Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bana sordu sandım

Kızlar merhaba
Ben pco luyum Klomen kullandım 1 hafta önce doktor kontrolümde yumurtalarım 20 mm di iki tanesi ama doktor çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar dedi. Testlerime bakar mısınız yumurta çatlamış gibi geldi ama bilenler varsa yorumlayabilir mi

Eklentiler

• 79FABB4E-4BB2-476A-9F21-BD99645053E4.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar birşey soracağım Şimdi bat 17 kasimdi ama ben 15 Kasım'da ikinci kere yumurtladim ve hala regli olmadım sol kasığımda bugün bıçak saplanır gibi bir sızı oldu neden olur acaba ve ne zaman adet olmam lazım

Gecikince en garantisi test yapmaktır heralde.

15 kasımda yumurtlama çatlama olduysa genelde ondan sonra 12-16 Gün sonra adet olunur diye biliyorum geç döllenme konusu varya ondan dolayı yumurtlama geç olunca adette geç oluyo canim

15 kasımda yumurtlama çatlama olduysa genelde ondan sonra 12-16 Gün sonra adet olunur diye biliyorum geç döllenme konusu varya ondan dolayı yumurtlama geç olunca adette geç oluyo canim
Aynen canım bende onu bekliyorum işte 27 sine kadar adet olmazsam test yapicam varsa ozaman çıkar zaten

Kendi kafamdanda alıp kullanmak istemedm bu ay olmazsa bidahakı ay doktora gideceğim çnkü 5 gun önceden ilk defa lekelendim hayatımda
Onemlı bırsey degıldır ınsallah endıselenme pco bende var o bazen lekelenme yapıyordu belkıde hamılesındır ondandır ama bence folık asıte basla zararı yok

Kızlar iyi akşamlar bakıyorum hamile sayımız çok artmış size birşey danışacağım ayın 14ünde yumurtladım ovulasyon testleriyle takip ediyorum. Bu ay adet olana kadar ovulasyon testini yapma kararı almıştım bugün de yaptım fotoğraftaki gibi çıktı bana bir değişik gözüktü siz ne düşünüyorsunuz merak ettim Sanki koyulaşıyor gibi tekrar

Eklentiler

• C00A8E24-0D3D-49AF-BBFF-FFBA9BFA63EA.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 55
İkinci kere nasıl yumurtlama oluyor ki. Doktorum bana sağ yumurtan 14mm sol çatlamış dedi sağ çatlamaz mı daha sonra dediğimde o yeteri kadar büyüdüğünde zaten senin hormonların düşmüş olacak o yüzden olmaz dedi. Yumurtam öatladıgı için bugünden sonra ilişki olmasının bi faydası yok dedi. Kafam karıştı bilen biri açıklayabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…