Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy kızlar bende gaza geliyorum galiba bende akşam yapıcam. eve giderken nöbetçi eczane bulursam alayım bari yaparım .30. günüm .
2 yılda 1 kere 30.günde adet olmuşum yarın 31 olcak vardır inşallah yaa
Bencede yap sen. Eşine söyleme.😊

Bugün bat günüm aksam gelirken işten aldım.4 tane aldım.sabahi bekleyemedim yaptım.yine silik çıktı.sabah bir tane daha yapicam.ama benim çok adet agrım.var.yok galiba kızlar ya umutlanmak istemiyorum.sabah adet olmazsam tekrarliycam
20201123_181901.jpg

Bugün bat günüm aksam gelirken işten aldım.4 tane aldım.sabahi bekleyemedim yaptım.yine silik çıktı.sabah bir tane daha yapicam.ama benim çok adet agrım.var.yok galiba kızlar ya umutlanmak istemiyorum.sabah adet olmazsam tekrarliycam
Eki Görüntüle 2726779
ayy var gibii belli çizgi .bugünmüş daha geçmemiş yarında sabah ilk idrarla dene bakalım bir kaç güne anca çıkar sanırım.iinşallah vardır canım benim

ayy kızlar bende gaza geliyorum galiba bende akşam yapıcam. eve giderken nöbetçi eczane bulursam alayım bari yaparım .30. günüm .
2 yılda 1 kere 30.günde adet olmuşum yarın 31 olcak vardır inşallah yaa
Kuzum sabah yap benim sol kasıkta çok gaz vardı ondn suphelnp yaptım sbaah tekrar yapicam testim vardı testn 1 taneyse sabah yap

Bel ağrısı ve kasıklarda batma bazen de regl olcakmış gibi bir his var canım. Gögüslerimde de hassasiyet var ama öyle dokunamıyorum acıyor falan diyemem. Regl öncesi gibi.
Yani tamamen adet öncesi belirtileriniz var demi . Bir de belirtileriniz ne zaman basladi

X