Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bana sordu sandımNormalde benim tahminime göre bugün kuzum. Ama ben geçen gün o kahverengi lekelenmeyi görünce adet oldum diye sildim kendimi listeden Meğer vücudum beni kandırmış. Şuanda da gelen giden yok normal beyaz akıntım var.
Şu netleşsinde ona göre doktora giidecğimKullan canim folidoce al eczaneden bu hamile olmadan kullanilmali zaten bende gidip aldim eczaneden 3 aydir kullaniom
Nereden aldın testleri kuzum ve ne kadara aldınBu siteye keşke kadın doğumcular da üye olup bizle konuşsa
Gittigidiyordan 10 tanesi 15 tl. Ücretsiz kargoydu. Fiyatları hiç bilmem hayatımda ilk defa aldım ama bana ucuz geldiNereden aldın testleri kuzum ve ne kadara aldın
Evet ucuzmuş canım bende bir bakayımGittigidiyordan 10 tanesi 15 tl. Ücretsiz kargoydu. Fiyatları hiç bilmem hayatımda ilk defa aldım ama bana ucuz geldi
Evet ucuzmuş canım bende bir bakayım
Böyle düşünme lütfen senin için çok üzüldüm. Dua edicem sana inşallah kabul olur Aralıkta güzel haber alırsın inşallah.Ben
Ben iptal. Tabiki bu ay da olmadı. Boşu boşuna listede kalabalık yapıyorum işte
Gecikince en garantisi test yapmaktır heralde.Kızlar birşey soracağım Şimdi bat 17 kasimdi ama ben 15 Kasım'da ikinci kere yumurtladim ve hala regli olmadım sol kasığımda bugün bıçak saplanır gibi bir sızı oldu neden olur acaba ve ne zaman adet olmam lazım
Onu sormadım kuzum geç yumurtladim ya onu sordumGecikince en garantisi test yapmaktır heralde.
15 kasımda yumurtlama çatlama olduysa genelde ondan sonra 12-16 Gün sonra adet olunur diye biliyorum geç döllenme konusu varya ondan dolayı yumurtlama geç olunca adette geç oluyo canimKızlar birşey soracağım Şimdi bat 17 kasimdi ama ben 15 Kasım'da ikinci kere yumurtladim ve hala regli olmadım sol kasığımda bugün bıçak saplanır gibi bir sızı oldu neden olur acaba ve ne zaman adet olmam lazım
Aynen canım bende onu bekliyorum işte 27 sine kadar adet olmazsam test yapicam varsa ozaman çıkar zaten15 kasımda yumurtlama çatlama olduysa genelde ondan sonra 12-16 Gün sonra adet olunur diye biliyorum geç döllenme konusu varya ondan dolayı yumurtlama geç olunca adette geç oluyo canim
Onemlı bırsey degıldır ınsallah endıselenme pco bende var o bazen lekelenme yapıyordu belkıde hamılesındır ondandır ama bence folık asıte basla zararı yokKendi kafamdanda alıp kullanmak istemedm bu ay olmazsa bidahakı ay doktora gideceğim çnkü 5 gun önceden ilk defa lekelendim hayatımda
Daha olmadim canim 2 gun once test yapmistim normal gebelik testinden negatifti bakalim bekliyorum kirmizilariArkadaşlar Günaydın,
durumlar nedir?
@ysm6161
21.11.2020 Ojej
21.11.2020 @Anatolyaova
21.11.2020 @Sadece02matilda
21.11.2020
İnşallah teşekkür ederim bakacagım artık çaresineOnemlı bırsey degıldır ınsallah endıselenme pco bende var o bazen lekelenme yapıyordu belkıde hamılesındır ondandır ama bence folık asıte basla zararı yok
İkinci kere nasıl yumurtlama oluyor ki. Doktorum bana sağ yumurtan 14mm sol çatlamış dedi sağ çatlamaz mı daha sonra dediğimde o yeteri kadar büyüdüğünde zaten senin hormonların düşmüş olacak o yüzden olmaz dedi. Yumurtam öatladıgı için bugünden sonra ilişki olmasının bi faydası yok dedi. Kafam karıştı bilen biri açıklayabilir miKızlar birşey soracağım Şimdi bat 17 kasimdi ama ben 15 Kasım'da ikinci kere yumurtladim ve hala regli olmadım sol kasığımda bugün bıçak saplanır gibi bir sızı oldu neden olur acaba ve ne zaman adet olmam lazım