• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benm de ovu testine göre çatlama ekim 11 di bat 25 ekimdi reglim düzensiz diye doktor keseden hesap yaptı çatlamayı net bildiğim halde geç döllenme değil bana göre ama doktor kesinlikle geç döllenme dedi 4gün farkla saydı senin de geç döllenme olabilir o yüzden çıkmamıştır kanda içme bence
labaratuardaki kız bile dediki sen güwenme 12 günden önce çıkmaz. Bende içmicem napm sabrederm biraz, teşekkür ederim canım cevabınız için :KK15:

Kızlar merhaba. İkinci çocuk için çalışmalara bu ay başladık. Adetim düZenlidir. Yumurtlama günümüde akıntımdan ve kasıklarımdaki ağrıdan kolaylıkla hissediyorum ama yine de belli olmaz tabi. Ovulasyon tarihim 2 kasımdı. Ayın 1 ve 2sinde sol kasığımda batma şeklinde ağrı oldu.3ünde yani dün hiç bi ağrım yoktu. Bu ay için son denememizide dün yaptk.Bugün tekrar sol kasığımda sızlama gibi bi ağrı hissediyorum ara sıra. Yoksa hala çatlamadı mı yumurtam. Bu tarz bişey yaşayan varmı bi fikri olan Batım 16 kasım buarada. Uzun yazdım kusuruma bakmayın. Şimdiden belirti aramaya başladım galiba :KK45::KK45:
vallahi ben ultrasonla gördüm çatladıgını o zamandan beri kasıgımda agrı war batma şeklinde :) normaldir heralde

Antibiyotik kullanma canım şakın çocuk düşünürken cok zararlı
kullanmam gerekiyor ama lenf bezlerim iltihaplanmış öksürmekten bogazım yırtılıyor artık :( biraz sabredicem çocugun warlıgı yada yoklugu kesinleşsin öyle başlıcam

Günaydın herkese benim 1 oğlum bar Allah canını sağ etsin.Haziranda kürtaj oldum 7 haftalıktı.Şimdi düşünüyorum ama 2.5 aydır tık yok benim batımda 14 kasım

Günaydın herkese benim 1 oğlum bar Allah canını sağ etsin.Haziranda kürtaj oldum 7 haftalıktı.Şimdi düşünüyorum ama 2.5 aydır tık yok benim batımda 14 kasım
Kaç yaşında oğlun canm Allah bağışlasın kaç senedir korunuyorsun doktorum bana korunduğumuz için bir sene olmaması çok normal dedi bende altı ay sonunda kalabildim

Yardım sabah iki kere idrar testi yaptım net poritif çıktı ama şimdi az az kanamam var

Bekledi gelsin 29 kasimmmmmm

Back