Biraz karanlık olmuş:) bnmde öyle daha belirginler özellikle bugunkiGerçi resimde çokta net çıkmıyor sanirim
Net çıkmış canımKurudukça belirginleşti.sabah adet olmazsam tekrarliycam
Eki Görüntüle 2726795
testim yok canım zaten eve giderken nöbetçi ecz.bulursam alıcam ozaman bikaç tane alayım barı alabilirsem yaparım sanırımKuzum sabah yap benim sol kasıkta çok gaz vardı ondn suphelnp yaptım sbaah tekrar yapicam testim vardı testn 1 taneyse sabah yap
Çarşamba ver iki kat ilerliyorsa doktora gideceğin tarihe kadar verme. Doktor randevun olduğunda bi kez daha verirsin çünkü kese 3500-5000 arasında net görülüyor ben böyle yapıcam diğer türlü kan vere vere sanki bi sorun varmış gibi kafan karışıyorTamam indireceğim teşekkür ederim. Bu sefer şimdi doktorum istedi diye çarşamba giderm yine aile hekımıne. Cuma yine mi gitmem gerekecek
Var canım hayırlı olsunKızlar hamile testim böyle çıktı bat 22.11.2020 yani dündü olabilir mi ya daha önce hiç böyle çıkmamıştı bomboş olurdu şu an silik ama var çizgi
Seninki çok net var benceKızlar hamile testim böyle çıktı bat 22.11.2020 yani dündü olabilir mi ya daha önce hiç böyle çıkmamıştı bomboş olurdu şu an silik ama var çizgi
Teşekkür ederim ins vardırVar canım hayırlı olsun
TeşekkürlerSeninki çok net var bence
Kuzum iki tane alırsan yap 1 tane alırsan sabaha saklatestim yok canım zaten eve giderken nöbetçi ecz.bulursam alıcam ozaman bikaç tane alayım barı alabilirsem yaparım sanırım
canim hiç bilmiyorum ki benim BAT 8 aralik aslindaÇokkk aminnnyeni topik acilacakmi yoksa burdan mi devam edicez paylasimimiza ben burdaki arkadaşlara çok alıştım aile gibi ayrılmak istemiyorum bilgin var mı canım
Maşallah de kizzz topigimiz çok uğurlu maşallahNoluyor bugün anam herkes hamiş
ay ne kadar erken cikmis coook sevindim insallah mukemmel ilerlerKizlaaarrrrrrEki Görüntüle 2726767
Hayırlı olsunKızlar kuruyunca daha da belli olmuş bakın
Eki Görüntüle 2726840
İnşallah canım isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip olsunay ne kadar erken cikmis coook sevindim insallah mukemmel ilerler