Sen hamiş misin peki ay hadi ağzın bal yesin inşallahCanim hamilelik belirtisi olabilir benim de öyle olmustu. Tam hatirlamiyorum ama yumdan iki üc gün sonra sanki birazdan adet olacak gibi agrim olmustu. Insallah vardir biseyler
Yorgun hissediyorum sürekli yatasım var. Birde karın ağrısı ve gögüslerde şişkinlikBelirtileriniz neler
Sağol canım iyiyim bir sıkıntım yok çok şükürSenin kaç haftalık kendini nasıl hissediyorsun
Adet olmadığın sürece umut hep varMerhabalar bat 24 kasım şuan 4 gün var reglime eşim covid oldu bende hastaneye gittim gebelik süphem olduğumu söyledim beta yapmamı söylediler adete 5 gün kala beta yapmıs oldum değerim 0.100 çıktı geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım biraz araştırma yaptım bir çoğunun Öncesinde o değerlerde çıkıp adet gecikmesi olup hamile olduğunu öğrenmis Sizce umut varmıdır hala?
Evet canim elhamdulillahSen hamiş misin peki ay hadi ağzın bal yesin inşallah
Ben bu ay elendim çıkarabilirsiniz gruptan
Günaydın kizlar.Kızlar Günaydın,
Varmı haberleriniz? :)
Teşekkür ederim canım ben bir ay ara vereceğim denemelere. Yeni yılda olur inşallah. Senin güzel haberlerini bekliyorumAralik ayında inşallah pozitif görürsün
Saol canım inşallah herkes yeni yılda hamiş olurTeşekkür ederim canım ben bir ay ara vereceğim denemelere. Yeni yılda olur inşallah. Senin güzel haberlerini bekliyorum
Canım benimde dün birkaç damla lekelenme olup durmuştu. Sabah normal adetim başladı. Biraz bekle yerleşme kanamasıysa birkaç gün sonra belli olur idrarda zaten. Hemen idrara geçmiyor bhcg önce kanda çoğalıyor.Günaydın kizlar.Sabah sabah moralim çok bozuldu. Dün regl gunumdu baya kasik ağrısı, adet ağrısı yaşadım fakat gelen giden olmadı. Öğleden sonra wcye girdiğimde peceteyle silince çok çok açık pembe bir akıntı geldi. Sonra bir kere daha sildim tekrar aynı şekilde geldi. Sonra akşama kadar wcye gittim sildim hiçbir şey gelmedi. Ben de belki yerlesmedir tam bat günüm çünkü diye açıkçası umutlanmistim. Bugün sabah days comfort testi yaptım ve kocaman beyaz bir sayfa resmen. O kadar üzüldüm ki size anlatamam. Bazen hiç olmicak o çift çizgiyi hiç goremicem gibi geliyor.
Eki Görüntüle 2725025
Teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur.Canım benimde dün birkaç damla lekelenme olup durmuştu. Sabah normal adetim başladı. Biraz bekle yerleşme kanamasıysa birkaç gün sonra belli olur idrarda zaten. Hemen idrara geçmiyor bhcg önce kanda çoğalıyor.
Y ysm6161 | 21.11.2020 | |
| 21.11.2020 | |
A Anatolyaova | 21.11.2020 | |
| 21.11.2020 |
Sen naptin canim senden varmı güzel haber sadece leke gelmişti hatirladigim kadarArkadaşlar Günaydın,
durumlar nedir?
Y ysm6161
21.11.2020
Ojej 21.11.2020 A Anatolyaova
21.11.2020
Sadece02matilda 21.11.2020
Günaydın canım leke falan da kalmadı gelen giden yok bende :) Bende merak ediyorum bakalım neler oluyor Böyle olunca da insan heyecanlanıyor. Normal akıntım var şuanda beyazımsı. Bel ağrım var birde özellikte sol tarafım. Bugün sabah test yaptım ama negatifti bu kanamadan kaç gün sonra normal gebelik testi yapmalıyım acaba onuda bilmiyorum bekliyorum işte. :)Sen naptin canim senden varmı güzel haber sadece leke gelmişti hatirladigim kadar
Benim hala günde 2 defa felan gelmeeye devam ediyor. Az önce yine geldi kahverengiGünaydın canım leke falan da kalmadı gelen giden yok bende :) Bende merak ediyorum bakalım neler oluyor Böyle olunca da insan heyecanlanıyor. Normal akıntım var şuanda beyazımsı. Bel ağrım var birde özellikte sol tarafım. Bugün sabah test yaptım ama negatifti bu kanamadan kaç gün sonra normal gebelik testi yapmalıyım acaba onuda bilmiyorum bekliyorum işte. :)