Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de 26 yaşındayım 2 yıldır evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz ama ilk kez bu ay tedaviye başladık. Sadece prolaktinim biraz yüksek 37 başka sıkıntım yok eşimin de sperm sayısı biraz az çıktı🙆🏻‍♀️

Canım benım bat 4kasımda ama hala adet olmadım kan ve testte negatif çıkmıştı acaba iğne reglyi gecıktırmış olabılır mi böyle geciken varmı yarında olmazsa tekrar kan vermeli miyim kanda pazar gunu 0,413çıkmışti yukselme ıhtımalı olabılır mı bır fıkrı olan var mı acaba ?🤔
Hamile olmayan birine göre ne kadarda sınırda bir değer 😕 bence tekrar kan vermelisin

Arkadaşlar bazı topiklerde macunlardan bahsediliyor. clife naturallen falan diye bunlardan kullanan var mı aranızda? Kullanan varsa biraz bilgi verebilir misiniz? Faydasını gördünüz mü ne zaman başlamak gerekiyor falan?
Ben 1 kutu kullandım canım şuan günümü bekliyorum bakalım adetin ilk günü başlanıyor yumurtlamaya kadar devam ediyorsun faydası olacak mı haber ederim 😊

Ben Clife bitkisel macun kullandım 1 kutu kullandım o ay hamile kalmıştım ama kimyasal geçirdim ondan sonra tekrar kullandım 2 kutu daha bu sefer fayda etmedi
Kullandığınız zaman yumurtlamadan sonraki günlerde de ağrı yaptı mı size benim yumurtlamadan beri yani 1 haftadır kasıklarımda hafif ağrım varda acaba etkisinden mi diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bu kan testini devlette acildede yapıyolarmı doktora ne dememiz lazım yapması için burdakiler biraz cinste

SİZin testin fotosu varmı acaba
Screenshot_20201102-212106.png
alttaki görülmüyor resimde ama normalde ben fark ettim cuma yaptım pazartesi de üstteki birde ucuz test bu.

2 kasım canım. ilk gebe olan benim kasım da ayında.. inş devam eder. değerlerim iyi ama bakalım hayırlısını versin mevlam inş keseyi de bebeği de paylaşmayı nasip eder mevlam
İnşallah canım 🙏🏻 Sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olsun⭐️ Doktor kese için gün verdi mi peki ?

Kızlar ovulasyon testini toplu almak istiyorum nerden hangi marka önerirsiniz, bat 10 kasım ama bugün beta testi yaptım maalesef 2 çıktı :KK43: Aralığa kaldı şimdiden almam gerek kargo anca gelir pzt ya da salı sipariş vereceğim

X