- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Tamam canımcım. Umut ede ede bir hal olduk zatenCanım benim bu saydıklarımın hepsi her zaman olmuyor zaten sakın stres yapma oluruna bırak.
Hayırlı olsunKızlarrr dayanamadım ve gebelik testi yaptımEki Görüntüle 2726518
Geçen ay yaşadıklarımdan sonra pek de sevinemedim ama yine de sizinle paylaşmak istedim.
Eeee umut fakirin ekmeğidir demişler canımTamam canımcım. Umut ede ede bir hal olduk zaten
Çıktı mı sonuç
Çıktı kızlar 20,08 çıktı. Çizgide çok silikti ama çok az değil mi 20Bende bekliyorum haberlerini
adetten kaç gün geçmişti.hiçte az değilÇıktı kızlar 20,08 çıktı. Çizgide çok silikti ama çok az değil mi 20
hayırlısı olsun canım az değil bence de daha kaç gün geçti adetten normal gibi bozma moraliniÇıktı kızlar 20,08 çıktı. Çizgide çok silikti ama çok az değil mi 20
Hayır canım gayet iyi 3haftanin içindesin sanırım gereksiz yere modunu düşürme sana lazım olacakÇıktı kızlar 20,08 çıktı. Çizgide çok silikti ama çok az değil mi 20
Bugun 2. Gün :/adetten kaç gün geçmişti.hiçte az değil
hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi gebeliktir. İçini ferah tut. Her şey güzel ilerlesin inşallah.Bugun 2. Gün :/
İnşallah teşekkür ederm çokhayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi gebeliktir. İçini ferah tut. Her şey güzel ilerlesin inşallah.
Katlanması önemli olan 2 gün sonra tekrar test ver inşallah güzel gider herşeyÇıktı kızlar 20,08 çıktı. Çizgide çok silikti ama çok az değil mi 20
Teşekkür ederim canımHayırlı olsunRabbim sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin bir tutturabilen daha darisi bizim başımıza Amin amin amin amin çooook aminn
2 gün sonra gel de demedi bana. Yanındaki ebe hemşire haftaya kontrole çağıracagım dedi. Kadın doğum doktoru belirleyip artık oraya devam edin dedi:/ neyse artık 2 gün sonra doktora giderim tekrar yaptırırım özelde napayımKatlanması önemli olan 2 gün sonra tekrar test ver inşallah güzel gider herşey
Sen 2 günde bir kan ver canım bakalım nasıl ilerleyecek2 gün sonra gel de demedi bana. Yanındaki ebe hemşire haftaya kontrole çağıracagım dedi. Kadın doğum doktoru belirleyip artık oraya devam edin dedi:/ neyse artık 2 gün sonra doktora giderim tekrar yaptırırım özelde napayıminşallah güzel gider
evet 2 gün sonra doktora gidersiniz ebe ilaç fln vermedimi hastalıgından bahsetmiştin folic asit fln verdimi2 gün sonra gel de demedi bana. Yanındaki ebe hemşire haftaya kontrole çağıracagım dedi. Kadın doğum doktoru belirleyip artık oraya devam edin dedi:/ neyse artık 2 gün sonra doktora giderim tekrar yaptırırım özelde napayıminşallah güzel gider