Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek olunca hep pozitif oluyormuş inşallah vardır bebiş. Benimde bu ay olmazsa ovulasyon testi yapacam. Evet her şey allahtan allah kucağımızı boş bırakmasın
Ah inşallah benden sonra evlenen herkes hamile çocuğu oldu rabbim artık beni de görsün inşallah

Kızlar ben hastalandım öksürük vs. Doktora gittim antibiyotik werdi yumurtlayalıda 1 hafta oldu kan testi yaptı hamilelik yok dedi 1 haftada belli oluyor mu kanda anlamadm şimdi ben antibiyotigi içsem ya bebek warsa napm bilemedm

geçmiş olsun canım üç gün daha bekle çok hasta değilsen sağlık ocağında kan verip tekrar baktırıp öyle iç istersen. ya da yarın kadın doğuma git, muayenede anlarlar sanırım. alttan bakınca yumurtan çatlamış mı yerleşmiş mı biliyorlar.

teşekkür ederim yumurtam geçen hafta cumartesi çatladı muayene olmuştum. Bugnle 7.günü çatlamasının belli olmaz dedm ama doktor inatla olur dedi

teşekkür ederim yumurtam geçen hafta cumartesi çatladı muayene olmuştum. Bugnle 7.günü çatlamasının belli olmaz dedm ama doktor inatla olur dedi

dahiliye bölümündeki doktor öyle düşünebilir. sonuçta her kadının hamileliği farklı geçiyor kiminde hemen belirtiler başlıyo kiminde çıkmıyo kadın doğuma gidersen doktor alttan muayenede görür daha iyi öğrenirsin için rahat eder.

Antibiyotik kullanma canım şakın çocuk düşünürken cok zararlı

Canım benm de ovu testine göre çatlama ekim 11 di bat 25 ekimdi reglim düzensiz diye doktor keseden hesap yaptı çatlamayı net bildiğim halde geç döllenme değil bana göre ama doktor kesinlikle geç döllenme dedi 4gün farkla saydı senin de geç döllenme olabilir o yüzden çıkmamıştır kanda içme bence

Kızlar merhaba. İkinci çocuk için çalışmalara bu ay başladık. Adetim düZenlidir. Yumurtlama günümüde akıntımdan ve kasıklarımdaki ağrıdan kolaylıkla hissediyorum ama yine de belli olmaz tabi. Ovulasyon tarihim 2 kasımdı. Ayın 1 ve 2sinde sol kasığımda batma şeklinde ağrı oldu.3ünde yani dün hiç bi ağrım yoktu. Bu ay için son denememizide dün yaptk.Bugün tekrar sol kasığımda sızlama gibi bi ağrı hissediyorum ara sıra. Yoksa hala çatlamadı mı yumurtam. Bu tarz bişey yaşayan varmı bi fikri olan Batım 16 kasım buarada. Uzun yazdım kusuruma bakmayın. Şimdiden belirti aramaya başladım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…