Yaa ne mutlu sana canim ağzından bal damliyor insaAllahTeyzoşlarımız çok şükür kalp atışımızı duyduk. herşey yolunda dedi. ara ara lekelenmem oluyor dikkat etmem gerekmiş. o korkutuyor biraz..
Mevlam isteyen herkesin kucağını doldursun inş.
kızlar size tek diyeyeceğim şey inanmak. ben diyordum ya bu ay olmaz sadece 3 gün değerlendirdim zira.. biliyorum bazen ümitsizlik yaşıyoruz ama inanın pes etmezseniz o sizi gelip buluyor. bu ay o kadar uğurlu geldi ki bekleyen günü yaklaşan herkesin mevlam kalbine göre versin. sevinçten ben de hamileyim dediğinizi duyarız inş. öpüyorum sizi kocaman.
Silik bile çıksa hamilesindir tabi hiç aksi olanı görmedim canım hadi insaAllahBenim bat 28 i yarın test yapsam cıkar mı? Silik de olsa hamile miyimdir?
Bu sonucun aynısından sipariş verebiliyomuyuzSonucum çıktı 2497.3
İnşallah bakalım canımEvet varmış baya, 7 gün sabredin bi kan verin
İnşallah bebiş haberi alırız. Gerçekten beklemek çok zor. Bir de planlı olunca insan daha çok stres yapıyorVallahi ben de hemen hemen aynı durumdayım beklemek konusundaTarihlerimiz yakınmış, benim sat 8 kasım bat yumurtlamaya göre 5 aralık.. belirti falan yok bende ama zaman resmen geçmiyor
Allah razı olsun, kabul etsin inşallah . Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklıcaBen oturup Meryem suresini bitirsem iyi olacak belki diger arkadaşlarda nasibini alır hediye ederim
Maalesef negatif canım rengiyle filan da oynadım hayırlısı ne diyimYaaa harika tebrik ederimmsag salim kucağınıza alin analı babalı büyütün
Rabbim hayırlısını ihsan eylesin senin için o en doğrusunu bilir. Negatif de olsa üzülme pozitif cıkarsa bol bol şükret bir cocuk sevindir hemen
Maalesef kuzum negatif Allah razı olsunŞu ediyorum inan ki Ayşe
Duydum ama anlamıyorum ki hiçbir şey biri boşluk gelirse hamilesin diyo biri gelmezse diyoKasık agrısı gibi mi oluyor benim de kasığımda oluyor bazen o iğne batması gibi sonra şiddetleniyor. Sizin belirtiler neler genel olarak. Bir de bir şey sorucam parmak testi var onu denedin mi hiç ya da duydun mu?
| 25.11.2020 | |
| 25.11.2020 | |
D destinalar | 25.11.2020 | |
I ilkyaz10 | 25.11.2020 | |
R Random3 | 25.11.2020 |
Canim benim önumuzde daha aralik varMaalesef negatif canım rengiyle filan da oynadım hayırlısı ne diyim
Ayse hem senin daha pazartesi regli gunu nie hemen yok negatif dedin kiCanim benim önumuzde daha aralik varinslllh birlikte hamile olucaz . Bende test alicam yapmaya korkuyorum ama
Evet vereceğim ama moralim bozuldu idrar testi yaptım yine yine silik çıktı dünki daha belirgindi sanki. Bir de bu gece kasıklarım sürekli sızladıVanessa00 sen yarın kan vericek misin?
O bendede var bozma moralini inşallah yükselmiştirEvet vereceğim ama moralim bozuldu idrar testi yaptım yine yine silik çıktı dünki daha belirgindi sanki. Bir de bu gece kasıklarım sürekli sızladıçok moraliö bozuk. Uykumda bile sızlıyordu
O bendede var bozma moralini inşallah yükselmiştir
Her üzüntün ona yansıyor yapma böyle. Benim tiroid yine yüksek çıktı ama asla asmiyorum suratımı Allah can verdiyse ol dediyse seninledir inşallahinşallaj
Tiroid ilacı kullanmıyor musun? İnşallah ama insan çok umutlanıyor.Her üzüntün ona yansıyor yapma böyle. Benim tiroid yine yüksek çıktı ama asla asmiyorum suratımı Allah can verdiyse ol dediyse seninledir inşallah
Evet çok düşük dozda 4.75di kullanmadan önceki testim dün 3.83 çıkmışTiroid ilacı kullanmıyor musun? İnşallah ama insan çok umutlanıyor.