Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhaba bat 4 kasımdı 2 gün geçti evde gebelik testi denedim negatif çıktı Ovulasyon testi yaptım 2 çizgi neredeyse aynı koyulukta sizce net sonuç almak için kaç gün daha beklemeliyim?

Eklentiler

• D28E0266-7311-4D55-A675-A1F8A26C8753.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 61
dayanamadım test yaptım yarın adet günüm negatif çıktı yarım saat sonra dağınık bi şi çıktı ya idrarı yine çok damlattım ya test bozuk

Eklentiler

• 20171105_150350.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba bat 4 kasımdı 2 gün geçti evde gebelik testi denedim negatif çıktı Ovulasyon testi yaptım 2 çizgi neredeyse aynı koyulukta sizce net sonuç almak için kaç gün daha beklemeliyim?

geç döllenme olabilir canım kana geçmiştir ovulasyon testinde yumurtlama sonrası çift çizgiyi görüp hamile olan çok kişiyi okudum bu forumda inşallah hamilesindir

geç döllenme olabilir canım kana geçmiştir ovulasyon testinde yumurtlama sonrası çift çizgiyi görüp hamile olan çok kişiyi okudum bu forumda inşallah hamilesindir

Teşekkür ederim İnşallah

dayanamadım test yaptım yarın adet günüm negatif çıktı yarım saat sonra dağınık bi şi çıktı ya idrarı yine çok damlattım ya test bozuk
Idrari çok damlatnissin canım sabah idrarinla tekrar la bence l
Inşallah gelir güzel haber

Hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdi yazar misiniz
Benim iki hamileliğim de de belirtim adet ağrısına birebir ağrı oldu yanlız bu gebeliğimde bir hafta önce göğüs uçlarım irilesti duş alırken fark ettim Allah Alah ne oldu ki böyle dedim meğerse hamileymisim şükür

İdrarı fazla damlatmışsın muhtemelen canm tekrarla testi

Bende hiç bir belirti olmadı test yapınca fark etmiştim hamile olduğumu

Benimde aynı ovülasyon testlerim hep pozitif . Bir haftayı geçti inşallah seninle aynı şeyi yaşıyoruz inşallah hamilelik yüzünden pozitiftir başka sebep olmaz

Beni.m bata daha. Var vede test te yapamıyorum yapsam şimdi negatif çıkacak daha var adet gününü bekliyorum inşallah bu ay rabbim duymuştur

Cevabin icin cok tesekkur ederim tatlim
Benim adetime 5 gun var yumurtladigim gunden beri ara ara kasik ağrilarim oluyor batma basim ağriyor bazen öyle inşallah hamileyimdir
Sende insallah cocugunu sağ salim kucağına alirsin

Cevabin icin cok tesekkur ederim tatlim
Benim adetime 5 gun var yumurtladigim gunden beri ara ara kasik ağrilarim oluyor batma basim ağriyor bazen öyle inşallah hamileyimdir
Sende insallah cocugunu sağ salim kucağına alirsin
Inşallah canım senden de güzel haberi duyariz

Kızlar benimde bat 20 kasım.Geçen ay enfeksiyon oldum adetim gecikince cipro filan kullandım enfeksiyon geçti şimdi ovülasyon zamanı inş bu ay olur.

merhaba kızlar ben de geldim :) bat 21 kasım. ovulasyon testinde 2. çizgi çok koyu değildi ama silik de değildi. ilişki oldu. bugün de test tamemen pozitif kopkoyu çıktı çizgi. şimdi bugün de denesek mi yoksa yarın daha mı iyi olur. spermlerin kaliteli olması için 48 saat b.şalmaması gerekiyor diye okumustum. bir de ovu. testi pozitif çıkınca bu çatlamaya hazır 24 saat içinde yumurtlama olacak demekmiş. yumurtlamadan sonra yumurta da 24 saat canlı kalabiliyormus. ovu tesi pozitif çıktıktan 24 saat sonra ilişkiye girilse de oluyormus :) ayy meraklardayım ve heyecanlıyım. tabii tedirginim de..bu ay ilk deneme..ya nasip :)

@ dilanakin 4 kasım
A Arya08 6-8 kasım
R4bi4 5-6 kasım
M miraysu_ 6 kasım
H hsnoya 8 kasım
A Ames88 8 kasım
E edaa_edaa 9 kasım
@gkymc 10 kasım
S Seymaari 10 kasım
O Olmazsanolmaz05 11 kasım
E Efsununcivcivi 11 kasım
Hy-al 11 kasım
0 06ank 11 kasım
M melek mila 11 kasım
Prmm 11-12 kasım
kubra5505 12 kasım
K kbrnr1993 12 kasım
Spencer90 13 kasım
G gulsahali88 14 kasım
mutlu60 14 kasım
Ay12live 14 kasım
G gulsahctl 14 kasım
Ebrarr60 14 kasım
S Snglmhmt 15 kasım
E Eda3883 15 kasım
@gzmdncr33 15 kasım
Y yazgelini 16 kasım
founda 17 kasım
@Themarginal 17 kasım
Gelartik00 19 kasım
H Hayatcandann 19 kasım
visne_receli 20 kasım
E eddaarda 20 kasım
Birumuttur yasamak 21 kasım
K kelebek1587 21 kasım
Jenep06 26-27 kasım
Incitanesi35 29 kasım
A ahminelask ?
Harmandali ?
selennnselennn hesabı doğrulanmış üye. ?
A aseton44 ?
S solisss ?
kızlar batları gecenler yeni batları? batları yaklaşanlar var mı gelişme ?

benim batım yarın dün sabah uyanırken adet oluyorum sandım baktım bi şi yok bugün ne adet ne hamilelik belirtisi var akıntım arttı sanki bugün daha önceki aylarda takip etmemiştim . ayı da boş geçirmedik aslında ama gün aşırı ilişki daha garanti oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…