Canım test yapsan çıkar testte evde varsa yap istersen test müjdeli haber ver bizlere
Senin de az kaldı :)ovülasyon testine göre bata son 7-8 hangisi çıkacak bilmiyorum .
Selamlar bende varım 11 Kasım :)
nşallah klomen etkili olur bende olmustu kullandığım ilk ay hamile kalmıştım tabi ovitrelle de oldum o ay catlamayınca yumurtalarımMerhaba yol arkadaşlarım benimde bat 21 bu ay klomen kullandim insallah hamile kalıp içimde minik ellerin büyümesini allah izin verir aminnn
Doğru diyorsun stres gerçekten çok etkili bende hemşireyim o kadar stresli bir işim var ki keşke çalışmasam da evde otursam yada Anadolu kadını gbi çıksam bağ bahçe yapsam toprakla uğraşsam o zman herşey daha iyi olurdu belkiBenim bat 11 kasım, bankacıyım sabahtan akşama kadar bir saniye nefes almadan çalışıyorum ona rağmen günler geçmiyor.evde olsam demekki kafayı yicektim.test yapmıcam diyorum ama 3-4 gün sonra yaparım kesin. Keşke stressiz işim olsaydı, ben artık ona da bağlıyorum bu kadar süre hamile kalamamayı
Ovülasyon testine göre az kaldı canım bakalım yanıltacak mı ne olacak bekleyip göreceğim nasipte varsa zaten olur yazımız var alnımızda ama göremiyoruz işteSenin de az kaldı :)
Aslında bu benim ilk deil daha once 3 ay kullandim ara verdim işlerimden dolayi ara verdiğim ay hamile kaldim ama malesef bebeğim gelişmediği icin düşük ile sonuçlandı bu ay yeniden basladim herseyin hayirlisi hepimiz hakkindaİ
nşallah klomen etkili olur bende olmustu kullandığım ilk ay hamile kalmıştım tabi ovitrelle de oldum o ay catlamayınca yumurtalarım
Aslinda çalışmak daha iyi evde iken insan daha çok strese girio günüme bu kadar var ay oldummu olcam mi derken olmuyoDoğru diyorsun stres gerçekten çok etkili bende hemşireyim o kadar stresli bir işim var ki keşke çalışmasam da evde otursam yada Anadolu kadını gbi çıksam bağ bahçe yapsam toprakla uğraşsam o zman herşey daha iyi olurdu belki
Benimde canım haftası hep geri gidiyordu bebeğimin şimdi düşünüyrmda böylesi daha iyi olduAslında bu benim ilk deil daha once 3 ay kullandim ara verdim işlerimden dolayi ara verdiğim ay hamile kaldim ama malesef bebeğim gelişmediği icin düşük ile sonuçlandı bu ay yeniden basladim herseyin hayirlisi hepimiz hakkinda
Niye böyle düşünüyorsun peki benim suan 6 aylık olacakti bebegim benimle olsaydı keskeBenimde canım haftası hep geri gidiyordu bebeğimin şimdi düşünüyrmda böylesi daha iyi oldu
Bebek olunca hep pozitif oluyormuş inşallah vardır bebiş. Benimde bu ay olmazsa ovulasyon testi yapacam. Evet her şey allahtan allah kucağımızı boş bırakmasınAnladım canım üzücü bir olay yaşamışsın sende ben de hala düşen bebeğimin etkisi var ben hissetmiştim onu varım yoğum oydu diyrm kendi kendime bazen ama herşey allahtan diyecek bir şey bulamıyorum sonra rabbim büyük beklemeye devam edeceğiz benim ovülasyon testlerim hep poşzitf iştenhergün deneyeceğim adet gününe kadar bakalım neler yasayacağım ama bebek olmazsa bu ay bidhaa ovlsyn testine bulaşmam
Bebek olunca hep pozitif oluyormuş inşallah vardır bebiş. Benimde bu ay olmazsa ovulasyon testi yapacam. Evet her şey allahtan allah kucağımızı boş bırakmasınAnladım canım üzücü bir olay yaşamışsın sende ben de hala düşen bebeğimin etkisi var ben hissetmiştim onu varım yoğum oydu diyrm kendi kendime bazen ama herşey allahtan diyecek bir şey bulamıyorum sonra rabbim büyük beklemeye devam edeceğiz benim ovülasyon testlerim hep poşzitf iştenhergün deneyeceğim adet gününe kadar bakalım neler yasayacağım ama bebek olmazsa bu ay bidhaa ovlsyn testine bulaşmam
Bende de var ayni durumdanKızlar ben üşüttüm mü bilmiyorum ama bugün meshanem baskı yapmaya başladı ve sıkışık gibiyim idrara hep offfff offfff
Ayyy ınsallah ınsallah Rabbim duy sesimizihosgeldin canım . İnşallah dualrımız kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?