Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yarn yapacak gibiyim bugünü zor bitirdim

Benim 26 si uc gun kaldi. Testlerim yarin gelecek. Sabah yapamiycam. Ama carsamba sabahi yapmis olurum.kesin. bu sefer tek umidim her ay adet oncesi bomba gibi olan ve sizim sizim sizlayan goguslerim bu sefer adete 3 gun kala cok hafif bi sizlama var. Tek umidim bu

bekliyorum bunun sonucunu benimde hep bu tür çizgiler vardı
Tek sıkıntım kahverengi akıntılarımın devamlılıgı hiç kesilmedi. Evde olunca çok yürümediğim bi günde bi sanah bi aksam bide wclerde çok az geliyor. Ama hareketli bir gündeysem günde 3-4 defa geliyor koyu kahverengi vebazen acık. Tek endişem bunun devam ediyor olması. Bide testin negatif çıkması tabi

Canim benim de gögüslerimde hic belirti olmazdi adet öncesi. Hamile kaldigim ay dolgunlasip agirlastilar sanki. Insallah sende de ondan dolayidir
Ayy gerçekten mi yaa Allahım inşallah banada nasip etmiştir dua et olur mu çok teşekkür ederim cevabın için.insan gercekden çok yipraniyormus bu süreçte rabbim hayırlısını versin hepimiz için

Bende bekliyorum haberlerini

Canim benim de gögüslerimde hic belirti olmazdi adet öncesi. Hamile kaldigim ay dolgunlasip agirlastilar sanki. Insallah sende de ondan dolayidir
Goguslerim sanki dolu ve biraz agrili 9.gun bugun battan geceli adet olcakmisim gibi oluyor azcik ayakta dursam belime vuruyor sanki inseALLAH hayirli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…