Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar testi yaptım sonra dua ettim uyumuşum rüyamda eşim altın bileziğimi bozdurup bana yarım altınlı künyeler oluyo ya ondan alıyo ama bn nasıl ağlıyorum bn bileziğimi istiyorum diye

sende bebek var canım değerinden belli rahim genişleyip bebek kendine yer açtıkça ufak ufak ağrılar olması normal.
Gece boyunca agrıyınca korktum. Cok uyandım uyurkan bile sızıyı hissettim kasıklarındaki. Öyle çok şiddettli değil tabiki ama sürekli bi sızı ara ara geçti tekrarlardı. Sabahta üzülerek test yaptım. Dünküne göre hafif silik grönce üzüldüm. Biz ne dersek diyelm Allah nasip ederse oluyor. Biz umutlanıyoruz işte napalım.

yaa bende çok merak ediyorum kaç çıkıcak bazen diyorum kendime gitmeden oturuyorum ama yarın gidicem canım inşallah
Ya noldu biliyomusun ruyamda 497 gördüm ama dillendirmedim ben 250ye fittim çıkan 2497 😁 Allah rakamin sonunu göstermiş senin 3bini geçer bence bi an önce ver test vs yapılırsa önlem almış olursun her doktor farklı davranıyor

Ya noldu biliyomusun ruyamda 497 gördüm ama dillendirmedim ben 250ye fittim çıkan 2497 😁 Allah rakamin sonunu göstermiş senin 3bini geçer bence bi an önce ver test vs yapılırsa önlem almış olursun her doktor farklı davranıyor
ya malum olmuş demekki sana bende bu gece niyet edeyim bari :KK70: yaa ben özel sağlık sigortası yaptırayım diye bekledim ya bakalım bugün netleşirse yrn kan veririm

Onlar doğumu çok kapsamıyor haberin olsun bende düşündüm ama belli şartlar var iyi araştır
ya evet kafam karıştı anlamadımda çok karışık .birisi öğrenince evde hemen yaptırmışlar medicalpark ta fln bakılmış.dün ben görüştüm sigortayla 2 yıl şart var diyor bende anlamadım

Benim özel sigortamda var kuzum bebeğim için getirt hazır ama galiba o hazır değil😭😭
Canım sen çok stres yapıyorsun böyle yapma nolur elbet var vakti zamanı ama okadar stresi sevmiyor bu betahcg denilen hormon hemen algılıyor sakin ol inşallah güzel bir haber alırsın 🙏

Seninki süre olarak önce ya kapsıyor yeni yaptiranlarda 6 ay şartı koyup basit testleri yapıyor oyuzden vazgeçtim yaptırmaktan
Evet sigortayı yaptıktan 6 ay sonra gebe kalırsan kapsayan poliçeler var. Bugun öğrendin mesela git dogum içeren sigorta yaptıramazsın, yaptırsan bile çok para isterler.

Seninki süre olarak önce ya kapsıyor yeni yaptiranlarda 6 ay şartı koyup basit testleri yapıyor oyuzden vazgeçtim yaptırmaktan
Ama acaba normal tamamlayıcı sigorta yapılabilir mi aslında doktor muayenesi ve testler için? Doğumu hiç katmıyorum tabiki. Biraz araştırmak lazım. Ben burda dün gittiğimde 171 tl muayene ücreti verdim.

X