Yaa bende kasım 15 adetimin 20. Günü yumurtladımm off senin testte çıktığını görünce yapasım geldi çok yaaaKuzum benim regli 20 ekimdi ama ben kasim 15 de yumurtladim yani geç yumurtlama oldu bende
Canım mikrop falan kaparsin belki yapma öyle şeyler
Adet kabı içine spermi dolduruyosun sonra çok özür dileyerek münasip bir şekilde yerlestiriyosun en fazla 6saat kalıcak iki sıvı birleşip hızla üreme yoluna girecekler hepsi büyü
Tatlım zaten onunla ilişki olamaz ilişkiden sonra bu miktar boşalma o kaba olucakOnunla hamile nasıl kalcan ya o varken ilişki olabilir mi ki bilemedim
Yok denemedim ama organik heryerde kullaniliyoCanım mikrop falan kaparsin belki yapma öyle şeyler
15 inde çatlama gördüysen 10. Gününde de çıkabilir canım benimki erken çıktı yarın sabah yap istersenYaa bende kasım 15 adetimin 20. Günü yumurtladımm off senin testte çıktığını görünce yapasım geldi çok yaaa
Canım bilemedim ki ya mikrop falan kaparsin aman dikkat et araştırdınmi deneyen olmuş muYok denemedim ama organik heryerde kullaniliyo
Senin 15 kasım pik mi oldu çatlama mı oldu peki. Bir de bu kadar erken olmasına göre net çıkmış çok şaşırdım gerçekten. Kaç dk da belirdi çizgi acaba. Umarım yarın da çift görürsün15 inde çatlama gördüysen 10. Gününde de çıkabilir canım benimki erken çıktı yarın sabah yap istersen
15i gece çatladı canım 15inde iki kere gece ilişki oldu ve afedersiniz ayrıntı vericem ayaklarımı diktim bekledim 2 dakikaSenin 15 kasım pik mi oldu çatlama mı oldu peki. Bir de bu kadar erken olmasına göre net çıkmış çok şaşırdım gerçekten. Kaç dk da belirdi çizgi acaba. Umarım yarın da çift görürsün
Ins cnm yarin sabah hastaneye gidicem saglikocagnda kan alma makinalari bozulmusCanım tam ayrıntılı bilmiyorum ama genelde 2gun sonra tekrar kan testi yaptırıp öyle değerlendiriliyor ama iyidir Allah'ın izniyle ne olcak iyi düşün
1 yıldır canım
Yaptın mı test canımkız söylememem imkansız çünkü aynı işteyiz biz birlikte çıkıcaz derim bakalım mı eczane diye artık alalım yrn yaparım derim akşam yaparım
Ayyy ne güzelBugün minnoşumun kalp atışını duydum şükürler olsun.
4 kasımdı. Bu arada ben folik asit prenatal life kullanıyorum 70₺ gibi bir ücreti var.Ayyy ne güzelbat ne zamandı senin
Yaaaa ben yeni gördüm Allahım çok Sevindim. sayfaları kontrol edemedim canım kan verdin miKızlarrr dayanamadım ve gebelik testi yaptımEki Görüntüle 2726518
Geçen ay yaşadıklarımdan sonra pek de sevinemedim ama yine de sizinle paylaşmak istedim.
Ben folıc-1 kullanıyorum fiyatı 40 ₺Folik asit kullananlar marka ve fiyatları yazabilir mi?
Ben 2 farklı folik asit kullandım Folattro ve folic TrioFolik asit kullananlar marka ve fiyatları yazabilir mi?