Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi daha mı yumurtlama acaba ya? sen bence bugünü de es geçme canım :) Nolur nolmaz.

Valla kuzum ben araştırdım baya bi olabiliyor. Ben 2 Kasım da pik gördüm ama çatladı mi bilmiyorum 14 15 Kasım daha da pik ti t c den kat kat koyuydu ve bat 17 kasimdi regli den 2 gün önce yumurtladim sanırım onun içinde henüz regli olmadim. Sol kasigim da bugün ara ara bıçak saplanıyor bianda soluğum kesilir gibi oldu. Regli habercisi de olabilir bilemiyorum

Çok sevindim o arkadaş adına ama ben haka olmadım herhalde yanlış hesap yaptım ben 24 kasım diye değiştireyim onu ya da beklemeye alalım kuzu olursam eğer yazarım test yaparsam da yazarımama adet olacağım gibi geliyor çok üzgünüm tüm belirtileri yaşadım psikolojikti herhalde

Çok güzel nasıl öğrendiniz belirtiniz var mıydı
Klomen ve çatlatma iğnesi oldum canım bugün iğnenin 17.günü 2 gün önce kan verdim pozitif bugün de idrar testi yaptım çift çizgi inşallah pazartesi kontrolde daha detaylı öğrenirim.

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
35 - 40
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
15
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Hayır
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? Adet düzensizliği ama tanı koyulan birsey yoktu
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
17 gün sonra
7- İlk belirtilerin neydi?
Kasıkta batma adet olacak gibi sancı

Canım beklemedeyim. Biraz adet ağrısı hissi kasıkta aniden bayma var ama bekliyorum, bir umut grlmesşn diye dua ediyorum. Siz de dua edin

Ayy adet sancısı ve kaaıkta batma hissi, tam da bugün hissettiklerim. Ayy hadi inşallah ben de hamişimdşr. Bat günüm geçsin diye bekliyorum test için

Umutsuzluga kapilma canim belli olmaz bekle biraz daha. daha var sonucta bata

Arkadaşım gelen giden yok benimde şuan için. 2 tane program var telefonumda birisi bugün diyor diğeri yarın bakalım yarın netlesir herşey inşallah

Umutsuzluga kapilma canim belli olmaz bekle biraz daha. daha var sonucta bata
Ya kuzu hesaplarım çok karışık ben sana da yazayım da sen de bir şey söyle bana kafam çorba oldu, 40 gün oldu adetim biteli, en son 12 ekim de adet oldum , ve bir tesadüf eseri 8 kasım da ovülasyon testin kopkoyu pik yakaladım, hala daha adet olmadım bür hesaba göre bugün olmama lazımdı diğer hesaba göre ise 23 kasım da olmam lazım bilmiyorum nen ne zaman adet olcam hamilelik belirtilerim çok var ama psikolojikte olabilir, en son test yaptım saatler sonra çizgi verdiBekliyorum öyle işte artık ya adet olurum ya da doktora giderim niye bu kadar uzadı adet olmam zaten düzensiz ama buda fazla oldu

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
28-30
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
14 gün sonra
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
Hayır
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
Tiroit ılacı kullanıyorum ve pco var
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
Evet var 14 gün sonra oöğrendım
7- İlk belirtilerin neydi?
Gögüsde dolgunluk kasıklarda batma ve halsızlık

Eger 8 kasim da pik olduysa sonraki gün de siliklesmesi lazim. Yaptin mi test sonraki gün silik miydi? Eger silikse catlamistir ve normalde o günden 14 gün sonra adet günün olur. Ama bence tam dogru degil bu cünkü benim hep catlamadan 17 veya 18. Gün sonra geldi adetim. Ama senin durumun daha da karisik oldugu icin bilemicem canim. Benim hesaba göre 23 ünde olman lazim ( insallah olmazsin tabi). Biraz daha bekle negatif görmen normal 23 ünü bekle bence. Insallah hayirlisi olur canim hakkinda. Eger bu ay da olmazsa doktor kontrolünde yumurta takibi yaptirabilirsin cogu arkadas öyle yapiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…