Bende adet olmuştum maalesef
@camlihemsinli 08.11.2020 @Cemren0604 08.11.2020 @sesett23 08.11.2020 @sutlaacc 08.11.2020 G GLBNZZ 08.11.2020 T TuseSU
08.11.2020
Arkadaşlar bugün için 3 anne adayımız varDiğer arkadaşlarımda durumlar nedir?
ben ilk gebeliğim de yaşadım 2 çi gebeliğim de de uzunnsğrmedi ama yaşadım. kayıp ettim :-(Peki kizlar hepinize sorum. Her hamilelikte gogus agrisi yasadiniz mi? Yasamadan hamile olaniniz var mi
IInşallah güzel haberlerini duyarız canımMerhabalar hamileler ve hamile adayları inşallah bütün çoçuk isteyenlerin eli boş kalmaz Allah’ın izniyle rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallah insan kimseyi tanımadan ne güzel dua ediyor birbirlerine çok güzel bişey sizleri tanımadan dua ediyorum rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallah rabbim sabır versin 2yıldır deniyoruz yumurta takibi yapıyoruz 4kez denedim geçen ay gitmek istemedim bu ay bişeyler denedim adetimi çözemedim 28 günmü 32 mi bilmiyorum geçen ay 7 sinde oldum hertürlü geçti yanı sabah test yapıcam inşallah vardır kasıklarım ağrıyor adet olcakmiş gibi ara ara ter basıyor çok acıkıyorum ama bilemiyorum hayırlısı sağlık ocağında kan vercem akşam belli olur anca dua edin lütfen inşallah gerek kalmaz tedaviye
Merhaba,benimde estrofem ve klomen kullanımı sonrası kontrolümde en büyüğü 18mm olmak üzere 2 tane sağda 2 tane solda yumurta vardı ve o gün çatlatma iğnesini vurdu 30 ekimde, sonrasındaki 2 gün peş peşe ve birer gün arayla 2 günü daha değerlendirmemizi söyledi ve adet gününü bekle dedi, devamında ilişki önermediİğneden 1 gün önce muayene olmuştum solda 1 adet 18 mm sağda en büyüğü yine 18 mm olan 3-4 adet yumurta var demişti
İnsaAllah bu ay senin içinde uğurlu olsunMerhabalar hamileler ve hamile adayları inşallah bütün çoçuk isteyenlerin eli boş kalmaz Allah’ın izniyle rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallah insan kimseyi tanımadan ne güzel dua ediyor birbirlerine çok güzel bişey sizleri tanımadan dua ediyorum rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallah rabbim sabır versin 2yıldır deniyoruz yumurta takibi yapıyoruz 4kez denedim geçen ay gitmek istemedim bu ay bişeyler denedim adetimi çözemedim 28 günmü 32 mi bilmiyorum geçen ay 7 sinde oldum hertürlü geçti yanı sabah test yapıcam inşallah vardır kasıklarım ağrıyor adet olcakmiş gibi ara ara ter basıyor çok acıkıyorum ama bilemiyorum hayırlısı sağlık ocağında kan vercem akşam belli olur anca dua edin lütfen inşallah gerek kalmaz tedaviye
| 09.11.2020 | |
H haticeclk22 | 09.11.2020 | |
B bgmprns | 09.11.2020 | |
| 09.11.2020 |
Ben hala bekliyorum
fulyam2727 09.11.2020 H haticeclk22
09.11.2020 B bgmprns
09.11.2020
Minikadamannesi 09.11.2020
Arkadaşlar BAT günü geldi durumlar nedir? :)
Ben şuna hastanedeyim kan verdim bekliyorum
fulyam2727 09.11.2020 H haticeclk22
09.11.2020 B bgmprns
09.11.2020
Minikadamannesi 09.11.2020
Arkadaşlar BAT günü geldi durumlar nedir? :)
Canım benim bu ay yumurtlamam 19.gün oldu normalde 13. 14. Gün oluyo hangi tarihi baz almaliyim . Normal düzende bat bugündü. Geç olacak tarih cuma günüBazi aylar yumurtlama olmayabilir diger ayin ilk zamanlari oluyor reglin duzenliyse atmaz canisi
Kuzum ben 34 33 günde bi adet oluyorum geçen ay yumurtlamayı gördükten sonra adet oldum 30. GünCanım benim bu ay yumurtlamam 19.gün oldu normalde 13. 14. Gün oluyo hangi tarihi baz almaliyim . Normal düzende bat bugündü. Geç olacak tarih cuma günü
Ben hala bekliyorum
Hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruuzBen şuna hastanedeyim kan verdim bekliyorum
Hadi insallah canimBen şuna hastanedeyim kan verdim bekliyorum
2 saate çıkıyor canım sonuçlar. İnşallah güzel haberlerini alırız seninde :)Kızlar günaydın bat 5 kasımdı.ben bugün sağlık ocağında kan verdim en erken ne zman çıkar sizce sormayı unuttum
Google dan girince yükleyebilirim canım bendeCanım ben nedense resim yükleyemiyorum. Ama instagramdan birgebeningünlüğün de bulabilirsin. Orda bu pozisyonun vesile olduğu çok kişi var
İş Bitince mi bu pozisyona geciliyoEki Görüntüle 2717159 bu pozisyon canım