Valla bata 9 gun var belirti desen iki kez ust uste hapsirsam aaa ben hic ust uste hapsirmazdim hamilemiyim acaba ondan mi modundayimBatı yaklasanlar var mi belirti falan :)
Evt ya sorma sanki zaman durdu cnm bat a 9 gün...Bende zaman gecmiyor sende de öylemi yaaaa
labaratuardaki kız bile dediki sen güwenme 12 günden önce çıkmaz. Bende içmicem napm sabrederm biraz, teşekkür ederim canım cevabınız içinCanım benm de ovu testine göre çatlama ekim 11 di bat 25 ekimdi reglim düzensiz diye doktor keseden hesap yaptı çatlamayı net bildiğim halde geç döllenme değil bana göre ama doktor kesinlikle geç döllenme dedi 4gün farkla saydı senin de geç döllenme olabilir o yüzden çıkmamıştır kanda içme bence
vallahi ben ultrasonla gördüm çatladıgını o zamandan beri kasıgımda agrı war batma şeklinde :) normaldir heraldeKızlar merhaba. İkinci çocuk için çalışmalara bu ay başladık. Adetim düZenlidir. Yumurtlama günümüde akıntımdan ve kasıklarımdaki ağrıdan kolaylıkla hissediyorum ama yine de belli olmaz tabi. Ovulasyon tarihim 2 kasımdı. Ayın 1 ve 2sinde sol kasığımda batma şeklinde ağrı oldu.3ünde yani dün hiç bi ağrım yoktu. Bu ay için son denememizide dün yaptk.Bugün tekrar sol kasığımda sızlama gibi bi ağrı hissediyorum ara sıra. Yoksa hala çatlamadı mı yumurtam. Bu tarz bişey yaşayan varmı bi fikri olan Batım 16 kasım buarada. Uzun yazdım kusuruma bakmayın. Şimdiden belirti aramaya başladım galiba
kullanmam gerekiyor ama lenf bezlerim iltihaplanmış öksürmekten bogazım yırtılıyor artıkAntibiyotik kullanma canım şakın çocuk düşünürken cok zararlı
Kaç yaşında oğlun canm Allah bağışlasın kaç senedir korunuyorsun doktorum bana korunduğumuz için bir sene olmaması çok normal dedi bende altı ay sonunda kalabildimGünaydın herkese benim 1 oğlum bar Allah canını sağ etsin.Haziranda kürtaj oldum 7 haftalıktı.Şimdi düşünüyorum ama 2.5 aydır tık yok benim batımda 14 kasım
Gunü hep eksik sayiyorun mesela bugun 9 gün var ya yoo diyorum zaten bugunu yasiyorum bugunu sayma 8 gun var ee adet gununu de sayma 7 gun var anlayacagin sacma bi sayma sekline girdimEvt ya sorma sanki zaman durdu cnm bat a 9 gün...
Hemen acilden beta yaptı canım doktora da soyleYardım sabah iki kere idrar testi yaptım net poritif çıktı ama şimdi az az kanamam var
Valla bata 9 gun var belirti desen iki kez ust uste hapsirsam aaa ben hic ust uste hapsirmazdim hamilemiyim acaba ondan mi modundayim
Tatlım senin de az kalmış az kalanlara be mutluluk valla biz daha bekle allah bekleBat 8 kasım arkadaşlar heycanlı ve korkulu bekleyiş
Canm kan değil idrar yapmıştım ama çıkmamıştı 9 gün varken bi ımut yapayım dedim çıkmaz biliyorum amaSen hamilesin canım bence kan testi yaptırsana hemşireysen hemen
Ahh ah inşallah zaman çabuk geçsinBekledi gelsin 29 kasimmmmmm
İnşallah canmAhh ah inşallah zaman çabuk geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?