Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi kızlar yeni başlık acıyorum BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Bu ay hepimize uğurlu gelsin hayırlı mutlu haberler alalım inşallah bugünden itibaren batlarınız yaZın takip edelim takipleşelim bu ayıda nasip kısmet ise topikte hergün hamile haberi alarak kapatalım
Merhaba bat 4 kasımdı 2 gün geçti evde gebelik testi denedim negatif çıktı Ovulasyon testi yaptım 2 çizgi neredeyse aynı koyulukta sizce net sonuç almak için kaç gün daha beklemeliyim?
geç döllenme olabilir canım kana geçmiştir ovulasyon testinde yumurtlama sonrası çift çizgiyi görüp hamile olan çok kişiyi okudum bu forumda inşallah hamilesindir
Idrari çok damlatnissin canım sabah idrarinla tekrar la bence ldayanamadım test yaptım yarın adet günüm negatif çıktı yarım saat sonra dağınık bi şi çıktı ya idrarı yine çok damlattım ya test bozuk
Benim iki hamileliğim de de belirtim adet ağrısına birebir ağrı oldu yanlız bu gebeliğimde bir hafta önce göğüs uçlarım irilesti duş alırken fark ettim Allah Alah ne oldu ki böyle dedim meğerse hamileymisim şükürHamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdi yazar misiniz
İdrarı fazla damlatmışsın muhtemelen canm tekrarla testidayanamadım test yaptım yarın adet günüm negatif çıktı yarım saat sonra dağınık bi şi çıktı ya idrarı yine çok damlattım ya test bozuk
Bende hiç bir belirti olmadı test yapınca fark etmiştim hamile olduğumuBenim iki hamileliğim de de belirtim adet ağrısına birebir ağrı oldu yanlız bu gebeliğimde bir hafta önce göğüs uçlarım irilesti duş alırken fark ettim Allah Alah ne oldu ki böyle dedim meğerse hamileymisim şükür
Benimde aynı ovülasyon testlerim hep pozitif . Bir haftayı geçti inşallah seninle aynı şeyi yaşıyoruz inşallah hamilelik yüzünden pozitiftir başka sebep olmazgeç döllenme olabilir canım kana geçmiştir ovulasyon testinde yumurtlama sonrası çift çizgiyi görüp hamile olan çok kişiyi okudum bu forumda inşallah hamilesindir
Beni.m bata daha. Var vede test te yapamıyorum yapsam şimdi negatif çıkacak daha var adet gününü bekliyorum inşallah bu ay rabbim duymuşturMerhaba bat 4 kasımdı 2 gün geçti evde gebelik testi denedim negatif çıktı Ovulasyon testi yaptım 2 çizgi neredeyse aynı koyulukta sizce net sonuç almak için kaç gün daha beklemeliyim?
Cevabin icin cok tesekkur ederim tatlimBenim iki hamileliğim de de belirtim adet ağrısına birebir ağrı oldu yanlız bu gebeliğimde bir hafta önce göğüs uçlarım irilesti duş alırken fark ettim Allah Alah ne oldu ki böyle dedim meğerse hamileymisim şükür
Inşallah canım senden de güzel haberi duyarizCevabin icin cok tesekkur ederim tatlim
Benim adetime 5 gun var yumurtladigim gunden beri ara ara kasik ağrilarim oluyor batma basim ağriyor bazen öyle inşallah hamileyimdir
Sende insallah cocugunu sağ salim kucağına alirsin
Canım bence hamilesin hayırlı olur inşallahMerhaba bat 4 kasımdı 2 gün geçti evde gebelik testi denedim negatif çıktı Ovulasyon testi yaptım 2 çizgi neredeyse aynı koyulukta sizce net sonuç almak için kaç gün daha beklemeliyim?
benim de 21 kasım :) dün denedik. bugün ovu. testi pozitif çıktı. yarın da çalışacağız bakalım. inşallah nasip olur :)Merhabalar benim de inşallah bat 20 kasım buraya hamileyim diye yazmak nasip olsun bu ayyy