Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama düşünmüyorsanız doktorun önerdiği takviyeleri kullabilirsiniz biz denemedim ama belki daha da yükseltir eşinin değerlerini kendiliğinden hamile kalırsın ben aşılama olacağım çünkü eşim daha önce varikosel ameliyatı olmuş yine de çok yükselmemiş deneyeceğim aşılamayı ilk defa iğne vurdurcam çatlatma korkuyorum nasıl olacak, Napalım Allah büyüktür belki hamile kalırım
Bana dedi ki önce bu tkviyeye başlayalım sonra birdahaki ay aşılama yapalım

Canım eşinin değerleri iyi sayısı da iyi belki biraz ileri hızı biz gibi az olabilir morfolojisi kaç acaba eşinin. Bu yıl mart ayında eşim test vermişti 6 milyondu sayı hız 0 Dı eylülde 15 milyon olmuş hız 30. Doktor klomen yazdı eşine onu 3 ay kullandı ve ben keçiboynuzu kaynatıp içirttim fındık çerezde yedirdim 2 hafta önceki testimiz bu. ben hsg çekildim 2 ay önce hamile kalamadım bugün ilk klomenim içtim
Canım selâm eşimin morfolojisi de bu şekilde. Onda da problem görmedi Dr. Bende iki ay önce hsg çekildim. Şuan nkeci boynuzu özü kullanıyor üç gün oldu. Promotil men çok ii diyorlar aşılama öncesi iyice kuvvetlendirmek adına kullanılabilir aslında bir kutu . Pahalı bir takviye

Eklentiler

• Screenshot_20201024-000110.jpg
    Screenshot_20201024-000110.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 96
Hoşgeldin bu arada aramıza 2020 topiğinde sana demiştim yap diye iyi ki yapmışsın 🥰 ilk aydan bak sende hamiş oldun🌸
Hoşbulduk canım inanamıyorum ama hala pozitif olduğuna 😂 yani yanılma payı yanlışlık fln oluyor mu acaba ilk hamileliğimde de 2 gün kala yapmıştım yine buna benzer çıkmıştı aslında ama ne bileyim şaşırdım biraz 😊

Aldığın test güvenilir mi canım ? Yıpratma kendini herşey olacağına varıyor senin sağlığın daha önemli. Belki şu sıra zamanı değildir akışına bırak, eşinle mutlu anılar biriktir.. bu süre zarfında denemeye devam edebilirsin bence kendini kaptırmadan 🙏🏻
Awoxmuş markası canım bilmiyorm güvenilirmi az bişe idrarım gelmişti yapim dedim bardağın iki cm ini doldurdum anca cubugu batırdım bekledim sonra

Eklentiler

• E820074D-D3C5-4601-A2B0-68E7254B9029.jpeg
    E820074D-D3C5-4601-A2B0-68E7254B9029.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 98
Hoşbulduk canım inanamıyorum ama hala pozitif olduğuna 😂 yani yanılma payı yanlışlık fln oluyor mu acaba ilk hamileliğimde de 2 gün kala yapmıştım yine buna benzer çıkmıştı aslında ama ne bileyim şaşırdım biraz 😊

😂 tahmin edebiliyorum ama mutlu oluyor insan ilk çocukta yaş farkı açılmak üzereyken hemen olması beni de çok mutlu etti. Aynı böyle çıktı benimde ama dün sabah ve bu sabah yaptım ikiside aynı ☺️

Çitt çizgi çıkan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bir an önce gidip kan tahlili verip bir kaç gün ara ile takip edin.Ayy hamiş olanları görünce çok seviniyorum.😍🤩🤩Darısı isteyen herkesin başına💃💃💃💃💃

Awoxmuş markası canım bilmiyorm güvenilirmi az bişe idrarım gelmişti yapim dedim bardağın iki cm ini doldurdum anca cubugu batırdım bekledim sonra
Umutlandırmak gibi olmasın ben 2. ÇiZgiyi görüyorum. 🌸Sen yarın sabah ilk idrarda ver beta hcg hormonu en fazla sabah salgılanıyor. ya da gününü bekle. Bu markayı ilk kez duydum.

Çitt çizgi çıkan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bir an önce gidip kan tahlili verip bir kaç gün ara ile takip edin.Ayy hamiş olanları görünce çok seviniyorum.😍🤩🤩Darısı isteyen herkesin başına💃💃💃💃💃

Rabbim burdaki kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻 Yakın zamanda sizlerde bu mutluluğu tadın dilerim 🙏🏻

Senin birde bat 10 kasım yani günün var ona rağmen orada bi 2. Çizgi durumu var. Sen kesinlikle gününü bekle. Hamile olduğunu düşünüyorum🌸

X