- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
Anladım canım şu gebelik testlerine döktüğümüz paralar ne olacaksa böyleTavsiye ederim en güvenilir marka bu kesinlikle. Çok yerde okudum, diğerlerine göre daha pahalı ama sonuca değer
Aaa çok üzüldüm ins gelecek ay gebe kalırsınne yazıkki regli oldum dün canım. Olmadı.
Valla ben gördüm canım tebrik ederimEki Görüntüle 2716456
Kızlar bat tarihim bugündü olmadım. Dayanamayıp test yaptim böyle çıktı. Çok silikte olsa var gibi sizce?
canım hayırı olsun ikinci çizgi gözüküyor yarın sabah kan vermelisin benceEki Görüntüle 2716456
Kızlar bat tarihim bugündü olmadım. Dayanamayıp test yaptim böyle çıktı. Çok silikte olsa var gibi sizce?
Var vaaaarEki Görüntüle 2716456
Canım eşinin değerleri iyi sayısı da iyi belki biraz ileri hızı biz gibi az olabilir morfolojisi kaç acaba eşinin. Bu yıl mart ayında eşim test vermişti 6 milyondu sayı hız 0 Dı eylülde 15 milyon olmuş hız 30. Doktor klomen yazdı eşine onu 3 ay kullandı ve ben keçiboynuzu kaynatıp içirttim fındık çerezde yedirdim 2 hafta önceki testimiz bu. ben hsg çekildim 2 ay önce hamile kalamadım bugün ilk klomenim içtim35 toplam hızı mı eşimin Sperm sonucuda bu şekilde sizinkyle benzerlik gösteriyor mu onu meral ettim. Bana bir ürolog hızını hesaplarken hızlı ileri ve ileri yi topluyoruz dedi. Ama sahada canlandırmak isterseniz dedi keçi boynuzu özü ve promopil men tavsiye etti ve bana da asilama dedi
Canım tebrik ederim hamilesinKızlar sonunda fotoğrafı eklemeyi başardım. Yatay duran akşam yaptıgım test dik duran bu sabah yaptığım
Eki Görüntüle 2716463
Canım tebrik ederim hamilesin
TebrikleeerKızlar sonunda fotoğrafı eklemeyi başardım. Yatay duran akşam yaptıgım test dik duran bu sabah yaptığım
Eki Görüntüle 2716463
Aşılama düşünmüyorsanız doktorun önerdiği takviyeleri kullabilirsiniz biz denemedim ama belki daha da yükseltir eşinin değerlerini kendiliğinden hamile kalırsın ben aşılama olacağım çünkü eşim daha önce varikosel ameliyatı olmuş yine de çok yükselmemiş deneyeceğim aşılamayı ilk defa iğne vurdurcam çatlatma korkuyorum nasıl olacak, Napalım Allah büyüktür belki hamile kalırım35 toplam hızı mı eşimin Sperm sonucuda bu şekilde sizinkyle benzerlik gösteriyor mu onu meral ettim. Bana bir ürolog hızını hesaplarken hızlı ileri ve ileri yi topluyoruz dedi. Ama sahada canlandırmak isterseniz dedi keçi boynuzu özü ve promopil men tavsiye etti ve bana da asilama dedi
Aminn inşallah canımmValla ben gördüm canım tebrik ederimen kısa zamanda kan ver Rabbim bizlere de nasip etsin 2 çizgiyi
Aldığın test güvenilir mi canım ? Yıpratma kendini herşey olacağına varıyor senin sağlığın daha önemli. Belki şu sıra zamanı değildir akışına bırak, eşinle mutlu anılar biriktir.. bu süre zarfında denemeye devam edebilirsin bence kendini kaptırmadanErken gebelik testi yaptım negatif(4 gün var adete olsa cıkardı cok üzgünüm cok yıprandım ,çocuk istiyorum dye çalısmayı erteledim tansıynum var bide stresten olmaz diye en iyis vazgecmek
Var gibi gözüküyor canım yarın tekrarla testini ilk idrarın laMerhabalar ben de aranıza yeni katıldım Bat 9 kasım ama dayanamayıp test yaptım emin olamadım sizce var mı
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallahKızlar sonunda fotoğrafı eklemeyi başardım. Yatay duran akşam yaptıgım test dik duran bu sabah yaptığım
Eki Görüntüle 2716463