Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir tık dozunu artırmalılar. 25 lik içiyorsun ozaman ya 3-4 gün 50 iç kalan günelr 25 iç derler ya da 50 ye yükseltmeleri lazım. Ben 100lük içiyorum
25liğin yarisini 7 gün iç dedi önümüzdeki hafta gidicem tekrar arttirir gibi duruyor hayırlısı bakalım

25liğin yarisini 7 gün iç dedi önümüzdeki hafta gidicem tekrar arttirir gibi duruyor hayırlısı bakalım
Hımm ozaman 25 içeceksin. Ben yıllardır dozumu kendim ayarlıyoeum.10 yıldır bu ilacı kullanıyorum. Ama bunun için hiç sıkıntı yapma ilaçla kontrol edebiliyorsun bak cidden. Asla skntı yapılacak bir durum yok.

Ama önümüzdeki haftayı bekleme tiroid değeri bebek gelişimi içni çok önemli. Arayabiliyorsan doktoru ara mümknse bugun . Benden sana tavsıye canım .

Zaten şükrediyorum en azından ilaçla kontrol altına alinabilen bişey çıktı. Sende uzme kendini ver kanı artış görelim

Ama önümüzdeki haftayı bekleme tiroid değeri bebek gelişimi içni çok önemli. Arayabiliyorsan doktoru ara mümknse bugun . Benden sana tavsıye canım .
Senle konuşurken hastanedeydim eşim için küçük bir operasyon gecircekti o ara dahiliyeye girdim dozunu arttırdı 3 hafta sonra kontrole çağırdı o da çıktı aradan

Senle konuşurken hastanedeydim eşim için küçük bir operasyon gecircekti o ara dahiliyeye girdim dozunu arttırdı 3 hafta sonra kontrole çağırdı o da çıktı aradan
Çok iyi yaptın. Hiç eksik gelmemesi lazım dozun. Ben de kan verdim geldm. Tsh da istedim sonuca göre endokrine gidene kdar artırırım ben de. Allah bişey olmazsa cuma günü gitmeyi planlıyorum endokrine. Bir sorun çıkmazsa.

İnşallah çıkmaz sorun falan çok amin hadi güzel sonuçla gel inş

ben hala adet olmadım.test yapmayı da bıraktım. bugün 31.günüm.ne gelen vaaar ne gidenhaftaya kadar olmazsam sanırım tekrar testlere başlarım.

Evet vereceğim ama moralim bozuldu idrar testi yaptım yine yine silik çıktı dünki daha belirgindi sanki. Bir de bu gece kasıklarım sürekli sızladı çok moraliö bozuk. Uykumda bile sızlıyordu
sende bebek var canım değerinden belli rahim genişleyip bebek kendine yer açtıkça ufak ufak ağrılar olması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…