Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada hiç bekletmeden foto çektim bekleyince yanıltıcı olabiliyormuş sanırım

Tamam indireceğim teşekkür ederim. Bu sefer şimdi doktorum istedi diye çarşamba giderm yine aile hekımıne. Cuma yine mi gitmem gerekecek
Çarşamba ver iki kat ilerliyorsa doktora gideceğin tarihe kadar verme. Doktor randevun olduğunda bi kez daha verirsin çünkü kese 3500-5000 arasında net görülüyor ben böyle yapıcam diğer türlü kan vere vere sanki bi sorun varmış gibi kafan karışıyor

Çokkk aminnn yeni topik acilacakmi yoksa burdan mi devam edicez paylasimimiza ben burdaki arkadaşlara çok alıştım aile gibi ayrılmak istemiyorum bilgin var mı canım
canim hiç bilmiyorum ki benim BAT 8 aralik aslinda 2-3 topik birden takip ediyorum nereden ne duysam kardır diye ve insan başkalarıyla aynı şeyleri yaşadığını görünce paylaşınca çok daha iyi hissediyor bağ kuruyor gerçekten haklısın başkasının testi negatif gelince üzülüyorum pozitif çıkacak diye heyecanlanıyorum sanki normal tanıştığım bi arkadaşım gibi

Paylaştığınız testlere göre benim hamile olma olasılığım sıfır arkadaşlar yumurtlamanın 8. Günü çıkan teste bak benim 16. Günüm hala silik çizgim bile yok bide kan vereyim diyordum vazgeçtim ben asla hamile değilimdir, kimyasal bile olamam şu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…