Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birgebeningünlüğü , minnak kurabiyeler, ovulasyon takipli sayfa diye instragram sayfaları var. İstersen ordan sipariş verebilirsin. Onlar genel olarak sorduğun sorulara da yardımcı olmaya çalışıyolar. Ama trendyl dan falan da sipariş verebilirsin.

Kasıklarıma ağrı girdi biraz kanamam oldu sonra iki parça geldi kızlar bu ne olabilir
Biri serçe parmağımın tırnağı kadar diğeri de şarj kablosu kalınlığında parmak kadar uzunlukta şerit gibi, dokundum elledim resmen et parçası, sümüksü yapıda değil.. inşallah yerleşme kanamasıdır

Ya hanımlar ara kanamadan sonra bel agrisi hiç geçmedi adet ağrıları gibi ki ben normalde tam günümde çekerim bu ağrıları bide sırt ağrısı eklendi bebiş bekliyim derken koronayi almim kucağıma ne diyorsunuz bu işe eyyy cemaati müsliminbat 16kasim

Aynı durumdan muzdaribiz malesef bende 23 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim 10 aydan beri korunmayı bıraktım önüne gelen aa daha yokmu bebiş aa daha istemiyonuzmu olmuyomu diye beni deli ediyolar sırf bu yüzden eşimle aramın açıldığı bile oldu

Bişey olmaZ inşallah sen gönlünü ferah tut. Bi çok kadın kanamalı hamilelik geçiriyor eğer evde varsa Protestan fitil koy ya da acil e git onun iğneside var canım. Hala devam ediyor mu peki

Aynısını bende yaşıyorum eşimin ailesi ve kendi ailem asla öyle şeyler demiyor durumu biliyor diğer millete neyse çok üzülüyorum çok ağladım tedaviye başladım sevinemiyorum bile öyle içime işlediler ki

Ayrıca aynı yapmışız bide ne tesadüf canım peki sen gidiyor musun doktora

@GulYuzlumm kızlar ikinizin de yaşı çok genç. neden böyle şeyleri takıyorsunuz kafaya? size de yazık, eşinize de yazık, evliliğinize de yazık. kaldı ki siz de biliyorsunuz stres bu süreçte en büyük engellerden biri. insanlar hep konuşur. şöyle düşünün, siz şimdi hamile kalıp doğum yapsanız, daha o bebek yaşına girmeden size ikinciyi sormaya da başlayacaklar. o zaman hemen ikinciyi yapma ihtiyacı mı hissedeceksiniz ya da evlenmemiş olsaydınız neden evlenmediğinizi de soracaklardı. bunun maalesef sonu yok. dediğim gibi insanlar hep konuşur, hep de konuşacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…