25liğin yarisini 7 gün iç dedi önümüzdeki hafta gidicem tekrar arttirir gibi duruyor hayırlısı bakalımBir tık dozunu artırmalılar. 25 lik içiyorsun ozaman ya 3-4 gün 50 iç kalan günelr 25 iç derler ya da 50 ye yükseltmeleri lazım. Ben 100lük içiyorum
Hımm ozaman 25 içeceksin. Ben yıllardır dozumu kendim ayarlıyoeum.10 yıldır bu ilacı kullanıyorum. Ama bunun için hiç sıkıntı yapma ilaçla kontrol edebiliyorsun bak cidden. Asla skntı yapılacak bir durum yok.25liğin yarisini 7 gün iç dedi önümüzdeki hafta gidicem tekrar arttirir gibi duruyor hayırlısı bakalım
Ama önümüzdeki haftayı bekleme tiroid değeri bebek gelişimi içni çok önemli. Arayabiliyorsan doktoru ara mümknse bugun . Benden sana tavsıye canım .25liğin yarisini 7 gün iç dedi önümüzdeki hafta gidicem tekrar arttirir gibi duruyor hayırlısı bakalım
Zaten şükrediyorum en azından ilaçla kontrol altına alinabilen bişey çıktı. Sende uzme kendini ver kanı artış görelimHımm ozaman 25 içeceksin. Ben yıllardır dozumu kendim ayarlıyoeum.10 yıldır bu ilacı kullanıyorum. Ama bunun için hiç sıkıntı yapma ilaçla kontrol edebiliyorsun bak cidden. Asla skntı yapılacak bir durum yok.
Yok canım ben demiştim zaten beni silebilirsin diye. Regl olmadım ama 2 gün önce kan verdim negatif. Bekliyorum reglimi.Arkadaşlar Günaydın,
Var mı güzel haberleriniz?
@SnowySecret
25.11.2020
gecenin_resmi 25.11.2020 @destinalar
25.11.2020 @ilkyaz10
25.11.2020 R Random3
25.11.2020
Günaydın. Henüz gelen giden yok. Ama güzel haber olma ihtimali de yok.tüp bebeğe müracaat edeceğim. Hasta olmayı bekliyorum. Belirtilerim var bugün yarın gelirArkadaşlar Günaydın,
Var mı güzel haberleriniz?
@SnowySecret
25.11.2020
gecenin_resmi 25.11.2020 @destinalar
25.11.2020 @ilkyaz10
25.11.2020 R Random3
25.11.2020
canım noldu senin sonuç bi deişiklik var mı?Açıklanmamış sanırımEki Görüntüle 2727503
Çıkabilir tatlımBenim bat 28 i yarın test yapsam cıkar mı? Silik de olsa hamile miyimdir?
Senle konuşurken hastanedeydim eşim için küçük bir operasyon gecircekti o ara dahiliyeye girdimAma önümüzdeki haftayı bekleme tiroid değeri bebek gelişimi içni çok önemli. Arayabiliyorsan doktoru ara mümknse bugun . Benden sana tavsıye canım .
Çok iyi yaptın. Hiç eksik gelmemesi lazım dozun.Senle konuşurken hastanedeydim eşim için küçük bir operasyon gecircekti o ara dahiliyeye girdimdozunu arttırdı 3 hafta sonra kontrole çağırdı o da çıktı aradan
Geçmiş olsun bu arada eşin için.Senle konuşurken hastanedeydim eşim için küçük bir operasyon gecircekti o ara dahiliyeye girdimdozunu arttırdı 3 hafta sonra kontrole çağırdı o da çıktı aradan
İnşallah çıkmaz sorun falan çok aminÇok iyi yaptın. Hiç eksik gelmemesi lazım dozun.Ben de kan verdim geldm. Tsh da istedim sonuca göre endokrine gidene kdar artırırım ben de. Allah bişey olmazsa cuma günü gitmeyi planlıyorum endokrine. Bir sorun çıkmazsa.
Cok teşekkür ederizGeçmiş olsun bu arada eşin için.
İnşallah. Sonuç çıkarsa ebe atacak whatsaptan konuştum.İnşallah çıkmaz sorun falan çok aminhadi güzel sonuçla gel inş
vay canınaaa muhteşemmm bir değer çok güzel hayırlısı olsun tekrardannSonucum çıktı 2497.3
Kız hergün sabah yapmaya devam edecem elimde 9 tane varAyse hem senin daha pazartesi regli gunu nie hemen yok negatif dedin ki
Bu sabahki nasıl. Bencede yapKız hergün sabah yapmaya devam edecem elimde 9 tane var
sende bebek var canım değerinden belli rahim genişleyip bebek kendine yer açtıkça ufak ufak ağrılar olması normal.Evet vereceğim ama moralim bozuldu idrar testi yaptım yine yine silik çıktı dünki daha belirgindi sanki. Bir de bu gece kasıklarım sürekli sızladıçok moraliö bozuk. Uykumda bile sızlıyordu