- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Eveert canım ve benim de çok gaz sancım var şuan yumurtlamanın 8. Günü bugunAynı benimki gibi değil mi
Görünüşe göre sen de pozitfsinEveert canım ve benim de çok gaz sancım var şuan yumurtlamanın 8. Günü bugun
Evet şuan erken daha canım ama çıktı yarın tekrarlicam testi çıkarsa yine Perşembe yada cuma kan veririmGörünüşe göre sen de pozitfsintebrik ederimmmm. Yani erken mii ben çok anlamıyorum
Bencede benim baska rahatsızlıgım olmasaydı erkenden gitmezdimEvet şuan erken daha canım ama çıktı yarın tekrarlicam testi çıkarsa yine Perşembe yada cuma kan veririm
Senin regl gunun ne zamandı?Evet şuan erken daha canım ama çıktı yarın tekrarlicam testi çıkarsa yine Perşembe yada cuma kan veririm
canım var gibi çok silikte olsa çizği gözüküyorhayırlısıyla inşallah vardırKizlaaarrrrrrEki Görüntüle 2726767
Bencede yap sen. Eşine söyleme.ayy kızlar bende gaza geliyorum galiba bende akşam yapıcam. eve giderken nöbetçi eczane bulursam alayım bari yaparım .30. günüm .
2 yılda 1 kere 30.günde adet olmuşum yarın 31 olcak vardır inşallah yaa
kız söylememem imkansız çünkü aynı işteyiz biz birlikte çıkıcaz derim bakalım mı eczane diye artık alalım yrn yaparım derim akşam yaparımBencede yap sen. Eşine söyleme.
Canım sıkma canını ıkı gun sonra tekrar ver kan eger yukselıyorsa hersey yolunda gıder ınsallahÇıktı kızlar 20,08 çıktı. Çizgide çok silikti ama çok az değil mi 20
Kuzum benim regli 20 ekimdi ama ben kasim 15 de yumurtladim yani geç yumurtlama oldu bendeSenin regl gunun ne zamandı?
ayy var gibii belli çizgi .bugünmüş daha geçmemiş yarında sabah ilk idrarla dene bakalım bir kaç güne anca çıkar sanırım.iinşallah vardır canım benimBugün bat günüm aksam gelirken işten aldım.4 tane aldım.sabahi bekleyemedim yaptım.yine silik çıktı.sabah bir tane daha yapicam.ama benim çok adet agrım.var.yok galiba kızlar ya umutlanmak istemiyorum.sabah adet olmazsam tekrarliycam
Eki Görüntüle 2726779
Kuzum sabah yap benim sol kasıkta çok gaz vardı ondn suphelnp yaptım sbaah tekrar yapicam testim vardı testn 1 taneyse sabah yapayy kızlar bende gaza geliyorum galiba bende akşam yapıcam. eve giderken nöbetçi eczane bulursam alayım bari yaparım .30. günüm .
2 yılda 1 kere 30.günde adet olmuşum yarın 31 olcak vardır inşallah yaa
Inşallah yarim tekrarliycam cnmayy var gibii belli çizgi .bugünmüş daha geçmemiş yarında sabah ilk idrarla dene bakalım bir kaç güne anca çıkar sanırım.iinşallah vardır canım benim
AnladmmKuzum benim regli 20 ekimdi ama ben kasim 15 de yumurtladim yani geç yumurtlama oldu bende
Her 2 günde bir sürekli vermeye gerek yok dimi yaniCanım sıkma canını ıkı gun sonra tekrar ver kan eger yukselıyorsa hersey yolunda gıder ınsallah
Yani tamamen adet öncesi belirtileriniz var demi . Bir de belirtileriniz ne zaman basladiBel ağrısı ve kasıklarda batma bazen de regl olcakmış gibi bir his var canım. Gögüslerimde de hassasiyet var ama öyle dokunamıyorum acıyor falan diyemem. Regl öncesi gibi.