2 gün sonra gel de demedi bana. Yanındaki ebe hemşire haftaya kontrole çağıracagım dedi. Kadın doğum doktoru belirleyip artık oraya devam edin dedi:/ neyse artık 2 gün sonra doktora giderim tekrar yaptırırım özelde napayıminşallah güzel gider
Ozele falan gitme 2 gün sonra ayni yerde aynı saatte kan ver katlanışa bak onlar yeni diye dememiş sen kendin git bişey diyemez doktor. Aynı yer aynı labaratuvar ve saat çok önemli ihmal etme. Bende salı ve perşembe ayni yerde ve saatte vericem2 gün sonra gel de demedi bana. Yanındaki ebe hemşire haftaya kontrole çağıracagım dedi. Kadın doğum doktoru belirleyip artık oraya devam edin dedi:/ neyse artık 2 gün sonra doktora giderim tekrar yaptırırım özelde napayıminşallah güzel gider
Söyledm zorla verdi kadın dogumcudan alırsın dedi. Alerji ilacını sordum o konulardan pek anlamıyorum kadın dogumcuya sorun dedi ebe bilgilerimi aldı okdarevet 2 gün sonra doktora gidersiniz ebe ilaç fln vermedimi hastalıgından bahsetmiştin folic asit fln verdimi
Zaten doktorumla görüştüm 2 gun sonra tekrar ver öyle gel dedi derim. Doğru diyorsun çarşamba tekrar gideyim ben sağlık ocagına.Ozele falan gitme 2 gün sonra ayni yerde aynı saatte kan ver katlanışa bak onlar yeni diye dememiş sen kendin git bişey diyemez doktor. Aynı yer aynı labaratuvar ve saat çok önemli ihmal etme. Bende salı ve perşembe ayni yerde ve saatte vericem
Bence gizlice yap.bende az önce eşime söyledim geçti 2 gün dedim biraz daha bekle bakalım dedi test yapmak için ayy napm bekleyeyim mi
selam canim, ben meryam ana otunu dogum basladiginda suya konup dogumu kolaylastirdigini biliyorum, ilerleyen zamanda nasip olursa alayim diye dusundum hatta ama hamilelik icin bilmiyordumKızlar ben dün gece Meryem Ana otu na başladım bu ay 41 Meryem suresi de bitiyo 7 günluk oruca niyet ettim şuan niyetliyim sonra akışına birakicam gerisi Rabbime kalmış
Ya zaten kdın dogumcu hiç bişe yapamıcakki tahlıl verir sadece öyle değil mi? Zaten kese felan yok şuanda. Göremez heralde gebeliğiOzele falan gitme 2 gün sonra ayni yerde aynı saatte kan ver katlanışa bak onlar yeni diye dememiş sen kendin git bişey diyemez doktor. Aynı yer aynı labaratuvar ve saat çok önemli ihmal etme. Bende salı ve perşembe ayni yerde ve saatte vericem
Ben de öyle biliyorum suya koyuyormuşsun o suyun içinde açıldıkca dogumun kolay oluyormuş diye:)selam canim, ben meryam ana otunu dogum basladiginda suya konup dogumu kolaylastirdigini biliyorum, ilerleyen zamanda nasip olursa alayim diye dusundum hatta ama hamilelik icin bilmiyordum
Ben Meryem suresine başladım bitmeden güzel haberi aldım 41 de Yasin okudum dileklerimi diledim burdaki herkes için ettim. Otu doğumu kolaylaştırıyor.Kızlar ben dün gece Meryem Ana otu na başladım bu ay 41 Meryem suresi de bitiyo 7 günluk oruca niyet ettim şuan niyetliyim sonra akışına birakicam gerisi Rabbime kalmış
Yok canım cok erken seninki 3 haftalik falan 5 gibi gidersen keseni görüp folik asit başlar bişey yapamiyorlar ben cok gitmiştim heyecanla tabi pişman oldum en güzeli artışı görüp öyle gitmek bide hamilelik+ diye app var onu indir gün gün yasiycaklarin bebek video gelisimi var aklinda soru işareti kalmazYa zaten kdın dogumcu hiç bişe yapamıcakki tahlıl verir sadece öyle değil mi? Zaten kese felan yok şuanda. Göremez heralde gebeliğiben de biliyo gibi konuşuyorum ama
Evet canım bende öyle duymuştum ama araştırdım hamilelik için de oluyomus östrojen salgiliyo ve üzerinde taşıyorsun bı parçasıda üstümde. hamile kalır kalmaz çıkarmam gerekiyomus yapıp hamile kalanlar çok belki vesilem bu olur o yüzden hepsini deniyorumselam canim, ben meryam ana otunu dogum basladiginda suya konup dogumu kolaylastirdigini biliyorum, ilerleyen zamanda nasip olursa alayim diye dusundum hatta ama hamilelik icin bilmiyordum
haklisin canim insan her seyden umutlaniyor medet umuyor.. neyin vesile olacagi bilinmez insallah guzel haberleri aliriz :)Evet canım bende öyle duymuştum ama araştırdım hamilelik için de oluyomus östrojen salgiliyo ve üzerinde taşıyorsun bı parçasıda üstümde. hamile kalır kalmaz çıkarmam gerekiyomus yapıp hamile kalanlar çok belki vesilem bu olur o yüzden hepsini deniyorum
Ayy ne güzel senin adına çok sevindim Bakalım bende 21gun oldu okuyali bide yasinin tertibi varmış onuda yapayım diyorum çünkü bu ay olmazsa bı dahaki ay herşeyi salicam akışına birakicam en azından yapım de icimde kalmasın demiBen Meryem suresine başladım bitmeden güzel haberi aldım 41 de Yasin okudum dileklerimi diledim burdaki herkes için ettim. Otu doğumu kolaylaştırıyor.
Çokkk aminnnhaklisin canim insan her seyden umutlaniyor medet umuyor.. neyin vesile olacagi bilinmez insallah guzel haberleri aliriz :)
Kizlar benimde adete 2gun kala kan testi yaptirdim 273 cikti benimkide çokmuHayır canım gayet iyi 3haftanin içindesin sanırım gereksiz yere modunu düşürme sana lazım olacak
Pardon tam bat gunu 27ci gun yani kan verdim 273 cikti normal mi iyimiHayır canım gayet iyi 3haftanin içindesin sanırım gereksiz yere modunu düşürme sana lazım olacak
Tamam indireceğim teşekkür ederim. Bu sefer şimdi doktorum istedi diye çarşamba giderm yine aile hekımıne. Cuma yine mi gitmem gerekecekYok canım cok erken seninki 3 haftalik falan 5 gibi gidersen keseni görüp folik asit başlar bişey yapamiyorlar ben cok gitmiştim heyecanla tabi pişman oldum en güzeli artışı görüp öyle gitmek bide hamilelik+ diye app var onu indir gün gün yasiycaklarin bebek video gelisimi var aklinda soru işareti kalmaz
Aynı benimki gibi değil miKizlaaarrrrrrEki Görüntüle 2726767