Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana dedi ki önce bu tkviyeye başlayalım sonra birdahaki ay aşılama yapalım

Canım selâm eşimin morfolojisi de bu şekilde. Onda da problem görmedi Dr. Bende iki ay önce hsg çekildim. Şuan nkeci boynuzu özü kullanıyor üç gün oldu. Promotil men çok ii diyorlar aşılama öncesi iyice kuvvetlendirmek adına kullanılabilir aslında bir kutu . Pahalı bir takviye

Eklentiler

• Screenshot_20201024-000110.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 96
Hoşgeldin bu arada aramıza 2020 topiğinde sana demiştim yap diye iyi ki yapmışsın ilk aydan bak sende hamiş oldun
Hoşbulduk canım inanamıyorum ama hala pozitif olduğuna yani yanılma payı yanlışlık fln oluyor mu acaba ilk hamileliğimde de 2 gün kala yapmıştım yine buna benzer çıkmıştı aslında ama ne bileyim şaşırdım biraz

Awoxmuş markası canım bilmiyorm güvenilirmi az bişe idrarım gelmişti yapim dedim bardağın iki cm ini doldurdum anca cubugu batırdım bekledim sonra

Eklentiler

• E820074D-D3C5-4601-A2B0-68E7254B9029.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 98

tahmin edebiliyorum ama mutlu oluyor insan ilk çocukta yaş farkı açılmak üzereyken hemen olması beni de çok mutlu etti. Aynı böyle çıktı benimde ama dün sabah ve bu sabah yaptım ikiside aynı

Çitt çizgi çıkan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bir an önce gidip kan tahlili verip bir kaç gün ara ile takip edin.Ayy hamiş olanları görünce çok seviniyorum.Darısı isteyen herkesin başına

Awoxmuş markası canım bilmiyorm güvenilirmi az bişe idrarım gelmişti yapim dedim bardağın iki cm ini doldurdum anca cubugu batırdım bekledim sonra
Umutlandırmak gibi olmasın ben 2. ÇiZgiyi görüyorum. Sen yarın sabah ilk idrarda ver beta hcg hormonu en fazla sabah salgılanıyor. ya da gününü bekle. Bu markayı ilk kez duydum.

Rabbim burdaki kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Yakın zamanda sizlerde bu mutluluğu tadın dilerim

Senin birde bat 10 kasım yani günün var ona rağmen orada bi 2. Çizgi durumu var. Sen kesinlikle gününü bekle. Hamile olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…