Vay vay anam bu nasıl bi sonuç Allahım bana da bana daSonucum çıktı 2497.3
Aysee noldu belirtilerrr ben bugun tekrar yaptim biraz daha koyu cikti ama yinede kan testi için gecikmeyi beklicemPazartesi regli sayarsak 6 gün var
Cikar canim benim 6 gun var benimde silik ciktiBenim bat 28 i yarın test yapsam cıkar mı? Silik de olsa hamile miyimdir?
Tebrik ederim canimmmmmmmmSonucum çıktı 2497.3
Kuzum vallahi bugün babaanne evine gittim soba vardı ayaklarımı karnıma kadar çektim şöyle iki büklüm deriz ya sol kasığıma ağrı girdi eczaneye gittim test almaya hemen sol kasığım sinyal verdi akıntım beyaz olarak devam ediyor göğüslerde yık yokAysee noldu belirtilerrr ben bugun tekrar yaptim biraz daha koyu cikti ama yinede kan testi için gecikmeyi beklicem
Yaaa harika tebrik ederimmCikar canim benim 6 gun var benimde silik cikti
Yani daha kan testi yapmadım ama silik bi çizgi gordum umarım hamileyimdir daha belli değil kuzuYaaa harika tebrik ederimmsag salim kucağınıza alin analı babalı büyütün inş
Insallah bebegim silik degil kıpkırmızı 2.cizgileriniz çıksın haber et bana daKızlar sabah test yapıcam dua edin lütfen
Yaaa harika tebrik ederimmCikar canim benim 6 gun var benimde silik cikti
Rabbim hayırlısını ihsan eylesin senin için o en doğrusunu bilir. Negatif de olsa üzülme pozitif cıkarsa bol bol şükret bir cocuk sevindir hemenKızlar sabah test yapıcam dua edin lütfen
Ay çıksın adağım var hemen yapıcam ya bi de birşey soracam benim yumdan beri göbek deliğimin çevresine iğne batıyormuş gibi oluyo ağır kaldırmadım kontrol ettim düşmemiş göbeğimYaaa harika tebrik ederimmsag salim kucağınıza alin analı babalı büyütün
Rabbim hayırlısını ihsan eylesin senin için o en doğrusunu bilir. Negatif de olsa üzülme pozitif cıkarsa bol bol şükret bir cocuk sevindir hemen
Yazarım kuzum sonuç nolursa olsunInsallah bebegim silik degil kıpkırmızı 2.cizgileriniz çıksın haber et bana da
Kasık agrısı gibi mi oluyor benim de kasığımda oluyor bazen o iğne batması gibi sonra şiddetleniyor. Sizin belirtiler neler genel olarak. Bir de bir şey sorucam parmak testi var onu denedin mi hiç ya da duydun mu?Ay çıksın adağım var hemen yapıcam ya bi de birşey soracam benim yumdan beri göbek deliğimin çevresine iğne batıyormuş gibi oluyo ağır kaldırmadım kontrol ettim düşmemiş göbeğim
Şu ediyorum inan ki AyşeKızlar sabah test yapıcam dua edin lütfen