Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
labaratuardaki kız bile dediki sen güwenme 12 günden önce çıkmaz. Bende içmicem napm sabrederm biraz, teşekkür ederim canım cevabınız için

vallahi ben ultrasonla gördüm çatladıgını o zamandan beri kasıgımda agrı war batma şeklinde :) normaldir heralde

Antibiyotik kullanma canım şakın çocuk düşünürken cok zararlı
kullanmam gerekiyor ama lenf bezlerim iltihaplanmış öksürmekten bogazım yırtılıyor artık biraz sabredicem çocugun warlıgı yada yoklugu kesinleşsin öyle başlıcam

Günaydın herkese benim 1 oğlum bar Allah canını sağ etsin.Haziranda kürtaj oldum 7 haftalıktı.Şimdi düşünüyorum ama 2.5 aydır tık yok benim batımda 14 kasım

Günaydın herkese benim 1 oğlum bar Allah canını sağ etsin.Haziranda kürtaj oldum 7 haftalıktı.Şimdi düşünüyorum ama 2.5 aydır tık yok benim batımda 14 kasım
Kaç yaşında oğlun canm Allah bağışlasın kaç senedir korunuyorsun doktorum bana korunduğumuz için bir sene olmaması çok normal dedi bende altı ay sonunda kalabildim

Yardım sabah iki kere idrar testi yaptım net poritif çıktı ama şimdi az az kanamam var

Bekledi gelsin 29 kasimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…