Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki kizlar hepinize sorum. Her hamilelikte gogus agrisi yasadiniz mi? Yasamadan hamile olaniniz var mi
ben ilk gebeliğim de yaşadım 2 çi gebeliğim de de uzunnsğrmedi ama yaşadım. kayıp ettim :-(
çok şükür 3 ay sonra gebe kaldım kürtajdan sonra bunda göğüslerim ağrımıyor. yani biraz büyüdüler ama ağrı yok. herkes farklı yaşıyor her gebelik aynı değilmiş onu daha iyi anladım. belki zamanla daha büyür belki ağrı olabilir bilmiyorım.

Merhabalar hamileler ve hamile adayları inşallah bütün çoçuk isteyenlerin eli boş kalmaz Allah’ın izniyle rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallah insan kimseyi tanımadan ne güzel dua ediyor birbirlerine çok güzel bişey sizleri tanımadan dua ediyorum rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallah rabbim sabır versin 2yıldır deniyoruz yumurta takibi yapıyoruz 4kez denedim geçen ay gitmek istemedim bu ay bişeyler denedim adetimi çözemedim 28 günmü 32 mi bilmiyorum geçen ay 7 sinde oldum hertürlü geçti yanı sabah test yapıcam inşallah vardır kasıklarım ağrıyor adet olcakmiş gibi ara ara ter basıyor çok acıkıyorum ama bilemiyorum hayırlısı sağlık ocağında kan vercem akşam belli olur anca dua edin lütfen inşallah gerek kalmaz tedaviye

IInşallah güzel haberlerini duyarız canım

İğneden 1 gün önce muayene olmuştum solda 1 adet 18 mm sağda en büyüğü yine 18 mm olan 3-4 adet yumurta var demişti
Merhaba,benimde estrofem ve klomen kullanımı sonrası kontrolümde en büyüğü 18mm olmak üzere 2 tane sağda 2 tane solda yumurta vardı ve o gün çatlatma iğnesini vurdu 30 ekimde, sonrasındaki 2 gün peş peşe ve birer gün arayla 2 günü daha değerlendirmemizi söyledi ve adet gününü bekle dedi, devamında ilişki önermedi

İnsaAllah bu ay senin içinde uğurlu olsun

kızlar birşey sormak istiyorum sol kasığımda kramp şeklinde ağrı var beyaz akıntım var doktora bir hafta sonra gidicektim keseyi görmeye giderim diye düşündüm ağrılarım artıncada korktum sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…