Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, hamile kalmışsınız sanırım hayırlı olsun hamileliğiniz, polip olmasına rağmen mi hamile kaldınız

Merhaba hanimlar ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar cinsiyet tahmini icin bana ulasabilirsiniz

Kizlaaarr nasılsıniz hamile anneler cinsiyetler belli olmuştur artık nasıl gidiyor hamilelik sizi unutmadım bende hala bir şey yok dualarınızda benide unutmayınnn

Kizlaaarr nasılsıniz hamile anneler cinsiyetler belli olmuştur artık nasıl gidiyor hamilelik sizi unutmadım bende hala bir şey yok dualarınızda benide unutmayınnn
Yaaa bir süredir seni düşünüyordum topiklerinden oluk oluk hamile çıkıyordu maşallah ben şubatta yine kimyasal yaşadım canım birkaç ay korunacağım

Yaaa bir süredir seni düşünüyordum topiklerinden oluk oluk hamile çıkıyordu maşallah ben şubatta yine kimyasal yaşadım canım birkaç ay korunacağım
Canım benim kalplerimiz birmiş bende enerjinizi hissetmişim demekki kimyasal olmasına çok üzüldüm. Allah vakti zamani gelince hepimize nasip etsin inşallah kuzum.

Benimde aklımdasın sürekli. Rabb im tez zamanda nasip etsin.
Ben erken doğum yaptım. Biri kız biri erkek. Bebeklerim yoğun bakımda. İyiye gidiyolar şuan çok şükür.

Belli oldu canım cinsiyet ben rahat Bi hamilelik geçiriyorum umarım sende en kısa zamanda hamile kalır benim gibi geçirirsin

Benimde aklımdasın sürekli. Rabb im tez zamanda nasip etsin.
Ben erken doğum yaptım. Biri kız biri erkek. Bebeklerim yoğun bakımda. İyiye gidiyolar şuan çok şükür.
Aaa canım benim kaç haftalık doğdular çok geçmiş olsun.
İnşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Çok özel değilse neden erken doğum oldu
Belli oldu canım cinsiyet ben rahat Bi hamilelik geçiriyorum umarım sende en kısa zamanda hamile kalır benim gibi geçirirsin
Canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.

31+4 doğdular. 10 gün oldu. Bi anda suyum geldii. Nedeni belli değil yani

Canım merhaba hamile misin hastalandın mı yoksa?

Canım merhaba hamile misin hastalandın mı yoksa?
Merhaba,yok canım hamile değilim.Vrb 2 kere tüp bebek denedik.1 tüp bebekte 1 embriyom oluştu ama tutmadı.2 tüp bebekte yumurta toplandı 3 yumurta da boş çıktı.Eşimlr benden array cgh diye genetik bir test istediler.Sonuçların çıkmasını bekliyorum.Ben bundan sonra doğal yoldan gebe kalmayı düşünmüyorum.Lupus hastası olduğum için bende antifosfalipid sendromu var ve trombofili panelimde kanda pıhtılaşmaya yatkınlık var.Kan sulandırıcı kullanıyorum.Bakalım bu hafta sonu belli olucak nasıl bir yola gireceğimiz

Canım selam..
Tedavin nasıl ilerledi?
Cgh Seray araştırıyorum bende dondurulmuş embriyolarim için..
Sen hangi hastanedesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…