Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hala günde 2 defa felan gelmeeye devam ediyor. Az önce yine geldi kahverengi testim de kargoda gelecek ama gelince mi yapım yarın sabah ilk idrarla mı?
Yürüyüşe çıktım o sırada geldi akıntım. Yürüyüş felan sakıncalı olabilir mi ki öyle bi durum varsa. Ne zormuş ya böyle beklemek.

Benim hala günde 2 defa felan gelmeeye devam ediyor. Az önce yine geldi kahverengi testim de kargoda gelecek ama gelince mi yapım yarın sabah ilk idrarla mı?
Bence sıvı alımını bi kaç saat keserek bugünde deneyebilirsin ama en net sonucu bence yarın sabah alırsın canım :)

Senin de kesilmesi bence iyiye işaret:) benimki gitmek bilmiyor
İnşallah canım bekliycem bakalım en az 1 hafta falan zaten normalde de 55-60 ta bir adet oluyorum bugün 60.gün. En az 1 hafta beklyeyim diyorum varsa 1 hafta sonra da çıkar zaten :) Ama şu belirsizlik öldürücek beni.

Kesinlkle belirsizlik ne kötü. Aslında bir hafta geçince en net çıkr yazıyor ınternette doktor yazılarında ama ben erken öğrenip folik asit felan başlama düşüncesindeyim öyle bişey varsa. Çnkü zaten vitaminsiz zayıf bir yapım var strese giriyoruz o da etkiliyor bizi

bu arada sen bizim listede yoksun yaa kaçak aday seniii :) Söyle bat tarhiini ekleyeyim hemen :)

Folıkasıte hıc baslamadın mı doktor bana gebelık dusunmeye basladıgın an folıkasıte basla demıstı

Kac gun var bat a canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…