrolünde ilaç ve catlatma deneyebilirsiniz yasin kaç bu arada

Canım büyük ihtimal yumurtlaman ol ucak yazdıkların yumurtlama belirtisi bebis istiyorsanız değerlendirin mutlaka.Rabbim yüzünü gudursun ins
Insallah ama bi kac gun oncede boyle bi akinti 1 kere geldi durdu bel agrisi yoktu hem yumurtlamada bel agrisi olurmu ve adete 1 hafta kala yumurtlama olurmu

Adetlerin düzensiz mi su an kaçıncı günün eğer duzensizse ve yumurtlaman çok geç oluyorsa malesef kalitesi düşüyor yumurtanın bu sebeplede kimyasal gebelige neden oluyor.doktor kontrolünde ilaç ve catlatma deneyebilirsiniz yasin kaç bu arada
Yasim 26 ha bu arada bi detayi kacirdim bu ay fmerada kullandim sogan kuru ve bol bol incir yedim saglikli beslenmeye dikat ettim vucudum toparlansin tup bebek icin diye dusundum fameranin etkisi olurmu

Back