Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tavsiye ederim en güvenilir marka bu kesinlikle. Çok yerde okudum, diğerlerine göre daha pahalı ama sonuca değer
Anladım canım şu gebelik testlerine döktüğümüz paralar ne olacaksa böyle 1 sene gebe kalmaya çalıştım doktora başlamadan önce zaten adetim düzenli değil her ay bu testleri almak yapmak bide sonucu negatif almak çok zor insan yıpranıyo

Canım eşinin değerleri iyi sayısı da iyi belki biraz ileri hızı biz gibi az olabilir morfolojisi kaç acaba eşinin. Bu yıl mart ayında eşim test vermişti 6 milyondu sayı hız 0 Dı eylülde 15 milyon olmuş hız 30. Doktor klomen yazdı eşine onu 3 ay kullandı ve ben keçiboynuzu kaynatıp içirttim fındık çerezde yedirdim 2 hafta önceki testimiz bu. ben hsg çekildim 2 ay önce hamile kalamadım bugün ilk klomenim içtim

Eklentiler

• IMG_2020_11_06_11_07_41_0813346097423555243151.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 82
Aşılama düşünmüyorsanız doktorun önerdiği takviyeleri kullabilirsiniz biz denemedim ama belki daha da yükseltir eşinin değerlerini kendiliğinden hamile kalırsın ben aşılama olacağım çünkü eşim daha önce varikosel ameliyatı olmuş yine de çok yükselmemiş deneyeceğim aşılamayı ilk defa iğne vurdurcam çatlatma korkuyorum nasıl olacak, Napalım Allah büyüktür belki hamile kalırım

Erken gebelik testi yaptım negatif (4 gün var adete olsa cıkardı cok üzgünüm cok yıprandım ,çocuk istiyorum dye çalısmayı erteledim tansıynum var bide stresten olmaz diye en iyis vazgecmek

Erken gebelik testi yaptım negatif (4 gün var adete olsa cıkardı cok üzgünüm cok yıprandım ,çocuk istiyorum dye çalısmayı erteledim tansıynum var bide stresten olmaz diye en iyis vazgecmek
Aldığın test güvenilir mi canım ? Yıpratma kendini herşey olacağına varıyor senin sağlığın daha önemli. Belki şu sıra zamanı değildir akışına bırak, eşinle mutlu anılar biriktir.. bu süre zarfında denemeye devam edebilirsin bence kendini kaptırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…