Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim hiç bilmiyorum ki benim BAT 8 aralik aslinda 🙈 2-3 topik birden takip ediyorum nereden ne duysam kardır diye ve insan başkalarıyla aynı şeyleri yaşadığını görünce paylaşınca çok daha iyi hissediyor bağ kuruyor gerçekten haklısın 🥰🥰 başkasının testi negatif gelince üzülüyorum pozitif çıkacak diye heyecanlanıyorum sanki normal tanıştığım bi arkadaşım gibi 🥰
Aynen yaa bende Aralık topigine girdim insaAllah 🤲 son girişimiz olur da bidahaki aya hamisler gurubunda oluruz

Paylaştığınız testlere göre benim hamile olma olasılığım sıfır arkadaşlar yumurtlamanın 8. Günü çıkan teste bak benim 16. Günüm hala silik çizgim bile yok bide kan vereyim diyordum vazgeçtim ben asla hamile değilimdir, kimyasal bile olamam şu halde
Kuzum lütfen öyle demee bekle biraz daha geç döllenme olabilir bak benim regli 20 ekimdi ama 15 inde yumurtladim ve ikinci yumurtlamaydi sen de belki ikinciye yumurtladin bilmiyorsun adet olmadiysan hala umut vardır :KK43:

Kuzum lütfen öyle demee bekle biraz daha geç döllenme olabilir bak benim regli 20 ekimdi ama 15 inde yumurtladim ve ikinci yumurtlamaydi sen de belki ikinciye yumurtladin bilmiyorsun adet olmadiysan hala umut vardır :KK43:
Ah yok kuzum sanmam ben zaten adetin 28. Günü yumurtladım bir kere zor yumurtladım 😂2.katiyen olmaz olsa da o arada değerlendirmedim bıraktım 🤷🏻‍♀️Hayırlısı olsun

Bende adetin 25 yada 26. Gün çatladı bak yeni çıktı senin varsa anca 3-4 güne cikar bence

Kızlar bişey sorucam yine araştırmaktan beynim yandi😂menstrual kapla hamile kalan duydunuz mu yada deneyen var mi

😂😂

Adet kabı içine spermi dolduruyosun sonra çok özür dileyerek münasip bir şekilde yerlestiriyosun en fazla 6saat kalıcak iki sıvı birleşip hızla üreme yoluna girecekler hepsi büyü😅😂😂
Hepsi bu demek istedim klavye kafasına göre yazdı 😂

X