Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim keske bu kadar erken yapmasaydin biliyorum cok zor beklemek ama erken Yapinca insan hayalkirikligina ugruyor gec olsun hayirli haberler Olsu
Amin canım benim ya bende pko var tam bilmiyorum gelecek adet tarihim ne zaman diye ama son adet tarifime göre benim kendimce tahminim 12 gün var doğru mu değil mi bunu gorcem ilişkide üç buçuk hafta öncesine denk geldi kızımda 4 haftalık öğrenmstm bilemiyorum hayırlısı

Morfolojisi iyiymiş canım evet pahalı ama bence işe yarar hem ne kadar yüksek olursa o kadar başarı şansı da yüksek olur aşılama da canım bize göre sizin sonuçlarını iyi ben bu ay bir deneyeyim bakalım olacak mı siz napacaksınız ne düşünüyorsun bu ay aşılama olacak mısın?

Awoxmuş markası canım bilmiyorm güvenilirmi az bişe idrarım gelmişti yapim dedim bardağın iki cm ini doldurdum anca cubugu batırdım bekledim sonra
canım umut vermek gibi olmasın ama bende yaptığında bu şekilde cıktı 3 gün sonra batım di yaptım bu sefer çıktı. ama silik beyaz çizgi var gibi inş. olur

Bizler gördük sen gününü bekle çünkü bu sıralar hep böyle silik çıkar çıksada.
canım umut vermek gibi olmasın ama bende yaptığında bu şekilde cıktı 3 gün sonra batım di yaptım bu sefer çıktı. ama silik beyaz çizgi var gibi inş. olur
Ama bu erken gebelik testi canım koyu cıkması gerekmezmiydi

Valla canım Dr dediki buay normal gidin ilk adette işte yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yapalım olmadı aşılamaya geçeriz dedi bende rengl inin son gunundeyim bu ayı diyorum gün aşırı değerlendirelim olmazsa önümüzdeki ay işte bir yumurta takibi. Ben hiç yaptırmadım ovulasyon testi yapıyorum ama onunla da ilgili bugün bokudum bazen yumurtalama olmasa bile o testler oluyormuş gibi gösterebiliyormus bilemdim bir yumurta takibi yaptırayım gerçi o zamanda klomen verip hızlı büyümesini sağlıyorlar. Ben takviyeyi alicam da bunay baya giderimiz oldu :// taksitle de verilen bişey değil ki. Benim takviyem i de yeniledim bunay 200 TL de o. Eşime almamız gereken de 220 TL . Ama yaptiravhim olmazsa er geç asilamyi

Arkadaşlar hepinize merhaba,

6 Kasım öncesinde durumları ile ilgili bilgi vermemiş olan arkadaşlar var? Bundan sonra her pazartesi sabahtan geçmiş günleri haber vermeyen arkadaşları listeden düşeceğim bilginize. Pazartesiye kadar bu arkadaşları listede tutucam ( BAT'ı 1-2-3-4-5-6 kasım olanlar). 1 hafta arayla gerekli güncellemeleri yapacağım. Güzel haberlerinizi bekliyooruuummm :))

Gecen ay o kadar belirtim oldu kimyasal yasadim bu ay hicbir belirtim yok belki gecen ay cok dinledim vucudumu diyorum

Ne icin takviye kullaniyorsun canim

Arkadaşlar bazı topiklerde macunlardan bahsediliyor. clife naturallen falan diye bunlardan kullanan var mı aranızda? Kullanan varsa biraz bilgi verebilir misiniz? Faydasını gördünüz mü ne zaman başlamak gerekiyor falan?

Ben Clife bitkisel macun kullandım 1 kutu kullandım o ay hamile kalmıştım ama kimyasal geçirdim ondan sonra tekrar kullandım 2 kutu daha bu sefer fayda etmedi

Dene tâbi doktorunuz nasıl dediyse öyle yapın canım benim beklemek istememin sebebi yaş faktörü canım yoksa acelem yok beklerim.
Sen kaç yaşındasın ben 23 yaşındayım ama ben küçük bir ilçede oturuyorum akrabalarım var sürekli hamile değil misin diye sormaları konuşmaları düşünmüyoruz desemde anlamıyorlar çocuğu olmuyor diyorlar hiç biriyle konuşmuyorum artık o yüzden de 1 tane olsun istiyorum birde olmayacakmış gibi geliyor bana da

Merhaba ben de inşallah bu ay hamiş olmak istiyorum ilk kez klomen+otrivelle kullandım iğnenin 11.günü
sat 15 Ekim
çatlatma iğnesi 27 ekim
Bat son aylarda hep kaydığı için program 22 Kasım gösteriyor
Son olarak yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum inşallah hepimiz çift çizgileri görürüz

Canım benım bat 4kasımda ama hala adet olmadım kan ve testte negatif çıkmıştı acaba iğne reglyi gecıktırmış olabılır mi böyle geciken varmı yarında olmazsa tekrar kan vermeli miyim kanda pazar gunu 0,413çıkmışti yukselme ıhtımalı olabılır mı bır fıkrı olan var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…