Yok bn iş yerinin stresini bizi etkilediğini anlatmaya çalıştımAslinda çalışmak daha iyi evde iken insan daha çok strese girio günüme bu kadar var ay oldummu olcam mi derken olmuyo
Ah inşallah benden sonra evlenen herkes hamile çocuğu oldu rabbim artık beni de görsün inşallahBebek olunca hep pozitif oluyormuş inşallah vardır bebiş. Benimde bu ay olmazsa ovulasyon testi yapacam. Evet her şey allahtan allah kucağımızı boş bırakmasın
Haftası geri gidiyordu ya sağlıksız bir bebek olacaktı o yüzdenNiye böyle düşünüyorsun peki benim suan 6 aylık olacakti bebegim benimle olsaydı keske
Kızlar ben hastalandım öksürük vs. Doktora gittim antibiyotik werdi yumurtlayalıda 1 hafta oldu kan testi yaptı hamilelik yok dedi 1 haftada belli oluyor mu kanda anlamadmşimdi ben antibiyotigi içsem ya bebek warsa napm bilemedm
teşekkür ederim yumurtam geçen hafta cumartesi çatladı muayene olmuştum. Bugnle 7.günü çatlamasının belli olmaz dedm ama doktor inatla olur dedigeçmiş olsun canım üç gün daha bekle çok hasta değilsen sağlık ocağında kan verip tekrar baktırıp öyle iç istersen. ya da yarın kadın doğuma git, muayenede anlarlar sanırım. alttan bakınca yumurtan çatlamış mı yerleşmiş mı biliyorlar.
teşekkür ederim yumurtam geçen hafta cumartesi çatladı muayene olmuştum. Bugnle 7.günü çatlamasının belli olmaz dedm ama doktor inatla olur dedi
Amin canım insallah hepimizHadi bakal
ım inşallah tutar canım kucağına bebeğini alırsın inşallah
Sagol canım allah razı olsunHayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Benimde 14 Kasım canımMerhaba bende geldim bat 14 kasim
Hosgeldin canım hayırlı geçsin zamanMerhaba bende geldim bat 14 kasim
geçmiş olsun canım üç gün daha bekle çok hasta değilsen sağlık ocağında kan verip tekrar baktırıp öyle iç istersen. ya da yarın kadın doğuma git, muayenede anlarlar sanırım. alttan bakınca yumurtan çatlamış mı yerleşmiş mı biliyorlar.
Canım benm de ovu testine göre çatlama ekim 11 di bat 25 ekimdi reglim düzensiz diye doktor keseden hesap yaptı çatlamayı net bildiğim halde geç döllenme değil bana göre ama doktor kesinlikle geç döllenme dedi 4gün farkla saydı senin de geç döllenme olabilir o yüzden çıkmamıştır kanda içme benceteşekkür ederim yumurtam geçen hafta cumartesi çatladı muayene olmuştum. Bugnle 7.günü çatlamasının belli olmaz dedm ama doktor inatla olur dedi
Bende zaman gecmiyor sende de öylemi yaaaaBenimde 14 Kasım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?