Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teyzoşlarımız çok şükür kalp atışımızı duyduk. herşey yolunda dedi. ara ara lekelenmem oluyor dikkat etmem gerekmiş. o korkutuyor biraz..
Mevlam isteyen herkesin kucağını doldursun inş.
kızlar size tek diyeyeceğim şey inanmak. ben diyordum ya bu ay olmaz sadece 3 gün değerlendirdim zira.. biliyorum bazen ümitsizlik yaşıyoruz ama inanın pes etmezseniz o sizi gelip buluyor. bu ay o kadar uğurlu geldi ki bekleyen günü yaklaşan herkesin mevlam kalbine göre versin. sevinçten ben de hamileyim dediğinizi duyarız inş. öpüyorum sizi kocaman. 😘😍
Yaa ne mutlu sana canim ağzından bal damliyor insaAllah 🤲 Rabbim kabul etsin 🤗😘

Vallahi ben de hemen hemen aynı durumdayım beklemek konusunda 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Tarihlerimiz yakınmış, benim sat 8 kasım bat yumurtlamaya göre 5 aralık.. belirti falan yok bende ama zaman resmen geçmiyor 🥺
İnşallah bebiş haberi alırız. Gerçekten beklemek çok zor. Bir de planlı olunca insan daha çok stres yapıyor 🤷‍♀️🥺

Yaaa harika tebrik ederimm 🥰💐💐 sag salim kucağınıza alin analı babalı büyütün

Rabbim hayırlısını ihsan eylesin senin için o en doğrusunu bilir. Negatif de olsa üzülme pozitif cıkarsa bol bol şükret bir cocuk sevindir hemen 💐
Maalesef negatif canım rengiyle filan da oynadım hayırlısı ne diyim

Eklentiler

• C1C8613E-8C1D-4694-ABA2-CC4EAF70ECD1.jpeg
    C1C8613E-8C1D-4694-ABA2-CC4EAF70ECD1.jpeg
    40 KB · Görüntüleme: 49
  • 91E30F92-E522-422C-880D-F940C29098F3.jpeg
    91E30F92-E522-422C-880D-F940C29098F3.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 38
Kasık agrısı gibi mi oluyor benim de kasığımda oluyor bazen o iğne batması gibi sonra şiddetleniyor. Sizin belirtiler neler genel olarak. Bir de bir şey sorucam parmak testi var onu denedin mi hiç ya da duydun mu?
Duydum ama anlamıyorum ki hiçbir şey biri boşluk gelirse hamilesin diyo biri gelmezse diyo😂

Bir tık dozunu artırmalılar. 25 lik içiyorsun ozaman ya 3-4 gün 50 iç kalan günelr 25 iç derler ya da 50 ye yükseltmeleri lazım. Ben 100lük içiyorum

X