Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr dayanamadım ve gebelik testi yaptım 🤗Eki Görüntüle 2726518
Geçen ay yaşadıklarımdan sonra pek de sevinemedim ama yine de sizinle paylaşmak istedim.☺️
Hayırlı olsun :anneadayı:Rabbim sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin bir tutturabilen daha :KK39:darisi bizim başımıza Amin amin amin amin çooook aminn

Kızlar ben dün gece Meryem Ana otu na başladım bu ay 41 Meryem suresi de bitiyo 7 günluk oruca niyet ettim şuan niyetliyim sonra akışına birakicam gerisi Rabbime kalmış

Katlanması önemli olan 2 gün sonra tekrar test ver inşallah güzel gider herşey 🙏🥰
2 gün sonra gel de demedi bana. Yanındaki ebe hemşire haftaya kontrole çağıracagım dedi. Kadın doğum doktoru belirleyip artık oraya devam edin dedi:/ neyse artık 2 gün sonra doktora giderim tekrar yaptırırım özelde napayım🙄 inşallah güzel gider 🤲🏻🤲🏻

2 gün sonra gel de demedi bana. Yanındaki ebe hemşire haftaya kontrole çağıracagım dedi. Kadın doğum doktoru belirleyip artık oraya devam edin dedi:/ neyse artık 2 gün sonra doktora giderim tekrar yaptırırım özelde napayım🙄 inşallah güzel gider 🤲🏻🤲🏻
Sen 2 günde bir kan ver canım bakalım nasıl ilerleyecek

bende az önce eşime söyledim geçti 2 gün dedim biraz daha bekle bakalım dedi test yapmak için ayy napm bekleyeyim mi

evet 2 gün sonra doktora gidersiniz ebe ilaç fln vermedimi hastalıgından bahsetmiştin folic asit fln verdimi

X