Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninki süre olarak önce ya kapsıyor yeni yaptiranlarda 6 ay şartı koyup basit testleri yapıyor oyuzden vazgeçtim yaptırmaktan
evet bende öyle biliyorum ablam diyor bir tanıdığı evde öğrenmş kan vermemiş ertesi gün yaptırmışlar sonra gidip kan vermiş sigortadan faydalanmış ona sorucaz bugün netleşir

Evet sigortayı yaptıktan 6 ay sonra gebe kalırsan kapsayan poliçeler var. Bugun öğrendin mesela git dogum içeren sigorta yaptıramazsın, yaptırsan bile çok para isterler.
Gerek yokki 6 ayı nasıl planlayalim bide 6 ay en az diger testlerde yine ödeme istiyor en güzeli kenara para atmak

Canım sen çok stres yapıyorsun böyle yapma nolur elbet var vakti zamanı ama okadar stresi sevmiyor bu betahcg denilen hormon hemen algılıyor sakin ol inşallah güzel bir haber alırsın
Kuzum şimdi bütün hamileler tüm isteyen arkadaşlara şifa niyetine ayetel kürsi okuyabilir mi çok 40 hamileye 1 er tane ayetel kürsi diye toplam 40 tane Sizde bizim için okuyun lütfen

Ö
Gerek yokki 6 ayı nasıl planlayalim bide 6 ay en az diger testlerde yine ödeme istiyor en güzeli kenara para atmak
6 ay şartı koymalarının nedeni diğer yılı garantiye almak. Sigorta şirketleri çok kurnazdır. Eski sigortacı olarak bilirim

Ama acaba normal tamamlayıcı sigorta yapılabilir mi aslında doktor muayenesi ve testler için? Doğumu hiç katmıyorum tabiki. Biraz araştırmak lazım. Ben burda dün gittiğimde 171 tl muayene ücreti verdim.
yani en azından muayene tahlil paralarını karşılıyor sanırım 250 her muayene nerdeyse 10 taneye kadar fln bedava sanırım ay hepsinin başka şeyi var valla kendime sevinemedim şu sigorta muhabbetinden

Ama acaba normal tamamlayıcı sigorta yapılabilir mi aslında doktor muayenesi ve testler için? Doğumu hiç katmıyorum tabiki. Biraz araştırmak lazım. Ben burda dün gittiğimde 171 tl muayene ücreti verdim.
Muayene için bile gerek yok atiyorum 250 mi sana yuzde 40 ini ödetiyor hele o ikili uclu testlerde hiç etkilemiyor araştır yine ama çoğu bu kapiya çıkıyor

Ablam bu konuda çok şanslıydı 0 parayla Medical Park tan herseyini faydalandi ustune fotografci kuaför hediye ettiler miss gibi is valla
Şuna bak yaaa ağlıycam yeminle.

Benim arkadaşın da sigortası full ailesini bile kapsıyor düşün. Eşi Acıbadem de doğum yapacak şimdi. 0 TL ye

evet hç biri hemen kapsamıyor sanırım dünden beri araştırıyorum
Been araştırdım canım aynen malesef kapsamıyor.
yaa dimi bizim kendi işimiz bağkurumuzu ödeyemiyoruz ki büyük şirketlerde çalışanlar şanslı tabiki
E benim çalıştığım firmada büyük bakacak olursak ama yok anacım şans işi o biraz

Been araştırdım canım aynen malesef kapsamıyor.

E benim çalıştığım firmada büyük bakacak olursak ama yok anacım şans işi o biraz
evet bazı şirketler yapıyor işte dediğin gibi şans sanırım . 5.ay sonu kapsayan modüler sağlık sigortası 12 bin tl sigorta primi çıkarttı bana bu nedir

Bazı hastanelerin yaşam paketi veya başka adla paketleri oluyormuş. Doğum hariç muayene tetkikte felan sadece katılım payı ödüyormuşsun. Onlara da bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…