Seninki benden daha fazla çıkıcak ne zaman verceksinvay canınaaa muhteşemmm bir değer çok güzel hayırlısı olsun tekrardann
Cok teşekkür ederim inşallahumay seni tebrik ederim harika bir sonucun var Allah kucağında görmeyi de nasip etsin. bizlere dua et canım
NegatifBu sabahki nasıl. Bencede yap
Olsun her gun dene daha erkenNegatif
yaa bende çok merak ediyorum kaç çıkıcak bazen diyorum kendime gitmeden oturuyorum ama yarın gidicem canım inşallahSeninki benden daha fazla çıkıcak ne zaman verceksin
Gece boyunca agrıyınca korktum. Cok uyandım uyurkan bile sızıyı hissettim kasıklarındaki. Öyle çok şiddettli değil tabiki ama sürekli bi sızı ara ara geçti tekrarlardı. Sabahta üzülerek test yaptım. Dünküne göre hafif silik grönce üzüldüm. Biz ne dersek diyelm Allah nasip ederse oluyor. Biz umutlanıyoruz işte napalım.sende bebek var canım değerinden belli rahim genişleyip bebek kendine yer açtıkça ufak ufak ağrılar olması normal.
Ya noldu biliyomusun ruyamda 497 gördüm ama dillendirmedim ben 250ye fittim çıkan 2497yaa bende çok merak ediyorum kaç çıkıcak bazen diyorum kendime gitmeden oturuyorum ama yarın gidicem canım inşallah
ya malum olmuş demekki sana bende bu gece niyet edeyim bariYa noldu biliyomusun ruyamda 497 gördüm ama dillendirmedim ben 250ye fittim çıkan 2497Allah rakamin sonunu göstermiş senin 3bini geçer bence bi an önce ver test vs yapılırsa önlem almış olursun her doktor farklı davranıyor
Demi bende öyle teselli buluyorum bağırsaklarımdan ses geliyor hem kasıklarımda sızı oluyor sende de oldu mu ses olayıOlsun her gun dene daha erken
Onlar doğumu çok kapsamıyor haberin olsun bende düşündüm ama belli şartlar var iyi araştırya malum olmuş demekki sana bende bu gece niyet edeyim bariyaa ben özel sağlık sigortası yaptırayım diye bekledim ya bakalım bugün netleşirse yrn kan veririm
Benim özel sigortamda var kuzum bebeğim için getirt hazır ama galiba o hazır değilya malum olmuş demekki sana bende bu gece niyet edeyim bariyaa ben özel sağlık sigortası yaptırayım diye bekledim ya bakalım bugün netleşirse yrn kan veririm
Benimki kapsıyor kuzum senin ki hangisi kiOnlar doğumu çok kapsamıyor haberin olsun bende düşündüm ama belli şartlar var iyi araştır
ya evet kafam karıştı anlamadımda çok karışık .birisi öğrenince evde hemen yaptırmışlar medicalpark ta fln bakılmış.dün ben görüştüm sigortayla 2 yıl şart var diyor bende anlamadımOnlar doğumu çok kapsamıyor haberin olsun bende düşündüm ama belli şartlar var iyi araştır
Canım sen çok stres yapıyorsun böyle yapma nolur elbet var vakti zamanı ama okadar stresi sevmiyor bu betahcg denilen hormon hemen algılıyor sakin ol inşallah güzel bir haber alırsınBenim özel sigortamda var kuzum bebeğim için getirt hazır ama galiba o hazır değil
Ses hatırlamıyorum ama kasık sızlamam ilk leke geldiğinden beri var. Dün gece tavan yaptı.Demi bende öyle teselli buluyorum bağırsaklarımdan ses geliyor hem kasıklarımda sızı oluyor sende de oldu mu ses olayı
yaaa gelir annesi o da gelir inşallah sen merak etme önümüzdeki ay sürpriz yapar belkiBenim özel sigortamda var kuzum bebeğim için getirt hazır ama galiba o hazır değil
Seninki süre olarak önce ya kapsıyor yeni yaptiranlarda 6 ay şartı koyup basit testleri yapıyor oyuzden vazgeçtim yaptırmaktanBenimki kapsıyor kuzum senin ki hangisi ki
Evet sigortayı yaptıktan 6 ay sonra gebe kalırsan kapsayan poliçeler var. Bugun öğrendin mesela git dogum içeren sigorta yaptıramazsın, yaptırsan bile çok para isterler.Seninki süre olarak önce ya kapsıyor yeni yaptiranlarda 6 ay şartı koyup basit testleri yapıyor oyuzden vazgeçtim yaptırmaktan
Ama acaba normal tamamlayıcı sigorta yapılabilir mi aslında doktor muayenesi ve testler için? Doğumu hiç katmıyorum tabiki. Biraz araştırmak lazım. Ben burda dün gittiğimde 171 tl muayene ücreti verdim.Seninki süre olarak önce ya kapsıyor yeni yaptiranlarda 6 ay şartı koyup basit testleri yapıyor oyuzden vazgeçtim yaptırmaktan