Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de 26 yaşındayım 2 yıldır evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz ama ilk kez bu ay tedaviye başladık. Sadece prolaktinim biraz yüksek 37 başka sıkıntım yok eşimin de sperm sayısı biraz az çıktı

Hamile olmayan birine göre ne kadarda sınırda bir değer bence tekrar kan vermelisin

Ben 1 kutu kullandım canım şuan günümü bekliyorum bakalım adetin ilk günü başlanıyor yumurtlamaya kadar devam ediyorsun faydası olacak mı haber ederim

Ben Clife bitkisel macun kullandım 1 kutu kullandım o ay hamile kalmıştım ama kimyasal geçirdim ondan sonra tekrar kullandım 2 kutu daha bu sefer fayda etmedi
Kullandığınız zaman yumurtlamadan sonraki günlerde de ağrı yaptı mı size benim yumurtlamadan beri yani 1 haftadır kasıklarımda hafif ağrım varda acaba etkisinden mi diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bu kan testini devlette acildede yapıyolarmı doktora ne dememiz lazım yapması için burdakiler biraz cinste

2 kasım canım. ilk gebe olan benim kasım da ayında.. inş devam eder. değerlerim iyi ama bakalım hayırlısını versin mevlam inş keseyi de bebeği de paylaşmayı nasip eder mevlam
İnşallah canım Sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olsun️ Doktor kese için gün verdi mi peki ?

Kızlar ovulasyon testini toplu almak istiyorum nerden hangi marka önerirsiniz, bat 10 kasım ama bugün beta testi yaptım maalesef 2 çıktı Aralığa kaldı şimdiden almam gerek kargo anca gelir pzt ya da salı sipariş vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…