Aynen yaa bende Aralık topigine girdim insaAllahcanim hiç bilmiyorum ki benim BAT 8 aralik aslinda2-3 topik birden takip ediyorum nereden ne duysam kardır diye ve insan başkalarıyla aynı şeyleri yaşadığını görünce paylaşınca çok daha iyi hissediyor bağ kuruyor gerçekten haklısın başkasının testi negatif gelince üzülüyorum pozitif çıkacak diye heyecanlanıyorum sanki normal tanıştığım bi arkadaşım gibi
Kuzum lütfen öyle demee bekle biraz daha geç döllenme olabilir bak benim regli 20 ekimdi ama 15 inde yumurtladim ve ikinci yumurtlamaydi sen de belki ikinciye yumurtladin bilmiyorsun adet olmadiysan hala umut vardırPaylaştığınız testlere göre benim hamile olma olasılığım sıfır arkadaşlar yumurtlamanın 8. Günü çıkan teste bak benim 16. Günüm hala silik çizgim bile yok bide kan vereyim diyordum vazgeçtim ben asla hamile değilimdir, kimyasal bile olamam şu halde
Maşallah maşallah gözü olanın gözü çıksınMaşallah de kizzz topigimiz çok uğurlu maşallah
Canım tam ayrıntılı bilmiyorum ama genelde 2gun sonra tekrar kan testi yaptırıp öyle değerlendiriliyor ama iyidir Allah'ın izniyle ne olcak iyi düşünPardon tam bat gunu 27ci gun yani kan verdim 273 cikti normal mi iyimi
İnşallah canım insallahhhMaşallah maşallah gözü olanın gözü çıksınAllah daha çok çok bereketini versin içinde de bana
Ah yok kuzum sanmam ben zaten adetin 28. Günü yumurtladım bir kere zor yumurtladımKuzum lütfen öyle demee bekle biraz daha geç döllenme olabilir bak benim regli 20 ekimdi ama 15 inde yumurtladim ve ikinci yumurtlamaydi sen de belki ikinciye yumurtladin bilmiyorsun adet olmadiysan hala umut vardır
Senin belki ilk yumurtlamada tuttu kız bu ay iki kere yumurtlama olmadı mı sendeİnşallah canım insallahhh
Herkes için dua ediyorum şuan inşallah herkes istediğine sağlıkla kavuşsunAh yok kuzum sanmam ben zaten adetin 28. Günü yumurtladım bir kere zor yumurtladım2.katiyen olmaz olsa da o arada değerlendirmedim bıraktım Hayırlısı olsun
Yok canım ilkinde tutmuş olsaydi daha önceki testlerimde çoktan çıkması lazimdi hiç birinde çıkmadı 15inde yumurtladim bida ve o çatladı diğeri catlamamis da olabilirSenin belki ilk yumurtlamada tuttu kız bu ay iki kere yumurtlama olmadı mı sende
Bende adetin 25 yada 26. Gün çatladı bak yeni çıktı senin varsa anca 3-4 güne cikar benceKuzum lütfen öyle demee bekle biraz daha geç döllenme olabilir bak benim regli 20 ekimdi ama 15 inde yumurtladim ve ikinci yumurtlamaydi sen de belki ikinciye yumurtladin bilmiyorsun adet olmadiysan hala umut vardır
O ne kızKızlar bişey sorucam yine araştırmaktan beynim yandimenstrual kapla hamile kalan duydunuz mu yada deneyen var mi
Ben artık gebelik testi yapacak cesareti kendimde bulamıyorum kendimi çaresiz gibi hissediyorumYok canım ilkinde tutmuş olsaydi daha önceki testlerimde çoktan çıkması lazimdi hiç birinde çıkmadı 15inde yumurtladim bida ve o çatladı diğeri catlamamis da olabilir
O ne kız Allah aşkına bi anlatKızlar bişey sorucam yine araştırmaktan beynim yandimenstrual kapla hamile kalan duydunuz mu yada deneyen var mi
Bende niyetliydim bugün hepinize dua ettim kızlar Rabbim ennnn acilinden versinHerkes için dua ediyorum şuan inşallah herkes istediğine sağlıkla kavuşsun
Ben de aynı durumdaydım ne hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki her ay regl olunca üzülüp ağlıyordumBen artık gebelik testi yapacak cesareti kendimde bulamıyorum kendimi çaresiz gibi hissediyorum
Hani bu adet kabı var ya işte oO ne kız
Adet kabı içine spermi dolduruyosun sonra çok özür dileyerek münasip bir şekilde yerlestiriyosun en fazla 6saat kalıcak iki sıvı birleşip hızla üreme yoluna girecekler hepsi büyüO ne kız Allah aşkına bi anlat
Onunla hamile nasıl kalcan ya o varken ilişki olabilir mi ki bilemedimHani bu adet kabı var ya işte
Hepsi bu demek istedim klavye kafasına göre yazdı
Adet kabı içine spermi dolduruyosun sonra çok özür dileyerek münasip bir şekilde yerlestiriyosun en fazla 6saat kalıcak iki sıvı birleşip hızla üreme yoluna girecekler hepsi büyü