Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu klube yeni uye oldum yanlışlıkla üst üste cevaplaya basınca boyle oldu ya kusura bakmayın. Silemedim bir türlü.

Aysee noldu belirtilerrr ben bugun tekrar yaptim biraz daha koyu cikti ama yinede kan testi için gecikmeyi beklicem
Kuzum vallahi bugün babaanne evine gittim soba vardı ayaklarımı karnıma kadar çektim şöyle iki büklüm deriz ya sol kasığıma ağrı girdi eczaneye gittim test almaya hemen sol kasığım sinyal verdi akıntım beyaz olarak devam ediyor göğüslerde yık yok

Ay çıksın adağım var hemen yapıcam ya bi de birşey soracam benim yumdan beri göbek deliğimin çevresine iğne batıyormuş gibi oluyo ağır kaldırmadım kontrol ettim düşmemiş göbeğim

Ay çıksın adağım var hemen yapıcam ya bi de birşey soracam benim yumdan beri göbek deliğimin çevresine iğne batıyormuş gibi oluyo ağır kaldırmadım kontrol ettim düşmemiş göbeğim
Kasık agrısı gibi mi oluyor benim de kasığımda oluyor bazen o iğne batması gibi sonra şiddetleniyor. Sizin belirtiler neler genel olarak. Bir de bir şey sorucam parmak testi var onu denedin mi hiç ya da duydun mu?

Teyzoşlarımız çok şükür kalp atışımızı duyduk. herşey yolunda dedi. ara ara lekelenmem oluyor dikkat etmem gerekmiş. o korkutuyor biraz..
Mevlam isteyen herkesin kucağını doldursun inş.
kızlar size tek diyeyeceğim şey inanmak. ben diyordum ya bu ay olmaz sadece 3 gün değerlendirdim zira.. biliyorum bazen ümitsizlik yaşıyoruz ama inanın pes etmezseniz o sizi gelip buluyor. bu ay o kadar uğurlu geldi ki bekleyen günü yaklaşan herkesin mevlam kalbine göre versin. sevinçten ben de hamileyim dediğinizi duyarız inş. öpüyorum sizi kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…