- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
Artık kana geçmiştir hormonlar o yüzden belirtileri hissetmen normal12 kasım bat baya baya belirtileri yasiyorum halsizlik miğde bulantısı hafiften süt renginde akıntı fln hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık kana geçmiştir hormonlar o yüzden belirtileri hissetmen normal12 kasım bat baya baya belirtileri yasiyorum halsizlik miğde bulantısı hafiften süt renginde akıntı fln hissediyorum
Inş cnm muhtemelen bana da öyle geliyo ama anneler hisseder ben 39 haftalık bebeğimi kaybettim karnında kalbi durdu allahım tekrar nasip eder inş hepimizeArtık kana geçmiştir hormonlar o yüzden belirtileri hissetmen normal
Ahu kuzum ya rabbim tekrarını yasatmasin çok acı düşünemiyorum Allah im kimseye yasatmasin.Rabbim yerini doldursun ınş.Inş cnm muhtemelen bana da öyle geliyo ama anneler hisseder ben 39 haftalık bebeğimi kaybettim karnında kalbi durdu allahım tekrar nasip eder inş hepimize
Aynen canım boşuna yapıp moralini bozma çünkü yumurta dollendikten sonra rahime gelip yerlesme yolculugu 5-6 gün suruyorErken testte de mi çıkmaz
Amin cnm çok sagolAhu kuzum ya rabbim tekrarını yasatmasin çok acı düşünemiyorum Allah im kimseye yasatmasin.Rabbim yerini doldursun ınş.
9 yaşında ve 9 sene korunduk 1.5 senenin sınunda hamile kaldım ama olmadı.Uine bekliyoruzKaç yaşında oğlun canm Allah bağışlasın kaç senedir korunuyorsun doktorum bana korunduğumuz için bir sene olmaması çok normal dedi bende altı ay sonunda kalabildim
Tskler sen ne iş yapiyosun ki :)Aynen canım boşuna yapıp moralini bozma çünkü yumurta dollendikten sonra rahime gelip yerlesme yolculugu 5-6 gün suruyor
HemsireyimTskler sen ne iş yapiyosun ki :)
Anlamıştım sevindim aramızda bi bilgili biri olmasına:)Hemsireyim
Teveccuhunuz bildiklerimizi paylaşıyoruz canimAnlamıştım sevindim aramızda bi bilgili biri olmasına:)
Geçmiş olsun canım akıntın nasil korunmuyirsunuz değilmiKizlar bende tup bebek yaptirmaya karar verdim. 3ay once dusuk yaptigim icin biraz beklemek istedim. Suan adetime tam 1 hafta var ve bugun cok akintim geliyo ve belim cok agriyo normalde boyle olmazdim. Acaba olacakmi biseyler yoksa adete 1 hafta kala oluyomu boyle seyler
Korunmuyoruz akintim bu aksam itibariyle yumurta aki gibi giliyo korkuyorum ben yine kac dusuk yaptim kimyasaldi cogu ya yine oyle olursaGeçmiş olsun canım akıntın nasil korunmuyirsunuz değilmi
Canım büyük ihtimal yumurtlaman ol ucak yazdıkların yumurtlama belirtisi bebis istiyorsanız değerlendirin mutlaka.Rabbim yüzünü gudursun insKorunmuyoruz akintim bu aksam itibariyle yumurta aki gibi giliyo korkuyorum ben yine kac dusuk yaptim kimyasaldi cogu ya yine oyle olursa
Insallah ama bi kac gun oncede boyle bi akinti 1 kere geldi durdu bel agrisi yoktu hem yumurtlamada bel agrisi olurmu ve adete 1 hafta kala yumurtlama olurmuCanım büyük ihtimal yumurtlaman ol ucak yazdıkların yumurtlama belirtisi bebis istiyorsanız değerlendirin mutlaka.Rabbim yüzünü gudursun ins
Yasim 26 ha bu arada bi detayi kacirdim bu ay fmerada kullandim sogan kuru ve bol bol incir yedim saglikli beslenmeye dikat ettim vucudum toparlansin tup bebek icin diye dusundum fameranin etkisi olurmuAdetlerin düzensiz mi su an kaçıncı günün eğer duzensizse ve yumurtlaman çok geç oluyorsa malesef kalitesi düşüyor yumurtanın bu sebeplede kimyasal gebelige neden oluyor.doktor kontrolünde ilaç ve catlatma deneyebilirsiniz yasin kaç bu arada