Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım amin herkese uğurlu gelsin inşallah kasım ayı bende umutluyum bu aydanMerhaba kizlar...
Ben kasim ayindan umutluyum kasimda gebe kalcam insallaaah ama batim 3 aralik suan klomen kullaniyorum sonra sogan kurunu yapacağım insallah hamis kalirim. Allahim isteyen her kuluna bu guzel duyguyy yasatsin insalllah
Ama senin zaten daha var baya o yüzden belirti olmaz bu kadar zaman varken sabırla bekle canım belirti olmayabilir zatenValla canım şimdiye kadar her ay belirtileri gebelik mi acaba diye yordum. Bu ay acaba yine mi kırmızı kart yiyeceğim acaba diye çok korkuyorum
Canım on gün var daha bu kadar erken belirti vermez üşütmüş olabilirsinKızla bende bişiler var ama anlamadım yüzümü ateş basıyor yanaklarım kızarıyor o derece bir ateş basması birde bugün bulantım oldu öğürmeli geçen günde bayılmıştım adetime daha on gün var duphaston kullanıyorum ona yoruyorum ben yan etkileri filandır diye birde çok tauvalete gidiyorum
Amin inşallah canım geçsin günler hızlıca bir an önce her gün şu saat 00:00olsun da bir günü daha devirmiş olalım diye iple cekiyorumAmannn amaan allah utandirmasin insallaâh
Canım bize güzel haberler verirsin inşallah bugün yarınbenim batım yarın dün sabah uyanırken adet oluyorum sandım baktım bi şi yok bugün ne adet ne hamilelik belirtisi var akıntım arttı sanki bugün daha önceki aylarda takip etmemiştim . ayı da boş geçirmedik aslında ama gün aşırı ilişki daha garanti oluyor galiba
Yaaa batin ne zamaan benim daha calismalar bile baslamadi valla nolcak nasi olcak cok merak ediyorum :) gecer gecerr sayili gun cabuk gecer yeterki sonuc guzel olsin2Amin inşallah canım geçsin günler hızlıca bir an önce her gün şu saat 00:00olsun da bir günü daha devirmiş olalım diye iple cekiyorum
Evet öyle geçiyor öyle yada böyle bat 11-12-13 kasım arası bişey belirsiz bakalım bekliyorum daha doğrusu beklemiuorumYaaa batin ne zamaan benim daha calismalar bile baslamadi valla nolcak nasi olcak cok merak ediyorum :) gecer gecerr sayili gun cabuk gecer yeterki sonuc guzel olsin2
Bnm de bata 6 gün varRabbim sağlıklı sihatli versin ben özel eğitimde çalışıyorum gerçekten o daha zor benim de ayaklarım buz gibi bi o var göğsüm normalseler hiç Ağrı ve şişlik yapmaz yani bulandı ve Yerleşme dışında anlayamam ben bide çok su içerim o da malum zâten
Aynıyız canm senle yumurtlamaBenimde 11-12 kasim
Benimde aynı tarihler ama bende kaşık ağrısı dışında hiçbirşey yok adet belirtisi de yok12 kasım bat baya baya belirtileri yasiyorum halsizlik miğde bulantısı hafiften süt renginde akıntı fln hissediyorum
Kaşık ve bel agrisi geçen hafta yoğundu şuan çok yok inş hamileyizdir erken gebelik testi alsam yarın çıkar mi acabaBenimde aynı tarihler ama bende kaşık ağrısı dışında hiçbirşey yok adet belirtisi de yok
Bilmiyorum ben yapmak taraftarı değilim zamanı gelince görücz Nasıl olsa bekle canım az kaldı zatenKaşık ve bel agrisi geçen hafta yoğundu şuan çok yok inş hamileyizdir erken gebelik testi alsam yarın çıkar mi acaba
Ay ne bilim bekleyemiyorum kiBilmiyorum ben yapmak taraftarı değilim zamanı gelince görücz Nasıl olsa bekle canım az kaldı zaten
Yumurtlama geçen hafta pazardi benim canım tek ilişki bakalım tutucak miAynıyız canm senle yumurtlama
Geçti zaten ben çakışmalara o kadar fazla yüklenmiyorum şimdi artık üç gündür yapmadık bişey