Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de listeye ekler misin newmoon10 newmoon10
BAT 25 Kasım.
4 aydır deniyoruz. Bu ay ilk kez Femara kullandım. Gelişmiyormuş yumurtalarım, o yüzden 3 ay boşa geçirmişim. Femaradan sonra 3 gelişmiş yumurta oldu, 3ü de çatladı. Şimdi beklemedeyim. Ufak tefek değişimler hissediyorum ama bariz bi belirti yok. Test yapmamak için de zor tutuyorum kendimi ☺️

newmoon10 newmoon10 bu günki test negatif. İki gün öncekinde çok çok silik vardı gibi. Biraz kanamam başlamış kimyasal gebelikti sanırım ya da adet bilemiyorum gerçi bu gün 22.günüm bitiyor daha. Bir şeyler oldu ama bakalım kısmet nasip. Beni silebilirsin canım 😘

Bir de hamile arkadaşlar sizden yardım istiyorum. Vücut ısınızı takip ettiniz mi? Benim bata 1 hafta kala başladı. Hiç 37 nin altına düşmüyor ama 37,5 üstüne de çıkmıyor. Bu bir gebelik belirtisi olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20201120_194732.jpg
    IMG_20201120_194732.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 34
Merhabalar bat 24 kasım şuan 4 gün var reglime eşim covid oldu bende hastaneye gittim gebelik süphem olduğumu söyledim beta yapmamı söylediler adete 5 gün kala beta yapmıs oldum değerim 0.100 çıktı geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım biraz araştırma yaptım bir çoğunun Öncesinde o değerlerde çıkıp adet gecikmesi olup hamile olduğunu öğrenmis Sizce umut varmıdır hala?
Adet olmadığın sürece umut hep var

Günaydın kizlar. 🌼 Sabah sabah moralim çok bozuldu. Dün regl gunumdu baya kasik ağrısı, adet ağrısı yaşadım fakat gelen giden olmadı. Öğleden sonra wcye girdiğimde peceteyle silince çok çok açık pembe bir akıntı geldi. Sonra bir kere daha sildim tekrar aynı şekilde geldi. Sonra akşama kadar wcye gittim sildim hiçbir şey gelmedi. Ben de belki yerlesmedir tam bat günüm çünkü diye açıkçası umutlanmistim. Bugün sabah days comfort testi yaptım ve kocaman beyaz bir sayfa resmen. O kadar üzüldüm ki size anlatamam. Bazen hiç olmicak o çift çizgiyi hiç goremicem gibi geliyor. 😥😥😥
IMG20201121095840.jpg

Günaydın kizlar. 🌼 Sabah sabah moralim çok bozuldu. Dün regl gunumdu baya kasik ağrısı, adet ağrısı yaşadım fakat gelen giden olmadı. Öğleden sonra wcye girdiğimde peceteyle silince çok çok açık pembe bir akıntı geldi. Sonra bir kere daha sildim tekrar aynı şekilde geldi. Sonra akşama kadar wcye gittim sildim hiçbir şey gelmedi. Ben de belki yerlesmedir tam bat günüm çünkü diye açıkçası umutlanmistim. Bugün sabah days comfort testi yaptım ve kocaman beyaz bir sayfa resmen. O kadar üzüldüm ki size anlatamam. Bazen hiç olmicak o çift çizgiyi hiç goremicem gibi geliyor. 😥😥😥
Eki Görüntüle 2725025
Canım benimde dün birkaç damla lekelenme olup durmuştu. Sabah normal adetim başladı. Biraz bekle yerleşme kanamasıysa birkaç gün sonra belli olur idrarda zaten. Hemen idrara geçmiyor bhcg önce kanda çoğalıyor.

Canım benimde dün birkaç damla lekelenme olup durmuştu. Sabah normal adetim başladı. Biraz bekle yerleşme kanamasıysa birkaç gün sonra belli olur idrarda zaten. Hemen idrara geçmiyor bhcg önce kanda çoğalıyor.
Teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur. 🙏

Sen naptin canim senden varmı güzel haber sadece leke gelmişti hatirladigim kadar
Günaydın canım leke falan da kalmadı gelen giden yok bende :) Bende merak ediyorum bakalım neler oluyor Böyle olunca da insan heyecanlanıyor. Normal akıntım var şuanda beyazımsı. Bel ağrım var birde özellikte sol tarafım. Bugün sabah test yaptım ama negatifti bu kanamadan kaç gün sonra normal gebelik testi yapmalıyım acaba onuda bilmiyorum bekliyorum işte. :)

Günaydın canım leke falan da kalmadı gelen giden yok bende :) Bende merak ediyorum bakalım neler oluyor Böyle olunca da insan heyecanlanıyor. Normal akıntım var şuanda beyazımsı. Bel ağrım var birde özellikte sol tarafım. Bugün sabah test yaptım ama negatifti bu kanamadan kaç gün sonra normal gebelik testi yapmalıyım acaba onuda bilmiyorum bekliyorum işte. :)
Benim hala günde 2 defa felan gelmeeye devam ediyor. Az önce yine geldi kahverengi 🙄 testim de kargoda gelecek ama gelince mi yapım yarın sabah ilk idrarla mı?

X