Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15 inde çatlama gördüysen 10. Gününde de çıkabilir canım benimki erken çıktı yarın sabah yap istersen
Senin 15 kasım pik mi oldu çatlama mı oldu peki. Bir de bu kadar erken olmasına göre net çıkmış çok şaşırdım gerçekten. Kaç dk da belirdi çizgi acaba. Umarım yarın da çift görürsün

Senin 15 kasım pik mi oldu çatlama mı oldu peki. Bir de bu kadar erken olmasına göre net çıkmış çok şaşırdım gerçekten. Kaç dk da belirdi çizgi acaba. Umarım yarın da çift görürsün
15i gece çatladı canım 15inde iki kere gece ilişki oldu ve afedersiniz ayrıntı vericem ayaklarımı diktim bekledim 2 dakika 15inden sayarsak 9. Gün oluyor bugün

Kızlarrr dayanamadım ve gebelik testi yaptım Eki Görüntüle 2726518
Geçen ay yaşadıklarımdan sonra pek de sevinemedim ama yine de sizinle paylaşmak istedim.
Yaaaa ben yeni gördüm Allahım çok Sevindim. sayfaları kontrol edemedim canım kan verdin mi gerçekten kendim kalmış gibi çok sevindim Allah ım inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder.. Vee içini rahat tut kopkoyu çıkmış değerin yüksek, kimyasal ile bir daha karşılaşmayacaksın inşallah  durumundan haberdar et olur mu?

Bu topik çok uğurlu insallah bende güzel haberi alırım. Dua eden arkadaşımıza çok teşekkür ederim.
Adet olmadıkça umut vardır.umutsuz olan arkadaşımız var.ikinci kızımda iki aydır adet görmüyordum.son adetinden tam 56 gün sonra öğrendim.o yüzden adet olmadıkça test yapmaya devam et.allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…