- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Bana dedi ki önce bu tkviyeye başlayalım sonra birdahaki ay aşılama yapalımAşılama düşünmüyorsanız doktorun önerdiği takviyeleri kullabilirsiniz biz denemedim ama belki daha da yükseltir eşinin değerlerini kendiliğinden hamile kalırsın ben aşılama olacağım çünkü eşim daha önce varikosel ameliyatı olmuş yine de çok yükselmemiş deneyeceğim aşılamayı ilk defa iğne vurdurcam çatlatma korkuyorum nasıl olacak, Napalım Allah büyüktür belki hamile kalırım
değil değil. bu adetin geciktiği gün yapılıyor. kaset testlerden farkı, yaptıktan sonra bir dk içinde sonucu göstermesiErken gebelik testi canım bu
Var kuzum hayırlı olsunMerhabalar ben de aranıza yeni katıldım Bat 9 kasım ama dayanamayıp test yaptım emin olamadım sizce var mı
Hoşgeldin bu arada aramıza 2020 topiğinde sana demiştim yap diye iyi ki yapmışsınMerhabalar ben de aranıza yeni katıldım Bat 9 kasım ama dayanamayıp test yaptım emin olamadım sizce var mı
Canım selâm eşimin morfolojisi de bu şekilde. Onda da problem görmedi Dr. Bende iki ay önce hsg çekildim. Şuan nkeci boynuzu özü kullanıyor üç gün oldu. Promotil men çok ii diyorlar aşılama öncesi iyice kuvvetlendirmek adına kullanılabilir aslında bir kutu . Pahalı bir takviyeCanım eşinin değerleri iyi sayısı da iyi belki biraz ileri hızı biz gibi az olabilir morfolojisi kaç acaba eşinin. Bu yıl mart ayında eşim test vermişti 6 milyondu sayı hız 0 Dı eylülde 15 milyon olmuş hız 30. Doktor klomen yazdı eşine onu 3 ay kullandı ve ben keçiboynuzu kaynatıp içirttim fındık çerezde yedirdim 2 hafta önceki testimiz bu. ben hsg çekildim 2 ay önce hamile kalamadım bugün ilk klomenim içtim
Hoşbulduk canım inanamıyorum ama hala pozitif olduğunaHoşgeldin bu arada aramıza 2020 topiğinde sana demiştim yap diye iyi ki yapmışsınilk aydan bak sende hamiş oldun
Awoxmuş markası canım bilmiyorm güvenilirmi az bişe idrarım gelmişti yapim dedim bardağın iki cm ini doldurdum anca cubugu batırdım bekledim sonraAldığın test güvenilir mi canım ? Yıpratma kendini herşey olacağına varıyor senin sağlığın daha önemli. Belki şu sıra zamanı değildir akışına bırak, eşinle mutlu anılar biriktir.. bu süre zarfında denemeye devam edebilirsin bence kendini kaptırmadan
Hoşbulduk canım inanamıyorum ama hala pozitif olduğunayani yanılma payı yanlışlık fln oluyor mu acaba ilk hamileliğimde de 2 gün kala yapmıştım yine buna benzer çıkmıştı aslında ama ne bileyim şaşırdım biraz
Umutlandırmak gibi olmasın ben 2. ÇiZgiyi görüyorum.Awoxmuş markası canım bilmiyorm güvenilirmi az bişe idrarım gelmişti yapim dedim bardağın iki cm ini doldurdum anca cubugu batırdım bekledim sonra
Çitt çizgi çıkan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bir an önce gidip kan tahlili verip bir kaç gün ara ile takip edin.Ayy hamiş olanları görünce çok seviniyorum.Darısı isteyen herkesin başına
bunda hafif bir çizgi var gibi görünüyor ama? beklemiş hali miydi?Awoxmuş markası canım bilmiyorm güvenilirmi az bişe idrarım gelmişti yapim dedim bardağın iki cm ini doldurdum anca cubugu batırdım bekledim sonra
Hafif te olsa sanki ikinci çizgiyi görüyorum canımAwoxmuş markası canım bilmiyorm güvenilirmi az bişe idrarım gelmişti yapim dedim bardağın iki cm ini doldurdum anca cubugu batırdım bekledim sonra
Senin birde bat 10 kasım yani günün var ona rağmen orada bi 2. Çizgi durumu var. Sen kesinlikle gününü bekle. Hamile olduğunu düşünüyorumAwoxmuş markası canım bilmiyorm güvenilirmi az bişe idrarım gelmişti yapim dedim bardağın iki cm ini doldurdum anca cubugu batırdım bekledim sonra
Bizler gördükkeşke kendimi tutsaydımda yarın yapsaydım ben göremedim dikkatli baktım ama o kadar
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinCanım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Tesekkür ederim canım inşallah .Senin birde bat 10 kasım yani günün var ona rağmen orada bi 2. Çizgi durumu var. Sen kesinlikle gününü bekle. Hamile olduğunu düşünüyorum
Çift çizgiyi görenler ve görmeyenler olarak ikiye ayrıldık resmenÇift çizgiyi gördüm