Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

20.11.2020 benim BAT ama bilemiyorum kızlar newmoon10 yardım edin anlamıyorum pek

adet oldum sanıyor tualete gidiyorsunuz bakıyorsunuz sadece akıntı böyle olmadımı sizinde hiç.ağrılı akıntınız yokmu yani su gibi
Adet gunum geciyor suan 6 gun agriyla beraber bi akintim oluyor diyorum tmm oldum bi bakiyorum beyaz akinti oluyor inseALLAH hayirli saglikli sihhatli olur

beni de ekler misin canım newmoon10

Bugün tarihli arkadaşlarım yani benimle aynı tarih olanlar arkadaşlarım ne durumdasınız beni de haberdar edin ben bugün test alıp yarın sabah yapmayı düşünüyorum

kızlar herkese çok çok selemm . hepinizi takip ediyorum hamile arkadaşlar okudukça sizin kadar seviniyorum allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah .
takvim uygulaması BATA son 1 gün kala diyor , diğer uygulama BATA 2 gün kala diyor. Bense bekliyorum

Merhabalar bat 24 kasım şuan 4 gün var reglime eşim covid oldu bende hastaneye gittim gebelik süphem olduğumu söyledim beta yapmamı söylediler adete 5 gün kala beta yapmıs oldum değerim 0.100 çıktı geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım biraz araştırma yaptım bir çoğunun Öncesinde o değerlerde çıkıp adet gecikmesi olup hamile olduğunu öğrenmis Sizce umut varmıdır hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…